Home » De rijdende rechter haalt uit naar de Gestapo Rutte & Teeven en de Stasi CJIB

Gisèle Somer had nog nooit een cel van binnen gezien, tot ze geen geld meer had om drie verkeersboetes te betalen. De Haagse onderneemster werd - net als duizenden andere Nederlanders vorig jaar - gegijzeld door het Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB). 'Het was zo vernederend, zo heftig'.

Ze staat niet alleen. Advocaten klagen steen en been over het beleid van het CJIB, dat ervoor zorgt dat duizenden Nederlanders met geldproblemen in de gevangenis belanden, zonder dat hun schuld komt te vervallen.

'Vroeger was het dreigen met een verblijf in gevangenis een prima dwangmiddel om mensen te laten betalen. Maar nu is dat geld er bij veel mensen niet meer.'

http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3585747/2014/01/29/Duizenden-gewone-Nederlanders-gegijzeld-door-CJIB.dhtml

 

Het CJIB én het OM moeten zich kapotschamen. Dit heeft niets meer te maken met wetshandhaving, maar alles met een oppermachtige overheid die het volk als slaven beschouwt.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/01/cjib-sluit-mensen-massaal-op

 

Eerder kraakten advocaten en de politiek die gang van zaken al. Zij zeggen dat ook schuldenaars die echt niet kunnen betalen, in de gevangenis belanden, terwijl de gijzeling alleen is bedoeld om mensen aan te pakken die de portemonnee niet willen trekken. Nu hebben ook rechters er genoeg van, dat mensen om openstaande verkeersboetes onterecht achter de tralies terecht kunnen komen.

Het gaat om mensen die afkomstig zijn uit 'de onderkant van de samenleving', zegt Bakker. 'Dit zijn niet de mensen met aangeharkte tuintjes, die hun leven op orde hebben.'

Zij houden hun administratie niet bij, of steken hun kop in het zand vanwege schulden die zich opstapelen. Maar zelfs degenen die actie ondernemen en proberen een betalingsregeling te treffen, weten lang niet altijd succes te behalen door contact op te nemen met het CJIB. Dat is bepaald niet scheutig met het aanbieden van regelingen, weten ook schuldhulpverleners. Ondertussen worden boetes rap verhoogd als betaling uitblijft, tot het tijd is voor het ultieme dwangmiddel: de gijzeling.

http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3602492/2014/02/24/Rechters-laken-gijzeling-wanbetaler-door-justitie.dhtml

 

Een boete krijgen is heel eenvoudig, maar een opgelegde boete betalen is toch een heel karwei in de tijd waarin we leven. Men kan amper al rondkomen van zijn of haar maandsalaris in tegenstelling tot andere schuldeisers is het maken van een betalingsregeling geen mogelijkheid bij het CJIB. De problemen stapelen zich op, men stelt de huur of hypotheek een maandje uit om de verhogingen van de boete’s te voorkomen, maar zoals een eeuwenoude gezegde luid; Men vult het ene gat met het andere. Het zijn de druppels op een gloeiende plaat die de Nederlanders de das om doen anno 2014.

Mijn inziens wordt het probleem steeds groter naarmate het CJIB niet wenst mee te werken aan een betalingsregeling. Dagelijks worden wij geconfronteerd met zelfdodingen, poging tot zelfdoding en natuurlijk veel meer criminaliteit naar aanleiding van de financiële problemen. Het hoofd is nauwelijks boven water te houden met deze in mijn ogen corrupte organisatie!

http://www.hnu.nu/nederland/2014/05/22/schuldeisers-jagen-nederlanders-de-dood-in/

 

En zó jagen schuldeiserd inderdaad Nederlanders de dood in!

En dan komt Rijdende Rechter, Meester Visser aan het woord...

En dan blijkt dat de regering méér dan 1 miljard ophaalt via Stasi CJIB.

Gestapo Rutte & Teeven weten dat er mensen tussen wal en schip raken.

Gestapo Rutte & Teeven weten dat de mensen de vernieling ingaan door de wanpraktijken van Stasi CJIB.

Gestapo Rutte & Teeven kiezen ervoor te doen alsof er NIKS aan de hand is.

Deze Gestapo-minister en Gestapo-secretaris gaan net zo lang door totdat de mensen in hun wanhoop iets verschrikkelijks doen zoals zelfmoord plegen.

6 Op de 10 huishoudens heeft te maken met schuldeisers en dat leidt tot meer mledingen van zelfdodingen en depressie's vanwege financiële problemen.

De Gestapo-VVD en Stasi CJIB zijn zó gewend geraakt aan zelfdodingen en pogingen tot zelfmoord dat het gewoon géén indruk meer maakt. En het enige dat indruk maakt is geld, VEEL geld!


Ik wou dat meerdere rechters eens opstonden om deze strafbare wanpraktijken een halt toe te roepen!

Video van Meester Visser is hier terug te zien :

http://www.eerstehulpbijrecht.nl/recht-in-de-regio/uitzending-gemist/schulden-bij-het-centraal-justitieel-incassobureau

Maak een Gratis Website met JouwWeb