Home » Narcisten in de politiek,koningshuizen, EU en NWO (2)

De Bilderberggroep wil de mensen tot slaven maken

Men wil dat de norm maken, zodat wie weigert zichzelf sociaal marginaliseert. Cash geld verdwijnt steeds meer voor virtueel geld. Als cash geld helemaal verdwijnt, zal geld niet meer zijn dan enkele cijfers op een beeldscherm. Met één druk op de knop kan men die spoorloos laten verdwijnen en dissidenten en andersdenkenden ook economisch iso- leren. Daarvan konden Stalin, Hitler of Mao enkel maar dromen.

Maar dat soort dictators zit in de schoot van de Bilderberggroep op zijn kans te wachten. De Bilderberggroep gaat zelfs liquidatie niet uit de weg, zegt u. 'Er werden al drie aanslagen op mijn leven gepleegd. Bilderbergers zitten achter de moord op Aldo Moro, achter de Watergate-affaire die Nixon de kop kostte en achter de politieke liquidatie van Thatcher.

Waarom dat niet in het nieuws komt? Omdat de Bilderbergers de media controleren. Uit stukken van het Amerikaanse Congres blijkt dat in 1915 de 27 belangrijkste miljonairs van de States de 135 belangrijkste kranten van het land onder zich hebben verdeeld.


Onderzoeker Daniel Estulin waarschuwt voor geheim elitair genootschap: de Bilderberggroep.

De Bilderberggroep is een exclusieve eliteclub waar mensen uit alle wereldtopmilieus, van industriëlen tot politici en adellijken, officieus met elkaar kunnen praten.

Dat is de officiële versie. 'Een leugen,' zegt onderzoeker Daniel Estulin, die de Bilderberggroep al jaren volgt. 'De Bilderberggroep is een geheim genootschap met slechts één doel: de wereldmacht en de totale onderwerping van de mens aan de belangen van de superrijken en supermachtigen. Met andere woorden: een terugkeer naar het lijfeigenschap en de slavernij.'


De Bilderbergclub is een geheime internationale organisatie van financiers, politici en multinationale bedrijven en werd in 1954 opgericht onder impuls van de Nederlandse prins Bernhard, die meende dat veel problemen konden worden vermeden als invloedrijke mensen vanuit de coulissen de wereld zouden besturen.

Overigens zijn zowat alle koninklijke families in de Bilderberggroep vertegenwoordigd............

Op lange termijn doen ook de Bilderbergers geen goede zaak, lijkt mij. Zij zijn van het tegendeel overtuigd, en als ze slagen, zitten ze voor lange tijd gebeiteld. De massa zal het druk genoeg hebben met overleven. En die gewone mensen tellen voor hen niet. Voor hen moet economie niet in dienst van de mens staan, maar omgekeerd.

Daarom is het zaak die massa te mobiliseren en bewust te maken, ook via vakbonden en consumentenorganisaties. Via die weg kunnen we de plannen van de Bilderbergers nog een halt toe roepen.

http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=P102

 

Met andere woorden... Oranjes laten opdonderen gevolgd door de Bildberg, gevolgd door Goldman & Sachs en iedereen die deelnemer was aan het vernietigende systeem!!!

We weten dat jullie vijanden zijn van de vrije humaniteit
en we staan hier om in opstand te komen tegen uw tirannie.

We moeten naar de top, of naar de bodem.
We moeten gaan naar waar de echte architectuur van de overheid is, en het is niet in een presidentschap.
Het is in een GLOBALE regeling.

De waarheid slaat terug.

 

 

 

 

The Obama-Bilderberg Connection

ghostedu67
6 maanden geleden
We are in trouble people. These so called leaders are destroying this nation and her people. Stop admiring them and pull your head out, you are taking many of us with you and it is not a place we want to go.


mojomanhand
6 maanden geleden
And then there are the e-voting machines. This is an obvious way of fraud. What ever happened to having people counting votes and someone recounting to prevent fraud? Now the media is saying that there is no way they will impeach Obama because he has a popularity rating 86%... I don't see this at all. I'm thinking it's more like less than 35%. Nixon knew when to resign, Obama won't. This guy is after power and is getting it too because the average American is too blinded to what is going on.


crayonplane
6 maanden geleden
The global corporate powers behind Bilderberg are likely also overlapping with the UN's Agenda 21, surveillance industries highly benefit,& possibly played (among other factors) into driving open borders, mass immigration policy etc... although sinking constitutions & law would have also been motivators. It is noteworthy that to my knowledge there has been zero coverage of Agenda 21, by BBC/CNN/CBC. This leaves one to speculate if this was deliberately orchestrated, possibly through Bilderberg.

jillian2u2
5 maanden geleden
"One World Government " is not far away. Or otherwise known as "New World Order" Just as the Bush Presidents wanted and Obama sleeps in the same bed.

wutdafuk Gingerb
5 maanden geleden
Obama is Bilderberg puppet


ghostedu67
6 maanden geleden
Regardless of political choices or sides we must stand together and tell the government, these politicians and this nation of corrupt leaders enough! "No More!"


gypsy mamu
5 maanden geleden
Easy fix ... Stop feeding the monster ... tax dollars and drug consumption :[ thx for this great share

 

 

 

 

Obama meets with Goldman Sachs for New Line of Credit – in Violation of US Law

http://www.globalresearch.ca/obama-meets-with-goldman-sachs-for-new-line-of-credit-in-violation-of-us-law/5352631

 

Does Goldman Sachs run the government?

http://www.globalresearch.ca/does-goldman-sachs-run-the-government/13440

 

Goldman Sachs Above the Law

http://www.globalresearch.ca/goldman-sachs-above-the-law/32361

 

sommige alternatieve media zoals Anarchiel komen soms met artikelen die bom vol bronnen staan waar je niet om heen kan.
als je het artikel leest uit 2009 over wie het nieuws bepaalt in Nederland schrik je
maar als je de bronnen bekijkt onderaan??!
KAN je er niet omheen

http://www.anarchiel.com/display/wie_bepalen_het_nieuws_in_nederland

 

MSM bepaalt wat wij wel en wat niet mogen weten. Waarom denk je dat er nog NOOIT programma's werden gemaakt over de Bilderbergers? Praatprogramma's gaan overal over behalve daarover. En Alberto ben ik echt wel goed zat net zoals al die andere muziekonzin. Waarom niet eens een programma over onze oranjes en wat er allemaal van waar is waar internet mee vol van staat?
We worden gewoon over vanalles en nog wat belogen terwijl men heel goed in de gaten heeft dat de mensen niet dom zijn!

 

 

Deze video kaart de consumptiecontrole aan van de mainstream media die de mensen propageert vooral aan zichzelf te denken tijdens de feestdagen.

 

 

 

 

NL overheid geeft toe, doet zaken met Rothschild, BlackRock, JPMorgan Chase, Lazard, UBS en Goldman Sachs

http://langleveeuropa.nl/2014/10/nl-overheid-doet-zaken-met-rothschild-blackrock-jpmorgan-chase-lazard-ubs-en-goldman-sachs/

 

 

De narcist in de politiek...

Narcisten in de politiek hebben nadelige gevolgen in alle mogelijke lagen van de maatschappij. Op meedogenloze wijze misbruiken zij de macht. Deze professionele kwelgeesten hebben geen sociaal geweten. Ze lappen alle regels aan hun laars en negeren de rechten van andere. Deze lafaards kiezen kwetsbare doelgroepen als slachtoffer. Ze zijn niet in staat om medemenselijk te zijn en veroorzaken altijd grote problemen.

Hoe gevaarlijk narcisten kunnen worden hangt ervan af hoeveel verantwoordelijkheid wij ze geven. Hoe meer macht ze krijgen hoe extremer ze worden.

We zouden niet langer toe moeten kijken hoe deze excessen in de politiek de ruimte krijgen. Het is geen kwestie van politieke voorkeur of kleur, rechts od links, het is slechts een kwestie van gebrek aan kennis over psychopatische narcisme, meer niet.

We kunnen leren te zien, wie ze echt zijn en wat hun negatieve houding tegen de menselijkheid teweeg brengt. Narcisten onderscheiden is niet moeilijker dan een giftige paddestoel leren herkennen.

http://denarcist.nl/narcisten-in-de-politiek

 

Poetin had helemaal gelijk toen hij het Over Mark Rutte had... (met een korreltje zout nemen)...

 

 

Waar rook is... is vuur?... (met een korreltje zout nemen)

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb