Home » Karen Hudes, de Oranjes en het geestelijke bankensysteem...

Een groot aantal bedrijven, regeringen, overheidsorganen, organisaties, koningshuizen en families werkt op dit moment samen als wegbereiders voor de Nieuwe Wereld Orde, die ook wel de illuminatie, One World Order, New World Order of schaduwregering genoemd wordt. Met een volledige opsomming zou je aan een A4tje niet genoeg hebben. Hier volgen een paar belangrijke schakels: het militair industriële complex (met bijv. de Carlyle Group en Lockheed Skunkworks), het bankwezen, de Bilderberg groep, de meeste koningshuizen (waaronder Beatrix die vaak aanwezig is op de ‘geheime’ Bilderberg conferenties), de Windsors, Rothchilds en Rockefellers, World Trade Organisation, World Health Organisation, Food and Agricultural Organisation, United Nations, European Union, African Union, North American Union, het geheime genootschap Skull & Bones, het Vaticaan, Codex Alimentarius Commision, de farmaceutische- en biotechindustrie zijn hier onderdeel van.

http://www.slaaptgijnog.nl/slaaptgijnog/?page_id=763

 

‘De Illuminati hebben allereerst de financiële ineenstorting van de wereldeconomie op de agenda staan, waarbij de grote depressie uit de jaren ’30 op een picknick zal lijken. Deze crisis gaat zich voordoen door grote banken en andere financiële instellingen wereldwijd te laten manipuleren, door met aandelen en rentekoersen te manipuleren.

De meeste mensen zitten via bankkredieten en creditcardschulden, vast aan de federale regering,. De overheden zullen alle schulden onmiddellijk terugroepen, waarbij de meeste mensen niet in staat zullen zijn om deze schulden af te lossen en zullen daarom bankroet worden verklaard. Aangezien de Illuminati er sterk in geloven mensen onder controle te houden via financiële kanalen zal dit wereldwijd en tegelijkertijd voor grote algehele paniek zorgen.’

http://www.wanttoknow.nl/overige/illuminati-insider-financiele-crisis-is-nodig-om-een-wereldregering-te-realiseren/

 

 

 

 

 

Karen Hudes WORLD BANK Insider `claims` to reveal who`s behind the throne

 

 

Wanneer men in Amerika belasting betaalt, gaat dit niet naar de Amerikaanse overheid, maar direct naar de Federal Reserve Bank (FED).
Vervolgens wordt het geld doorgestuurd naar Londen waar de bankiers 40 procent houden en de andere 60 procent gaat direct naar de Jezuïeten in het Vaticaan.

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=6227:amerikaans-belastinggeld-rechtstreeks-naar-jezuieten-breaking&catid=20:het-complot&Itemid=33

 

 

Volgens Karen Hudes (Yale, meer dan 20 jaar bij de Wereld Bank), is het Jesuiten & Vatikaan de baas over de Fed/BIS, maar niet lang meer..

.

Paus Benedictus XVI, de leider van de katholieke kerk, heeft opgeroepen tot de oprichting van een wereldregering en een Nieuwe Wereld Orde.

Op maandag 3 december 2012 riep de paus in een toespraak aan de Pauselijke Raad voor Gerechtigheid en Vrede (Pontifical Council for Justice and Peace, raad van de Romeinse Curie die zich buigt gerechtigheid, vrede en de sociale leer van de Kerk) op tot de "vorming van een wereldgemeenschap en wereldautoriteit, die het algemeen welzijn van de menselijke familie moeten dienen”.

In de visie van de paus is deze wereldregering geen supermacht, maar een nieuw bestuurslichaam (new governing body) dat aan politici criteria en praktische richtlijnen dient te geven voordat zij belangrijke beslissingen nemen.

Citaat van de paus: Het voorgestelde nieuwe machtsorgaan zou geen supermacht moeten worden in de handen van slechts een paar mensen, dat de zwakste landen zal kunnen uitbuiten en over alle volkeren kan domineren.

De paus beschreef zijn denkbeeld als een "morele kracht" of een morele autoriteit, die "de macht heeft te beïnvloeden met rede, dat wil zeggen, een participerende autoriteit, die wordt beperkt door wetten."

Deze laatste opmerkingen van de paus komen niet als een verrassing, gezien het feit dat de katholieke kerk in 2010 opriep (sought) tot de oprichting van een nieuwe Centrale Wereldbank (Central World Bank) die verantwoordelijk zou moeten worden voor de regulering van de wereldwijde financiële sector en de internationale geldhoeveelheid.

Er werd gemeld dat het Vaticaan voor "een supranationale autoriteit" is, die reikwijdte heeft over de hele wereld en jurisdictie heeft over het totale wereldwijde economische beleid en besluiten kan begeleiden en controleren.

De aangehaalde nauwere banden van China met Rusland (closer ties), de pogingen van de Verenigde Naties om de controle over internet (control of the Internet) te krijgen en de laatste opmerkingen van de katholieke kerk alles wijzen erop dat een Nieuwe Wereld Orde (new world order) een richting zal zijn waarvan de wereld moeilijk zal kunnen herstellen.

http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M6&s=M73&ss=P1932&l=NL

 

29.04.08
Prinses Máxima heeft in het geheim 128.000 euro (200.000 dollar) geschonken aan de Argentijnse kardinaal en aartsbisschop van Buenos Aires, Jorge Bergoglio. Dat meldt het Argentijnse weekblad Noticias.

Volgens Noticias heeft de katholieke Máxima maandelijks tussen de 15.000 en 20.000 dollar (zo’n 12.000 euro) toegezegd aan de kerk.

http://www.limburger.nl/article/20080429/ANPNIEUWS01/311868282/1056

Maak een Gratis Website met JouwWeb