Home » Zijn de kinderen van nu dommer dan de kinderen van 100 jaar geleden?

Er is iets mis. Zijn de kinderen van nu dommer dan de kinderen van 100 jaar geleden? Als dat zo is, waarom dan? Sabotage van het onderwijs?

 

 

 

 

 

Niet alléén het onderwijs maakt zich schuldig aan het BEWUST dom houden van kinderen. Ouders maken zich hier óók schuldig aan zij het soms niet bewust... Geef de kinderen vooral games dan zijn ze VOORAL stil en ouders hebben er GEEN last van. De commercie verdient eraan en de ELITE heeft wederom zijn zin het VOLK dom te houden ongeacht leeftijd!!!

 

Vorige week grote zeik hierover gehad op school van mijn zoon... Van autisten mag je NIKS verwachten... En wat in de ECHTE wereld gebeurt dat gaat langs ze heen... dat snappen ze toch NIET...

 

Ik ben er nu nog woedend over!!!

 

EN OF IK VAN MIJN ZOON DE AUTIST DINGEN VERWACHT!!! TEGEN VOLWASSENEN BEN JE NIET BRUTAAL, NIET IN HET DAGELIJKSE LEVEN EN NIET OP INTERNET. BEN JE WEL BRUTAAL OF GAAT MENSEN UITSCHELDEN DAN EEN MAAND GÉÉN INTERNET!!!

 

DAT HEET NAAR MIJN MENING OPVOEDEN, AUTISTISCH OF NIET!!!

 

EDUCATIE OP SCHOOL WAT IS DAT? GAMEN??? JA ECHT DAAR LEER JE DE KINDEREN BETROKKENHEID MEE... NOT

WAAROM MOGEN 16 JARIGEN NIET WETEN WAT ER ALLEMAAL SPEELT OP DE WERELD??? WAAROM MOGEN 17 JARIGEN DAT NIET??? WAAROM MOGEN 18 JARIGEN DAT NIET???

 

DUS OMDAT ZE NIKS GELEERT KRIJGEN VAN HUIS UIT EN OP SCHOOL ZIJN ZE VOGELVRIJ VERKLAART???
DAN SNAP IK DES TE BETER WAAROM JEUGD ZO ONTSPOORT!!!

 

AUTISME IS TICKET TO FREEDOM TIJDENS DE KINDERLEEFTIJD??? DE STAP DIE DAARNA KOMT IS CRUCIAAL VOOR DE TOEKOMST??? WANT ZE LEERDEN MET DIE GAMES DAT STELEN, VERKRACHTEN, MISHANDELEN, VERMOORDEN, DRUGS DEALEN EN GOKKEN DOODNORMAAL IS???

 

VAN DE SCHOOLPOLITIE HOORDE IK DAT DEZE AUTISTEN BESCHERMD MOETEN WORDEN... WIE BESCHERMT DAN STRAKS DE MAATSCHAPPIJ TEGEN DEZE AUTISTISCHE ONGELEIDE PROJECTIELEN???

 

HORRORSCENARIO : POLITIE SCHIET ZE DOOD???

 

SCHANDE!!!

 

MIJN ZOON ZAT ER TIJDENS HET GESPREK BIJ EN NADIEN OOK BEHOORLIJK KWAAD!

 

NU IS HET NET OF ALLE AUTISTEN DOM ZIJN EN DAT WE NIKS KUNNEN LEREN EN DAT ALLÉÉN OMDAT ER KINDEREN ZIJN DIE THUIS NERGENS MET HUN OUDERS OVER PRATEN.

 

EN VERDOMD GELIJK DAT HIJ HEEFT. EEN GEWOON GESPREK ZIT ER NIET IN. UITEINDELIJK RESULTEREND IN HET FEIT DAT JE DAN WORDT UITGESCHOLDEN DOOR ZO'N SNOTAAP EN HET TRIESTE IS DAN DAT DAT WORDT GEDAAN WAAR DIENS EIGEN MOEDER BIJ ZIT!!!

 

ZEGT GENOEG OVER ZO'N MOEDER!!! TE DOM OM HUN EIGEN KROOST OP TE VOEDEN MAAR GROTE MOND DAAR ZIJN DIT SOORT OUDERS EERSTE KLAS IN!!!


ZELF ONDERRICHTEN EN BETROKKENHEID TONEN TE DOM VOOR!!!

 

OPVOEDING EN EDUCATIE BEGINNEN THUIS EN DAN OP SCHOOL!!!

 

MIJN ZOON IS (GELUKKIG) GEEN ENGELTJE, HIJ HEEFT ZIJN NUKKEN EN STREKEN PRECIES ZOALS DAT HOORT OP DE WEG NAAR HET VOLWASSEN WORDEN MAAAAAR HIJ IS ZICH ER WEL VAN BEWUST WAT ER ALLEMAAL LEEFT OP EN IN DE WERELD. NIKS 24 UUR GAMEN ALS HIJ VRIJ IS. PRATEN OVER VANALLES EN NOG WAT, NIEUWS KIJKEN, CONTACT MAKEN MET MENSEN BUITEN, MET VRIENDEN AFSPREKEN ETC!!!

 

OUDERS VAN TEGENWOORDIG ZIJN TE LUI OM HUN KIDS OP TE VOEDEN. OUDERS HEBBEN NERGENS MEER INTERESSE VOOR. WAAROM ZOUDEN KINDEREN DAN NOG ERGENS INTERESSE IN EN VOOR HEBBEN ALS HUN VOORBEELD DAT AL NIET MEER WENST TE TONEN CQ AAN TE LEREN???

KWALITEIT VAN DE LESSEN MAG OOK EEN PAAR GRAADJES HOGER EN MEER MEEGAANDER MET DEZE TIJD. MÉÉR HET NIEUWS IN DE KLASSEN BETREKKEN. KINDEREN BEWUST MAKEN VAN WAT ER IN DE WERELD SPEELT EN KINDEREN DIE 16 / 17 JAAR ZIJN BETREKKEN BIJ DE POLITIEK. 

18 jARIGEN ( JA OOK DIE VAN MIJ!!! ) DIE TIJDENS DE PAUZE MET HUN GAMES BEZIG ZIJN. MOET NIET KUNNEN. ER IS GEEN OOG MEER VOOR MEKAAR EN GESPREKKEN.

DIT ROER MOET DRASTISCH OM!!!