Home » Stinkende Oranje (bank)zaken...

De SP maakt zich grote zorgen over het feit dat de toenmalige minister van Justitie niet wist van de inzet van de geheime dienst BVD in het onderzoek naar Edwin de Roy van Zuydewijn. „De BVD kon blijkbaar worden ingeschakeld zonder dat de regering daarvan wist. Dat kan niet; de inzet van de geheime dienst is aan strenge regels gebonden”, aldus SP-Kamerlid Ronald van Raak.

GroenLinks-fractieleider Bram van Ojik vindt het goed „dat we eindelijk weten dat het prins Bernhard was die verzocht om een onderzoek naar Edwin de Roy van Zuydewijn. Die heeft er recht op om te weten hoe het zit”

http://www.telegraaf.nl/binnenland/22109028/__Zorgen_SP_om_inzet_BVD_bij_De_Roy__.html

 

 

LOL en dan zélf NIET deugen.

Prins Bernhard en zijn stafleden zouden in 1950 betrokken zijn geweest bij een complot tegen de nieuwe Indonesische regering van Soekarno. Dat zou blijken uit onderzoek van de Koninklijke Marechaussee uit die tijd.

Een bron heeft het over een complot waar Bernhard ''tot z'n nek toe in zit''. De prins had onderkoning van Indonesië willen worden naar het voorbeeld van Lord Mountbatten die eind jaren veertig onderkoning was van India.

http://www.parool.nl/parool/nl/224/BINNENLAND/article/detail/270042/2009/11/30/Prins-Bernhard-wilde-coup-in-Indonesie.dhtml

 

 

Bernhard tot aan de nek in wapenhandel.

Het financiële netwerk dat Bernhard aanboorde via de Bilderberg conferenties en ik heb nieuwe dingen gevonden over hoe hij zich na de oorlog vergreep aan in beslag genomen auto’s en vliegtuigen. Daar handelde hij in terwijl dat helemaal niet van hem was.’

‘Bij die transacties heeft hij ook de op dat moment strenge valutaregelingen overtreden met behulp van de Minister van Financiën en De Nederlandsche Bank. Die stonden het allemaal toe.

http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/mensen/onderzoek-prins-bernhard-vuistdiep-in-wapenhandel/

 

DE ENE NA DE ANDERE LEUGEN EN ALLEMAAL GEREGELD DOOR BERNHARD ZELF!

En met Emily Bremers aan Willem Alexanders zijde kon de leugen niet blijven regeren.....

Emily Bremers studeerde namelijk.... rechten in Leiden.

 

Bremers' vader Louis zou in zijn afstudeerscriptie hebben gepleit voor wapenbezit. Twee van Bremers' ooms zouden veroordeeld zijn voor grote fraude en belastingontduiking. Koningin Beatrix zou Emily onder meer om die redenen geen geschikte echtgenote voor Willem-Alexander vinden. Wel mocht Emily onofficieel aanwezig zijn bij het besloten feest voor Beatrix' zestigste verjaardag. Ze kwam via een zij-ingang binnen.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Emily_Bremers

 

LOL. Beatrix was gewoon bang dat Emily dwars door de leugens van dr schoonfamilie zou heen kijken.

Bovendien kende Bernhard de opa van Maxima al waardoor de verdenking steeds groter wordt dat het voorbestemd was dat Maxima en Willem Alexander moesten trouwen.

Dat de oranjes niet vies zijn van fraude blijkt wel....

Het koninklijk paar heeft op advies van ABN Amro een aanzienlijk deel van het vermogen in een stichting ondergebracht. Op deze wijze wordt volgend de bank de winst geheel onttrokken aan belastingheffingen. Dat levert de familie van Vollenhove miljoenen euro's op. De stichting, Stichting Royale genoemd, werd door prinses Margriet in december 2006 opgericht. Door deze constructie wordt de erfbelasting ( 20 procent voor kinderen en 36 procent voor kleinkinderen) omzeild. Daar zou volgens de Rijksvoorlichtingsdienst niets mis mee zijn.

http://www.blikopnieuws.nl/bericht/200218/prinses-margriet-en-pieter-van-vollenhove-omzeilen-erfbelasting

 

 

Zalm van de ABN AMRO en Hommen van de ING STIMULEREN belastingontduiking.
Het ziet er naar uit dat oud-minister van financiën Gerrit Zalm, momenteel CEO van de ABN-Amro en Jan Hommen, CEO van de ING-bank, het mogelijk maken voor welgestelde Nederlanders en rijke industriëlen om op mega schaal de belasting te ontduiken.

http://www.gewoon-nieuws.nl/2013/04/zalm-abn-amro-en-hommen-ing-stimuleren-belastingontduiking/#.UWBDY0VibVw.nujij

 

Gunstige fiscale constructie
Vorige week kwam de gunstige fiscale constructie van prinses Christina in het nieuws. Zij beheert haar vermogen op het Britse kanaaleiland en belastingparadijs Guernsey. Net als bij de regeling van prinses Christina loopt ook het Lys-fonds van de familie van prinses Irene via paleis Noordeinde, het werkpaleis van de koningin. Aan het hoofd van het Lys-fonds staan Irene's ex-man Carlos Hugo en drie van hun vier kinderen.

http://vorige.nrc.nl/binnenland/article2144938.ece/Nieuwe_fiscale_constructie_uit_paleis_verrast_Kamer

 

 

Bernhard, Beatrix, Goldman & Sachs, Rothschild... BilderBergBende... Nieuwe Wereld Orde...

De nieuwe Franse president Francois Hollande is net als zijn voorganger Sarkozy ook een Bilderberger en een toegewijd globalist. Eenieder die denkt dat de overwinning van Hollande op Sarkozy een enorme dreiging zal doen uitgaan richting de EU, die samen met de Rothschild IMF en Goldman Sachs de opzettelijk gecreërde schuldencrisis maximaal uitbuit voor haar eigen politieke agenda.............

.............zal Hollande niet meer blijken te zijn dan een slaafse uitvoerder van de elite, die de middenklasse middels belasting naar de verdommenis zal helpen, terwijl hij de Franse nationale soevereiniteit zal offeren op het altaar van de EU superstaat.

http://www.franklinterhorst.nl/De%20Bilderbergers.htm

 

Na voltooiing van deze studie kreeg Friso in 1998 een baan aangeboden bij de zakenbank Goldman Sachs International in Londen, waar hij Friso Vanoranje heette.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Friso_van_Oranje-Nassau_van_Amsberg

 

 

13 - 02 - 2012
Goldman Sachs opent binnenkort hun eerste kantoor in Nederland. De bank streeft naar een groot aandeel in het beheer van Nederlands pensioengeld. Net nu Nederlands grootste pensioenfonds ABP een proces begint tegen Goldman Sachs wegens misleiding. Welke rol speelt Goldman Sachs in Nederland?

De ideale Goldman Sachs-lobbyist in Nederland, Victor Halberstadt...

Het schijnt dat (ex-)Goldman Sachs-topmensen wereldwijd belangrijke posities bekleden. Hoe zit dat in Nederland: hebben wij onze eigen Mario?
Dan doemt meteen Victor Halberstadt op. Hij is sinds ’91 internationaal adviseur bij Goldman Sachs, net als Mario Monti. Halberstadt (CV) was kroonlid van de Sociaal-Economische Raad, is een vertrouwenspersoon van het Koninklijk Huis en is nu ook één van Rutte’s adviseurs. Dat maakt hem de ideale Goldman Sachs-lobbyist in Nederland.

http://tegenlicht.vpro.nl/nieuws/2012/februari/Goldman-Sachs-in-NL.html

 

Rothschild is ook geen onbekende club (van de neporanjes...)

Alexia Bénédicte Irina Manuella Olivia Grinda (Boulogne-Billancourt, 10 juli 1967) is een buitenechtelijke dochter van prins Bernhard van Lippe-Biesterfeld.

Bernhard verwekte haar bij zijn Franse maîtresse Hélène Grinda, met wie hij van 1966 tot en met 1969 een buitenechtelijke relatie onderhield. Ze is ook bekend onder de naam Alexia Lejeune, naar haar stiefvader Stanislas baron Lejeune, die Alexia in 1972 erkende toen hij met haar moeder trouwde.

De peetouders van Alexia zijn Edmond de Rothschild, prins Bernhard en haar tante Francine Grinda.[1] Koningin Juliana werd door prins Bernhard over het bestaan van Alexia ingelicht tussen 1977 en 1982. Prins Bernhard gaf namelijk in een interview met de journalisten Pieter Broertjes en Jan Tromp aan dat Alexia op dat moment "ongeveer tien, vijftien jaar" was

http://nl.wikipedia.org/wiki/Alexia_Grinda

 

Dit is allemaal jaren geleden beklonken door oplichter Bernhard!!!

Bilderbergbende cq Nieuwe Wereld Orde hebben maar één doel : controle over de hele wereld.

http://mens-en-samenleving.infonu.nl/politiek/52986-bilderberggroep-illuminatie-en-totale-wereldcontrole.html

 

 

Met als uiteindelijk resultaat..............

NL overheid geeft toe, doet zaken met Rothschild, BlackRock, JPMorgan Chase, Lazard, UBS en Goldman Sachs.

Als de griezels niet over uw rug lopen bij het horen van deze namen, en het feit dat Nederland geregeld zaken met hen doen, dan heeft u het nieuws niet goed gevolgd. Deze banken zitten als een spin in het web van de macht en invloed op deze wereld.

http://langleveeuropa.nl/2014/10/nl-overheid-doet-zaken-met-rothschild-blackrock-jpmorgan-chase-lazard-ubs-en-goldman-sachs/

 

 

 

*** Deze banken zitten als een spin in het web van de macht en invloed op deze wereld.***

 

TOEVAL BESTAAT NIET MAAR DAT WISTEN WE AL!

Tijdens de Bilderberg conferentie in Duitsland in 2005 zei Michael Rothschild:

“Op het wereldtoneel gebeuren dingen niet bij toeval: iemand zórgt dat ze plaatsvinden. Laat ik iedereen uit de droom helpen. De wereldgebeurtenissen worden in scéne gezet en geleid door de mensen die het geld in handen hebben.Dus hierbij een mededeling aan God: Wij gunnen u het plezier te denken dat u het heelal hebt geschapen, maar wat onze planeet betreft heeft Bilderberg aan u een simpele boodschap: bemoei u nergens mee, wij zorgen overal voor.”

http://www.franklinterhorst.nl/De%20Bilderbergers.htm

Maak een Gratis Website met JouwWeb