Home » De genaaide zwaksten, dé maatschappelijke vijand van de rijken...???

HET DOMME VOLK POLITIEK INCORRECT OF GEESTELIJK GESTOORD OF....


De genaaide zwaksten, dé maatschappelijke vijand van de rijken...???

 

 

De Marechaussee heeft in Den Haag de beveiliging van de Eerste en Tweede Kamer overgenomen. Tot vandaag werden de parlementsgebouwen nog bewaakt door politieagenten. Hiervoor was een poule gemaakt waaraan agenten uit het hele land deelnamen.
http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/marechaussee-bewaakt-parlement

 


Psssst…ja, u! Waarom leest u dit? Bent u soms geïnteresseerd in de waarheid? Behoort u soms tot dat toenemende aantal burgers dat politiek niet correct is?
https://ejbron.wordpress.com/2013/11/10/zo-wordt-het-domme-volk-van-de-echte-problemen-afgeleid/

 


Chronisch zieke mensen gebruiken veel zorg, zegt minister-president Rutte. ‘Agressie van “gekken” loopt de spuigaten uit’, kopt de Telegraaf. En op twitter mopperde iemand: ‘Krijg je ook pgb voor zeuren eigenlijk?

Wie de hoogoplopende rekeningen van zijn zorgverleners niet kan betalen omdat het nieuwe systeem dat ‘trekkingsrecht’ heet een puinbak is, heeft stress en slapeloze nachten.

En wie uit onmacht zijn huis in brand steekt, een mes pakt of van het dak springt, is ongelukkig en weet zich geen raad.
http://politiek.thepostonline.nl/column/verwarde-mensen-zijn-meer-dan-kostenposten-zeurpieten-of-gevaarlijk/

 


Niet te geloven dat rutte een hele groep mensen op die manier weg zet..denkt hij nou echt dat deze mensen zelf op hun ziekte zitten te wachten..nee dus. Rutte en de hele regering hebben ook een chronische ziekte..de graaiziekte, en die is net zo hardnekkig..walgelijk waardeloos figuur..alle zorg afbreken en dan nog als het fout gaat deze mensen na trappen ook bah bah..

De grootste gekken lopen in de Tweede Kamer. Die ideeën die ze daar ontwikkelen zou Hitler hebben omarmd. Alleen wordt het subtieler gebracht om mensen uit de maatschappij te verwijderen.

 

 

Verschil tussen arm en rijk wordt onwrikbaar

Gescheiden werelden Wij sociaal-democraten moeten de scheidslijnen tussen hoog- en laagopgeleiden doorbreken.

ze droom van een samenleving waarin mensen uit alle sociale milieus in staat zijn de grenzen te doorbreken en zich met elkaar verbonden voelen, staat onder druk. Het Sociaal en Cultureel Planbureau toonde aan dat er een hardnekkige scheiding dreigt tussen een kansarme onderlaag en een bovenlaag met alle mogelijkheden.
http://www.volkskrant.nl/opinie/verschil-tussen-arm-en-rijk-wordt-onwrikbaar~a3846336/

 


Deze man beseft nog steeds niet dat de tussenlaag intussen ook kansarm is geworden door het hopeloze beleid van dit rariteitenkabinet. De PvdA is zelf de grootste veroorzaker geworden van een groter wordende tweedeling in de land. Slechts de allerrijksten gaat het dankzij hen voor de wind.
Ze stelen vooral van de minima en werkelozen door MOElanders te subsidiëren, WW te verlagen en in te korten (waar we zelf voor betaald hebben!) en bijstandsgerechtigden met behoud van uitkering via dwangarbeid betaalde banen te laten verdringen!

 

 

De Duitse journalist Udo Ulfkotte onthult in zijn bestseller Gekaufte Journalisten hoe hem geleerd werd ‘te liegen, te verraden en niet de waarheid te vertellen aan het publiek.’


Omgekochte journalisten, wie zijn dat?

“We hebben het hier over marionetten, journalisten die alles zeggen of schrijven wat ze gevraagd wordt door hun opdrachtgevers.
http://www.novini.nl/omgekochte-journalisten/

 


DAT BLIJKT DAN WEL OVER PEILINGEN BETREFFENDE POLITIEKE PARTIJEN EN HOE GOED VVD, PVDA OF D66 HET DOEN...
LIEGEN OVER DAT STEEDS MEER OUDEREN LANGER THUIS BLIJVEN WONEN EN ALLEEN GEBRUIK MAKEN VAN THUISZORG ALS HET NIET ECHT ANDERS KAN...

 

GOFFER ALLEMAAL KLINKKLARE BULLLLSHITTTT!!!

 

OUDEREN KUNNEN NIET ANDERS OMDAT VERZORGINGSTEHUIZEN GESLOTEN WORDEN, ZE WORDEN KEIHARD GEDWONGEN OM OP ZICHZELF TE BLIJVEN WONEN!!!

 

EN VAN THUISZORG GEBRUIK MAKEN ALS HET NIET ANDERS KAN??? GOFFER WIE BEPAALD ER OF IEMAND THUISZORG KRIJGT?????????


EN IS HET NIET ZO DAT DE RIJKEN WEL HULP KRIJGEN OMDAT ZIJ DAT KUNNEN BETALEN????

 

HIER STAAN GOFFER SCHRIJNENDE GEVALLEN...!!!

http://gederfde-levensvreugde.jouwweb.nl/de-nederlandse-wet-brengt-nederlanders-in-gevaar

 


Ouderen blijven langer thuis wonen en maken alleen gebruik van thuiszorg als het echt niet anders kan. Dit was de bedoeling van het ministerie van Volksgezondheid met het beleid van de afgelopen jaren en in de praktijk blijkt het ook zo te werken.
http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2015/2/Ouderen-zijn-zelfstandiger-en-langer-thuis-1702386W/

 


HEBBEN DE OUDE HULPBEHOEVENDE BEJAARDE MENSEN DAN EEN KEUZE??? NEE HEBBEN ZE NIET!!!


Het zelfmoordkabinet van Rutte en Schippers.

Groeiende honger naar zelfmoord
Even terug naar de 1854 zelfmoorden in 2013. Alvorens die één voor één een gezicht konden krijgen, besloot de Tweede Kamer in een vlaag van ijverige eensgezindheid (of beter: doodsangst) dat hier, och hemeltje, sprake was van een serieus maatschappelijk probleem.
En dat de zelfmoordstatistieken nog wel een tijdje in opwaartse richting zullen bewegen.
Wat Mark en Diederikje in 2012 ooit zo voortvarend zijn begonnen, is, zeker electoraal, een ‘zelfmoordpakket’ gebleken.
http://politiek.thepostonline.nl/column/het-zelfmoordkabinet/

 


De onderste sociale klasse kan nog amper rondkomen, honderdduizenden Nederlanders lopen bij de voedselbank, armoede loopt alsmaar op, een stijgende werkloosheid. Ouderen die uit de verzorging en bejaardentehuis worden “getrapt” in het kader van bezuinigingen.

Het sociale verzorgingsstelsel wat systematisch wordt kapot bezuinigd door de neo-liberalen partijen als de PvdA en VVD. De rijken worden rijken en de armen armer en de media die liegt en bedriegt om het volk dom te houden.
http://www.nvu.info/persverklaring38.html

 


Steeds meer Nederlanders hebben twee banen

Steeds meer mensen hebben meerdere banen. Of ze combineren werk met studie of werk met mantelzorg. Dat blijkt uit onderzoek van het Sociaal Cultureel Planbureau.

Het gaat vooral om lager opgeleiden en zij doen dat waarschijnlijk om financieel rond te kunnen komen, vertelt SCP-onderzoeker Jan Dirk Vlasblom.

Amerikaanse toestanden
"Het bezwaar zou kunnen zijn dat je toeloopt naar wat mensen duiden als Amerikaanse toestanden, dat met name de zwakkeren op de arbeidsmarkt een aantal banen nodig heeft om aan een minimuminkomen te komen."
http://www.bnr.nl/nieuws/Personal_Finance/852621-1502/steeds-meer-nederlanders-hebben-twee-banen

 

 

Over de rug van andere die ook een baan willen!!!


Tim uit Vianen is ten einde raad. Zijn aangepaste driewieler is total-loss en een nieuwe kan hij niet betalen. Hierdoor is het haast onmogelijk voor Tim om zich nog te verplaatsen.

De gemeente zegt dat zij niet verantwoordelijk is voor een nieuwe fiets voor Tim omdat zijn sociale werkplaats niet in Vianen zit, maar in IJsselstein. Verder vindt de gemeente dat hij ook best met het openbaar vervoer kan reizen. Het is voor Tim juist medische noodzaak om veel te blijven fietsen, want zonder voldoende beweging wordt het lopen steeds moeilijker voor hem.
(video)
http://www.hartvannederland.nl/top-nieuws/2015/vianer-krijgt-geen-aangepaste-fiets/

 


Maatschappelijke ondersteuning??? Maatschappelijke afgang!!! Nederland moet zich diep schamen! Eigenlijk al dit soort berichten eens doorsturen naar de buitenlandse media!

 

Bijstandsmisser protesteert met bord voor Stadskantoor

Donderdagmiddag 22 januari 2015 zat Arian Hofwegen een paar uur in de vrieskou, op de stoep van het Stadskantoor. Op zin schoot hield hij een bord omhoog met daarop de handgeschreven tekst: Geen werk Geen uitkering Geen Dief, Help mij met geld of een foto.
Het verhaal achter deze intelligent klinkende Tilburger, die uiteindelijk bij een vriend in Rosmalen uit kwam en hem onderdak bood, lijkt voor deze tijd onwaarschijnlijk.
http://bastionoranje.nl/index.php?pagina=nieuws&categorie=1166&artikel=11276

 


De armen in dit land worden genaaid...

 

Het klinkt misschien wat cru, maar het voelt als gepast omdat het werkelijk een schandaal is wat er allemaal (ook) in Nederland gebeurt.

 

Totdat wij de equivalent van een Syriza partij hebben en politici die de belangen van het volk vóór dat van de bankiers stellen, zullen wij verder worden uitgeknepen en zullen er steeds meer wantoestanden ontstaan.

 

Wanneer ze begrijpen dat politieke partijen zoals de Partij van de Arbeid (PvdA) nooit het beste met de bevolking voor zal hebben omdat deze partij onder leiding staat van een gerekruteerde Bilderberger.

 

De gemeenteambtenaren laten zich voor het karretje van Den Haag spannen die op hun beurt weer in opdracht van de bankiers werken. Degenen die het slachtoffer worden, zijn zij die niet langer krijgen waar ze recht op hebben.
http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8924:de-armen-in-dit-land-worden-genaaid&catid=9:binnenland&Itemid=22

 


Participatiewet creëert vooral werk voor beleidsmedewerkers

De participatiewet creëert vooral werk voor beleidsmedewerkers die er mee aan de slag moeten, niet voor de Wajongers waar hij voor bedoelt is. Dat blijkt uit cijfers van participatiewerkt.nl, de vacaturebank voor de participatiewet.
http://www.hnwb.nl/participatiewet-creeert-vooral-werk-voor-beleidsmedewerkers/

 


'Participatiewet in flagrante strijd met Europees recht'

Het Europees Verdrag tot bescherming van de rechten van de mens en de fundamentele vrijheden (EVRM) is een Europees verdrag waarin mensen- en burgerrechten voor alle inwoners van de verdragsluitende staten zijn geregeld. Sinds 1998 is het verdrag bindend voor alle lidstaten van de Raad van Europa. Ratificatie van de EVRM geldt als noodzakelijke voorwaarde om lid te kunnen worden van de Raad van Europa en overigens ook om lid te kunnen worden van de Europese Unie.
http://www.nachthemel.nl/index.php/26-werk-inkomen/299-participatiewet-in-flagrante-strijd-met-europees-recht

 


WIE IS NOU DE ECHTE VIJAND VAN DEZE MAATSCHAPPIJ???

 

DE GROOTSTE VOLKSOPLICHTING TER WERELD: Hoe miljarden aan Europees ontwikkelingsgeld in belastingparadijzen verdwijnen

Al jarenlang heb ik tientallen blogs hierover geschreven en hiervoor gewaarschuwd! De miljarden aan ontwikkelingsgeld die wij doneren aan die arme Afrikaanse kindertjes (maar ook aan slachtoffers van wereldrampen zoals tsunami’s), zijn bijna allemaal in de zakken van de superrijken verdwenen, die dit geld op belastingparadijzen hebben veiliggesteld!
https://eunmask.wordpress.com/2015/02/11/de-grootste-volksoplichting-ter-wereld-hoe-miljarden-aan-europees-ontwikkelingsgeld-in-belastingparadijzen-verdwijnen/

 


De Britse bank HSBC

Tienduizenden Zwitserse bankrekeningen liggen op straat.

Volgens Trouw gaat het om 100 'Nederlandse' rekeningen en een totaalbedrag van $4,6 miljard.
http://daskapital.nl/2015/02/swissleaks.html

 


Daar zitten vast hoge ambtenaren tussen.. en politici.. en EU parlementariers..

 

Hoe HSBC criminelen en dictators hielp belasting te ontduiken

Het beeld dat oprijst uit de Swiss Leaks, het ‘lek’ van geheime Zwitserse bankgegevens van HSBC, is er een van een bank waar de ‘foute’ klant met open armen werd ontvangen. Familieleden van dictators, corrupte Afrikaanse overheidsdienaren, internationale criminelen, handelaren in bloeddiamanten, of gewoon (steen)rijke westerse particulieren van allerlei pluimage die de fiscus probeerden te ontlopen - iedereen kon met zijn geld terecht...
http://www.nrcq.nl/2015/02/10/swiss-leaks-chris

 


HSBC files: how secret Swiss account data detailing misconduct came to light | Guardian Explainers

 

 

 

 

DE GRIEKEN HEBBEN GROOT GELIJK. STRUCTUREEL KLOPT ER ER HELEMAAL GEEN ZAK VAN DE EU. VOORDAT DE EURO KWAM GING HET MET ELK LAND GOED EN 15 JAAR LATER??? 15 JAAR LATER GAAT HET OVERAL SLECHT!!!

VAN MIJ MAG ALLES UITMEKAAR KNALLEN, WEG MET DE EURO!!!


WAAR HET GELD HEEN GAAT???


de rijkste bovenlaag natuurlijk (bankiers, grootindustriëlen, grootgrodbezitters, investeringsmastschappijen, enz). De grote middengroep moet bloeden en de armen kunnen simpelweg verrot gaan. De politiek staat onder curatele van de hiervoor genoemde groep graaiers en alles naar "prachtig" Amerikaans voorbeeld. Het land waar meer dan 20 miljoen daklozen zijn, waar de kerk hoogtij viert op het platte land en waar de criminaliteit torenhoog is.
Laat de geldverslindende Eurozone, met een regime dat welhaast Hitler van zou smullen, maar uit elkaar spatten en dan de wonden maar laten genezen. Europa is ziek en of het nu komend jaar met Griekenland gebeurt of binnen 10 jaar met Spanje enz enz....het.blijft trekken aan een dood paard. Ik zie het graag gebeuren en laat Nederland maar snel volgen. Het is te gek voor woorden dat de elementaire zaken als basisinkomen, onderdak en eten, gezondheidszorg en onderwijs nog steeds niet fatsoenlijk geregeld kunnen worden in Europa. Stop er dan mee en maak ieder land, uniek om eigen cultuur een comperatieve voordelen, dat ten volle benutten. Neem als land alle persoonlijk kapitaal boven de 5 miljoen af en bouw met het geld je eigen land weer op. Als Griekenland dat doet, kunnen ze gelijk weer 50 jaar vooruit. Wij ook trouwens....

 

 

‘Zonder Griekenland stort de eurozone in’

Als Griekenland gedwongen de eurozone moet verlaten, zullen andere landen dit ook doen en zal het monetaire blok instorten. Dat heeft de Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis vandaag gezegd in een interview met de Italiaanse televisiezender RAI.
http://www.nrc.nl/nieuws/2015/02/08/zonder-griekenland-stort-eurozone-in/

 


Dit heeft de eurozone aan zichzelf te danken en dan met name de ecb moet zich eens flink achter de oren krabben!
De ecb wil dat griekenland zich aan de gemaakte afspraken houdt terwijl ze dit zelf niet doen
hoe geloofwaardig ben je dan???
Bij invoering van de euro werd als keiharde afspraak gemaakt dat de ecb zich niet met politiek zou bemoeien en dat het opkopen van staatsobligaties nooit zou gebeuren dat was taboe en wat doet het ecb?
Juist ja... zich met politiek bemoeien en de geldpers aan zetten om staatsobligaties op te kopen! Hoe hypocriet en ongeloofwaardig ben je dan?

Ik zou de valuta van mijn eigen land kiezen.
Ik heb geen voordeel bij de euro -- en ik heb niks met drachmen.
Ik zou heilig geloven in de munt van mijn eigen land -- omdat die muntwaarde door onze eigen economie met hard werken opgewaardeerd kan worden.
Misschien doen de Grieken dat ook.
Maar de instelling dat Griekenland instort zonder euro -- zou nog wel eens voor grote verassingen kunnen zorgen.
Die onzin is ons ook al bijna 15 jaar voorgehouden.
Nederland kan niet zonder euro en ook niet zonder de EU.
Voor de heilige Koe ---- de euro ----- moet alles en iedereen wijken.

Alsof de Europa pas 25 jaar geleden is ontstaan.

Want de EU zorgt voor onze welvaart ??
Waar welvaart -- welke welvaart -- hoe welvaart ??
De EU zorgt alleen maar voor onze Armoede ------- jaaaaaaa - dat klopt.
Voor de ontmanteling van onze Samenleving en onze Economie.

Of---- ook een mooie dooddoener ---- de EU zorgt voor vrede.
Waar vrede -- welke vrede -- hoe vrede ??
Wij hebben 55 jaar in vrede geleefd ----- zonder de EU.
Nu wordt onze zogenaamde vrede op alle fronten bedreigd door de Grootheids waanzin van de EU.
HET dagelijkse nieuws is ------ oorlog ---Amerika --- oorlog ---- Amerika ----- oorlog --- wapens --- Amerika --- oorlog.
En de Bevolkingen worden overal afgeslacht.

Het uiteenvallen van de EU kan beter nu plaatsvinden als pas over jaren. Hoe langer dit gedrocht probeert te overleven hoe hoger uiteindelijk de schuldenberg.
Die schuldenberg moet door de Europeanen worden opgehoest en betekent armoede voor Europeanen.
Als politici de miskleun EU blijven rekken neemt deze schuld alleen maar toe en de periode van armoede duurt daardoor veel langer.


Ik heb er respect voor dat een land zich niet de wet voor wil laten schrijven door een log apparaat als de EU. Met andere landen samenwerken prima, maar je moet wel je eigen boontjes kunnen doppen en bent als regering in eerste instantie verantwoordelijk voor de burgers van je eigen land.

De EU is een farce die enkel draait om geld en de controle daar op door die hele kleine groep mensen die de financiele wereld in hun grip hebben. De rijken die steeds rijker worden. Het IMF en de FED, net als regeringen en alle banken lopen aan de leidraad van die kleine groep mensen met als hoofdkwartier de BIS bank in Basel. Een financiele instelling die, buiten alle wetten om, en met een geheimhouding waar geen mens besef van heeft, de hele geldstroom en de politiek de wet voorschrijft. Ieder land mag wetten maken zolang wij de geldstroom onder controle hebben maakt het niet uit.

Banken draaien op een virtuele geldstroom met een gemiddelde dekkingsgraad van 5%. M.a.w. jouw spaarcenten en schulden zijn voor 95% gebaseerd op niets, op geld dat er niet is. De rente die je krijgt is altijd minder dan de rente die je voor schulden moet betalen en dat is de dunne basis voor je eigen centen. Jij krijgt virtueel geld voor je bezit, verkopen en voor je inspanningen als werknemer en bent voor het volle pond aansprakelijk als je inkomsten/uitgaven niet op orde hebt. Een bank is dat enkel voor die vereiste dekkingsgraad. Gaat het in de financiele wereld echt fout, dan heb je als simpele burger helemaal niets te vertellen over je eigen verdiende kapitaal.

Reddingsoperaties van regeringen ten spijt, die lopen met de staatsschulden aan dezelfde leiband, moeten geld lenen op basis van dezelfde niet door een solide waarde gedekte geldstroom en rente kost regering of burger gelijk meer dan dat het oplevert.

 

Waarvoor Eisenhower waarschuwde en Kennedy werd vermoord!

 

Bij zijn afscheid als president van de Verenigde Staten op 17 januari 1961 waarschuwde Eisenhower het Amerikaanse volk voor de macht van het “militair industrieel complex”. Dit waren zijn inmiddels historische woorden:

 

“In the councils of government, we must guard against the acquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the militaryindustrial complex. The potential for the disastrous rise of misplaced power exists and will persist.”

 

De opvolger van Eisenhower, president John F. Kennedy waarschuwde in een toespraak tegenover de Amerikaanse pers op 27 april 1961,voor het bestaan van geheime genootschappen in Amerika en Europa die geheime eden en geheime procedures hanteerden en zich boven de wet waanden (lees hier de volledige tekst, vertaald in het Nederlands) . Hij noemde deze genootschappen niet bij naam maar doelde hiermee op een aantal schatrijke families die voor 100% de dienst uitmaken in het bankwezen, het militair-industrieel complex en oppermachtige corporaties. In complottheorieën worden zij de Illuminatie genoemd. Deze Illuminatie zouden op vele gebieden de touwtjes in handen hebben. Volgens de theorieën streven zij naar een nieuwe wereldorde (NWO), waarin de politieke en financiële macht volledig in hun handen terechtkomt.
http://www.gewoon-nieuws.nl/2013/08/waarvoor-eisenhower-waarschuwde-en-kennedy-werd-vermoord/#.VNppm-aG-Dl

 

Nooit serieus onderzocht en Lee Harvey Oswald, die als dader naar voren werd geschoven, met een belachelijke theorie over van richting veranderende kogels, werd, voor hij echt wat kon vertellen vermoord door Jack Ruby die aan kanker overleed.

 

 

Tsipras' regeringsverklaring: economie is er voor de mensen, niet omgekeerd

 

"Wij zijn elk woord van de grondwet van dit land en die zullen we dienen tot het eind." Het was een bewogen slotzin van een beleidsnota die nauwelijks afweek van het verkiezingsprogramma.

 

En dan een aantal de concrete maatregelen:

 

- gratis maaltijden en elektriciteit voor diegenen die het hardst zijn geraakt door 5 jaar barbaars regime

- overheidspersoneel dat besparingen overbodig was gemaakt, wordt onmiddellijk weer aangenomen

- minimumloon wordt opgetrokken naar 751 euro (geleidelijk, tot 2016)

- CAO’s die door de trojka zijn afgeschaft, worden weer ingevoerd

- geen speciale lage lonen meer voor jongeren die pas op de arbeidsmarkt komen (gelijke lonen voor gelijke prestaties)
http://www.dewaarheid.nu/feb01/Tsipras_regeringsverklaring.htm

 

 

EUROPA AAN DE VOORAVOND VAN NIEUWE OORLOG?
http://defensie-platform.nl/europa-aan-de-vooravond-van-nieuwe-oorlog/

 


Waarom huil je Mama?" vroeg een jongetje aan zijn moeder. "Omdat ik een vrouw ben" antwoordde zij. "Ik begrijp het niet" zei het jongetje. Zijn moeder knuffelde hem en zei met een vage lach: "En dat zul je ook nooit doen lieve schat, maar dat maakt niet uit."

Later vroeg de kleine jongen aan zijn vader: "Papa, waarom huilt Mama zomaar zonder reden?" Zijn vader kon alleen... maar antwoorden: "Alle vrouwen huilen zonder reden."

De kleine jongen groeide op en werd een jonge man, zich nog steeds afvragend, waarom vrouwen huilen. Uiteindelijk riep hij de hulp in van een oude wijze man en vroeg ook hem:

"Waarom huilen vrouwen?"

De wijze man antwoordde het volgende:

God heeft de vrouw speciaal gemaakt.

HIJ gaf haar schouders, sterk genoeg om het leed van de wereld te dragen, maar ook zachte armen om comfort te bieden.

HIJ gaf haar innerlijke kracht om, bevallingen te doorstaan en om tegen afwijzing te kunnen, welke zij vaak zou gaan krijgen, soms zelfs van haar eigen kinderen.

HIJ gaf haar de hardheid, het doorzettingsvermogen om voor haar vrienden en familie te kunnen zorgen, zelfs wanneer iedereen het opgeeft.

Zelfs ziekte en vermoeidheid houden haar dan niet tegen, en zij klaagt nooit....

HIJ gaf haar gevoeligheid, zodat zij haar kinderen lief zal hebben, onder welke omstandigheid dan ook. Zelfs wanneer haar eigen kind haar pijn heeft gedaan.

Ze heeft een speciale gave om kinderen weer te doen lachen, om tieners te helpen met hun twijfels en angsten.

HIJ gaf haar de kracht om voor haar man te zorgen, ondanks zijn fouten en HIJ schiep haar uit een rib van hem om zijn hart te beschermen.

HIJ gaf haar de wijsheid, om te weten dat een goede echtgenoot zijn vrouw nooit pijn zou doen, maar dat hij haar soms test op haar kracht.

En ook om haar man bij te staan, door dik en dun.

Voor al dit harde werk, gaf HIJ haar ook een traan om te laten. Het is van haar, zij kan het gebruiken wanneer zij dat nodig heeft.

Het is haar enige zwakte...Wanneer je haar ziet huilen, zeg haar dan hoeveel je van haar houdt, en hoe goed de dingen zijn die zij voor anderen doet. En alhoewel ze dan nog steeds huilt, weet dan dat ze zich wel degelijk iets beter voelt. Zij is speciaal..."

 

 

Tikkende tijdbommen
Van een flat gesprongen
Eigen kinderen vermoord
Omdat mensen
Door de maatschappij
Niet worden gehoord
Al het positieve
Onder hun voeten
In de grond geboord
Uitweg verdwenen
Vuur aan de schenen
Tikkende tijdbommen
Realiteit
Dit is niet verzonnen
Alleen maar door geld
Een gigantische schuld
Die door de boetes
Van deurwaarders en staat
Steeds verder aanzwelt
Tot hij ontploft
Deurwaarder die zegt
Meneer u heeft geboft
Dat we alles weghalen
Maar het is niet genoeg
Om al uw schulden te betalen
We breken u nu verder af
Geven u een financiele straf
Hoe het zover heeft kunnen komen
Is voor ons niet van belang
We zorgen voor angst
En maken u bang
Zodat u de stap kan maken
Helaas mag u niet kraken
Dus een dak boven je hoofd
Hebben we bij deze
Ook al van u geroofd
Hoe moet het nu verder
Mensen zien geen uitweg meer
Deurwaarder denkt
Ik doe m,n werk
Maakt het nu uit
Dat een burger crepeert
Geld geld geld
Das het enige wat telt
Tikkende tijdbom
Ziet geen optie,s meer
Neemt dan de stap
En stapt uit het leven
Nogsteeds alleen maar
Omdat geld
De aarde doet beven
Tikkende tijdbom
Waagde de sprong
Nu is hij dood
Financiele Genocide
Geld als pesticide


Swoop Dichter Janssen


Neem de berichten over verwarde mensen ,die steeds meer voorkomen,velen zijn gerelateerd aan dit onderwerp helaas, deze mensen zijn veel gevaarlijker dan jihadisten die nu als maatschappelijke vijand worden neergezet, deze mensen zien geen uitweg meer vandaar ook de smerigheid van de nieuwe wetgeving.

 

Bij het betreden van de woning van Simon Petrus, ziet Jezus dat diens schoonmoeder met koorts te bed ligt; onmiddellijk neemt Hij haar bij de hand, geneest haar en doet haar opstaan. Na zonsondergang, wanneer de Sabbat ten einde is en de mensen naar buiten kunnen, brengen ze hun zieken bij Hem. Hij geneest een grote groep mensen getekend door ziekten van allerlei slag; lichamelijke, psychische, geestelijke. Op aarde gekomen om de redding aan te kondigen en te verwerkelijken van de hele mens en van alle mensen, toont Jezus een bijzondere voorkeur voor hen die gekwetst zijn in hun lichaam en in hun geest: de armen, de zondaars, de bezetenen, de zieken, de uitgestotenen. Zo openbaart Hij zich als de geneesheer van de zielen en van de lichamen, Goede Samaritaan voor de mens. Hij is de echte redder: Jezus, redt, Jezus verzorgt, Jezus geneest.

 

“Armen en lijdenden zullen jullie altijd in je midden hebben” waarschuwt Jezus (cfr. Mt 26, 11), en de Kerk treft hen voortdurend aan op haar weg en beschouwt zieke mensen als een bevoorrechte weg om Jezus te ontmoeten, Hem op te nemen en Hem te dienen. De zieke is het vlees van Christus.
http://www.kerknet.be/vicariaatvbm/content.php?ID=28084

 

EMPATHIE VOOR DE MEDEMENS EN ZORG VOOR DE ZWAKKEN IN DE SAMENLEVING IS DE BASIS VOOR ALLES...!!!