Home » Einde Basisrecht op voeding, kleding en onderdak, maar voor wie?

PvdA-er Klijnsma wil het wetsvoorstel WWB Maatregelen vanaf 1 juli 2014 invoeren. Dit betekent de doodssteek van onze sociale voorzieningen. Alle bezuinigingen op de uitkeringsgerechtigden tot nu toe zijn peanuts vergeleken bij de afbraak die per 1 juli volgend jaar wordt doorgevoerd. PvdA-er Klijnsma gaat historie schrijven door de meest asociale maatregelen sinds Colijn in te voeren.Deze maatregelen betekenen het einde van het basisrecht van iedereen op voedsel, kleding en opvang.

Hoe gaat de sociale zekerheid de nekslag krijgen?
1. door de kostendelersnorm hierdoor zal de bijstandsnorm per persoon lager zijn naarmate meer meerderjarige personen in de woning aanwezig zijn en zij ook met meer personen de kosten kunnen delen. Deze kostendelersnorm gaat, behalve in de bijstand, ook gelden in de AOW, Anw, IOAW, IOAZ en Toeslagenwet. De invoering betekent dat honderdduizend uitkeringsgerechtigden er honderden euro’s op achteruit zullen gaan.
Zo zullen bijvoorbeeld inwonende kinderen die voor hun ouders zorgen straks financieel gestraft worden voor die hulp. Hiervoor is nog meer controle nodig, waardoor NL het tweede DDR zal worden.

http://delangemars.nl/?p=3349&cpage=1

 

En dat Terwijl Jetta Klijnsma ijskoud het basisrecht voor de Nederlanders artikel 25 lid 1 van de universele verklaring van de rechten van de mens gesloopt heeft!!! 

Nederlanders hebben voortaan geen recht meer op onderdak, voedsel en kleding. En intussen zegt een rechter dat alle illegalen recht hebben op datgene wat de Nederlanders ontnomen is??? Illegalen hebben wel recht op onderdak én voedsel???

Rechter: 'Staat moet illegalen voorzien van bed en brood'

De staat moet alle illegalen in Nederland voedsel, onderdak en kleding bieden, oftewel: bed, bad en brood. Dat heeft de rechtbank in Amsterdam besloten.

De uitspraak is dan wel niet definitief, er kunnen nog procedures aangespannen worden, maar de uitspraak is wel al een sterk signaal aan staatssecretaris Teeven. Die weigert illegalen tot nu toe te ondersteunen.

'Het is voor het eerst dat een rechter in Nederland zegt dat iedereen die hier verblijft recht heeft op een menswaardig bestaan, dus ook mensen zonder papieren of een verblijfsvergunning. Nu zegt een rechter dat de staat dat moet gaan regelen', zegt Maarten den Heijer van de UvA.

Hierdoor zou het zomaar kunnen duizenden illegalen in de stad recht hebben op basisbehoeften.

http://www.at5.nl/artikelen/127902/rechter-staat-moet-illegalen-voorzien-van-bed-en-brood

 

Hoe dubbel is dat, dat je je eigen volk rechteloos maakt en illegalen vervolgens die rechten geeft die eigen volk ontnomen zijn????

Sorry, maar ik snap het niet meer!!!