Home » Geoorloofde diefstal van zorgverzekeraars en pensioenfondsen!

Gepubliceerd op: 12.05.09 06:00

CZ en VGZ, de twee grootste zorgverzekeraars in Limburg, hebben vorig jaar op beleggingen van publieke premiegelden 415 miljoen euro verloren. Mogelijk zullen de zorgpremies voor 2010 daardoor hoger uitvallen.

Beide verzekeraars hebben als gevolg van de negatieve beursresultaten 2008 afgesloten met een verlies van respectievelijk 187 (VGZ) en 51 miljoen euro. CZ verloor vorig jaar 94 miljoen euro op de beleggingen, concurrent VGZ zag 321 miljoen euro in rook opgaan.

VGZ-woordvoerder Mark van der Wolf durft nog niet te beloven dat het tegenvallende beleggingsresultaat geen gevolg zal hebben voor de hoogte van de premies in 2010. Die worden in oktober vastgesteld. "Het is zeker niet uitgesloten dat, als de economische crisis doorzet, die van invloed zal zijn op de zorgpremies, al zullen dat geen extreme bedragen zijn."

CZ-woordvoerder Dirk-Jan Westerwoudt daarentegen belooft cliënten van die zorgverzekeraar dat ze in 2010 "niet duurder uit hoeven te zijn". De zegsman wijst op het eigen vermogen van 1,3 miljard euro, waarmee CZ volgens hem "wel tegen een stootje kan". CZ telt landelijk bijna 2,6 miljoen verzekerden. Concurrent VGZ, in een combinatie met Univé, Trias en IZA, 4,2 miljoen. Die cliënten waren vorig jaar goed voor 8,8 miljard (VGZ) en 5,2 miljard aan premiegelden (CZ).

http://www.limburger.nl/article/20090512/REGIONIEUWS01/260240578

 

Dat geld is ONS geld...

De zorgverzekeraars vergokken ONS geld en de verzekerde moet dan maar voor het verlies opdraaien????????

Ik zeg; ALLE zorgerverzekeraars betalen met terugwerkende kracht het aan teveel ge-inde geld terug aan ALLE zorgverzekerden!!!

We zijn verdorie geen geldschieters voor Zorgverzekeringen & Pensioenfondsen die beter Casino-instelling hadden kunnen heten.

Geld beleggen is NIET geld daarvoor gebruiken waar het voor dient en geld voor pensioen waarvoor mensen zelf voor betalen gebruiken om te beleggen zonder toestemming? Dit is pure diefstal!


MAARRE........ Jatten mag he....

Schippers heeft CHRONISCHE SCHIJT AAN zorgmijdingsprobleem!

Een Kamermeerderheid vindt dat minister Schippers het probleem van 'zorgmijding' niet serieus genoeg neemt. Huisartsen sloegen eind juli alarm: steeds meer patiënten zouden afzien van belangrijke zorg vanwege financiële redenen. Het lijkt een welles-nietes-spel geworden tussen huisartsen en de minister.

http://nieuwsuur.nl/onderwerp/692352-schippers-ontkent-zorgmijdingprobleem.html

 

Owjaaa deze vooral NIET vergeten...

Gelegaliseerde diefstal : de financiële noodwet van 25 mei 1978

Bij toeval ontdekten wij een Noodwet, die het mogelijk maakt al uw spaargeld, pensioengelden, obligaties, aandelen en andere beleggingen van u in beslag te nemen voor ‘s lands welzijn! Uw spaarzaamheid wordt afgestraft.

http://herstelderepubliek.wordpress.com/2013/03/26/gelegaliseerde-diefstal-de-financiele-noodwet-van-25-mei-1978/

 

DE STAAT HEEFT 30 MILJARD AAN PENSIOENEN GESTOLEN

In de tachtiger jaren is door het kabinet Lubbers maar liefst 30 miljard geroofd uit de pensioenpot. Ad Broere, econoom en voormalig bankier legt uit hoe dat werkte en heeft een vermoeden dat dit binnenkort weer eens zou kunnen plaatsvinden. Een belangrijke aanvulling op het andere verhaal van Ad Broere over hoe de geldschepping werkt en waarom dat de grondslag is voor alle economische malaise is. Nederland is ziek, alleen een fikse operatie kan Nederland nog redden.

http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=9940

 

Ruud Lubbers: Bilderberg? Ik ben daar geweest als minister president
We Are Change Rotterdam was bij het congres "Grip op je vermogen" op 6 oktober 2012 te Den Haag. Ruud Lubbers was minister-president van 1982 tot 1994; UNHCR voorzitter; Club van Rome erelid; Minister van Staat, bezocht Bilderberg 4 maal. (1983, 1991, 1992, 1994) Wij vroegen hem naar de declaraties van Eurocommissaris voor de deelname aan de Bilderberg Conferentie. Ook vroegen we naar zijn eigen deelname aan de Bilderberg Conferenties. De voormalig minister-president maakte overduidelijk een zeer gehaaste indruk.

http://www.wacholland.org/nieuws/ruud-lubbers-bilderberg-ik-ben-daar-geweest-als-minister-president

 

Weet je meteen waar Ruudje het geld gelaten heeft!!!

Hij financieerde NWO!

Dit is nieuws uit 2012

Fraude om daar maar mee te beginnen, is in dit geval het verduisteren van 30 miljard pensioenpremie en verduisteren valt onder het Wetboek van Strafrecht artikelen 321 – 325, waarbij afhankelijk van de situatie hierop een straf staat van 4 jaar gevangenis. Verduisteren is het je toeeigenen en voor andere doelen gebruiken van aan je toevertrouwde zaken , in dit geval 30 milard Euro.Echter, en het zal u niet verbazen heeft niemand Ruud ooit op rijk’s kosten uit logeren zien gaan,( hoewel indirect natuurlijk wel…..) en zijn de toenmalige 2e kamerleden nimmer op hun slecht uitgeoefende controletaak op de vingers getikt, want medeplichtig waren zeker ook zij .


Nu is het niet de eerste keer, dat Lubbers een scheve schaats reed, want herinnert u zich deze nog ? Lubbers was als minister nauw betrokken bij de redding van de bouwbedrijven van het Nederhorstconcern. Het staalbedrijf Hollandia Kloos en wilde met overheidssteun de staaldivisie van Nederhorst overnemen. Lubbers die grootaandeelhouder van H.K. was, werd beschuldigd van belangenverstrengeling. De Nederlandse staat betaalde Hollandia Kloos tientallen miljoenen omdat zij het geld niet kregen vanuit het buitenland. Lubbers kwam er zoals in de Nederlandse politiek gebruikelijk, ongeschonden vanaf.

Toen in 1996 het ABP geheel los kwam te staan van de Haagse roofridders waarbij ridders een te nette benaming is, gewoon ordinaire rovers lijkt ons beter gekozen, zat er DERTIG MILJARD te weinig in de ABP pensioenpot !

Om deze tekorten toch weer trachten aan te zuiveren, greep de regering naar de u inmiddels overbekende maatregelen , namelijk een LASTENVERHOGING voor U, de burger. Bezuinigen betekent immers in Haagse kringen doodgewoon een verhogen van de lasten bij U, de burger, die dit zeker in ons land gelaten over zich heen laat gaan, het zgn. Lente Akkoord is hier een goed voorbeeld van.

Echter, het ABP heeft momenteel financiële problemen en in 2013 dreigt het fonds de pensioenuitkeringen met een half procent te moeten verlagen. Zou echter de 30 geroofde miljard nog in de pot gezeten hebben, dan zou dit redelijkerwijze gesproken niet het geval hoeven te zijn.

http://www.geennieuws.com/2012/05/ruud-lubbers-de-premier-van-de-verdwenen-30-miljard/

 

NIET Nederland is ziek maar WEL die grooitgraaiers die NOOIT genoeg kunnen kunnen krijgen!!!

 

Mag het gewone klootjesvolk nu de Staat naaien???

 

NEE WANT DE STAAT DULDT GÉÉN CONCURENTIE!

 

Sjongejonge het Wilhemus begint steeds valser te klinken in Nederland...