Het keukentafelgesprek: het klinkt als een fraai concept. Samen met de gemeente bespreken chronische zieken en ouderen daarin welke professionele hulp nodig is, en welke klussen de familie of de omgeving kan oppakken. Maar nu de deadline voor deze nieuwe werkwijze, 1 januari 2015, voor de deur staat, blijkt van een gesprek vaak nauwelijks sprake.

Zieke en oudere bewoners krijgen regelmatig een brief of een telefoontje waarin de harde bezuiniging op hun huishoudelijke hulp wordt meegedeeld. Dit is niet zoals de wet het heeft bedoeld, zegt de koepelorganisatie voor gehandicapten en chronisch zieken, Ieder(in).
http://www.eenvandaag.nl/gezondheid/55496/keukentafelgesprek_blijkt_vaak_brief_of_telefoontje

 

 

HIER GING HET NIET ANDERS ERAAN TOE. VOORDAT THUISZORG HIER BINNEN KOMT STAAT AL ALLES KLAAR. MET NOG GEEN 4 MINUTEN WAS HET GESPREK KLAAR! IK MOEST DE WEEKENDEN DOEN ZODAT ER DIE ENE BEHANDELING 1 KEER IN DE WEEK GEDAAN KON WORDEN. HET ANDERE WAS DAT IK MOEST ZORGEN DAT DE ZWACHTELS ER HELEMAAL AF WAREN ZODAT ZIJ MET MINDER DAN 10 MINUTEN KLAAR WAREN. IETS DAT IK DUS WEIGER OM TE DOEN. ZOU MIJN MOEDER UREN ZONDER ZWACHTELS MOETEN LOPEN OMDAT ER NOOIT EEN TIJDSTIP WORDT VERMELDT HOELAAT MEN KOMT. LIJKT ME NIET BEVORDERLIJK VOOR DE GEZONDHEID!

 


Een 62-jarige man uit Naarden is door een fout van hulpverleners bijna overleden. Hij moest ertoe overgaan om zijn eigen urine te drinken om te kunnen overleven.
http://www.telegraaf.nl/binnenland/23362235/___Vergeten__man_drinkt_urine__.html

 

 

DIT SOORT DINGEN KUNNEN HIER NIET GEBEUREN OMDAT IK ER CONSTANT BIJ BEN!!! EN ALS ER VALPARTIJEN GEBEUREN VAN MIJN MOEDER DAN BEN IK ER STEEVAST OOK. ZE WEET INMIDDELS WEL DAT ZE OP DE BANK MOET BLIJVEN ZITTEN ALS IK NAAR DE WINKEL MOET.
EN DAN WORD IK GOFFER FINANCIEEL KEIHARD AFGESTRAFT???


IK HEB GEENEENS EEN EIGEN LEVEN MEER MAAR IK ZEIK DAAR NIET OVER MAAR BLIJF DAN WEL MET JE GORE TENGELS VAN MIJN UITKERING AF.


IK HEB GEEN STRAFBLAD MAAR TOCH VOEL IK ME EEN MISDADIGER. EEN MISDADIGER ONDER ELEKTRONISCH TOEZICH ALLÉÉN HET ENKELBANDJE ONTBREEKT ERAAN.


EEN SLAAF VASTGEKETEND MET EEN ZWARE KETTING EN DIKKE IJZEREN KOGEL. GESLAGEN EN MISHANDELD DOOR DE SOCIALE DIENST!!!

 

 

 

 

 

Het systeem creëert de werkelozen. Vanuit economisch standpunt worden ze gebruikt om de lonen te matigen. Je kon zien dat in de IT hoogtijdagen programmeurs wel meer dan €120 per uur kregen. Alleen concurrentie op de arbeidsmarkt kan de lonen op het peil brengen waarmee bedrijven internationaal kunnen concurreren.

 

En in deze crisis, waarbij de grenzen worden opengesteld voor goedkope werk krachten, wordt weer een goedkope werkkracht gegenereerd. De redenen zijn duister. De WHO zorgt ervoor dat de grenzen van Europa dicht zijn voor goedkoop voedsel. Dit is een strategische zet om niet afhankelijk te worden van buitenlandse toevoer van dit voedsel. Maar als het om arbeidsloon gaat zegt men te moeten concurreren met China en de andere BRIC landen. Dit is waanzin. Dan moeten onze arbeidsrechten en de milieu eisen er allemaal aan. In plaats daarvan hadden ze de import heffingen zo omhoog kunnen gooien voor producten waarbij de rechten van de mens en arbeider niet worden gerespecteerd of waar geen maatregelen worden genomen om de uitstoot van klimaat gassen en andere vervuiling tegen te gaan.

 

Nee, het beleid is langzaam de Nederlandse burger weer tot een laagst betaalde werkende klasse te krijgen, de middenstand kapot... gewoon terug naar 1800, waar een elite de werkende bevolking uit buitte.

Je keren tegen uitkeringstrekkers is koren op de molen voor de elite, die maar al te graag jouw corrigerende vermogen ziet zodat zij een rechtvaardiging hebben ons te plunderen...

 

Duidelijk voorbeelden van een verkapte slavernij !!!

 

 

Gepubliceerd op 23 nov. 2014
SP-leider Emile Roemer sprak over actuele politiek, verkiezingen en de invloed van Piketty. Hij debatteerde met Willem Vermeend (oud-staatssecretaris Financiën) over arm en rijk in Nederland

 

 

 

 

FEMA kampen komen/zijn ook in nederland. Zonder dat wij het echt doorhebben, wordt ook in Europa gewerkt aan het uitrollen van de NAZI agenda.
http://dewaarheiddieuniethoort.webnode.nl/news/chaos-in-ons-eigen-kikkerlandje/

 

 

Wie het bericht nog niet heeft gekregen dat er een soort gelijke Concentratie-kampen rondom Amerika worden gebouwd en al af zijn en dat ze de daklozen er in stoppen die pas weg mogen als er werkelijk mensen voor de thuislozen kunnen zorgen...


http://mrconservative.com/2014/01/30924-secret-fema-death-camps-already-at-a-location-near-you/

 

In nederland zijn de afgelopen maanden een hoop militaire oefeningen plaatsgevonden en hadden er burgers er in Amsterdam zelfs last van...

 

www.rtvnh.nl/nieuws/142945/Marechaussee+oefent+in+Amsterdam%3A+burgers+in+paniek

 

 

Kijk en zie met je eigen ogen dat ze samen met de Burgers gezamelijk oefenen op verschillende ramp senario's uit te oefenen

 

 

 

 

 

http://www.stopdebankiers.nl/zijn-er-ook-in-nederland-fema-kampen-te-vinden/

 

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=7122:ook-in-nederland-martial-law-oefeningen-video&catid=9:binnenland&Itemid=22

 

http://mijnvrijdenkersruimte.blogspot.nl/2013/10/opvoedkampen-doodsgevangenis-nu-ook-in.html

 

 


“EU was idee van Hitler: bewijs dat Duitsland WOII heeft gewonnen”

De ‘fascistische’ Europese Unie is ontworpen door de nazi’s en is bewijs dat Adolf Hitler de Tweede Wereldoorlog heeft gewonnen. Dat staat in het nieuwe controversiële boek ‘The EU: The Truth About The Fourth Reich – How Hitler Won The Second World War’. De termen eenheidsmunt, vrije markt en zelfs ‘Verenigde Staten van Europa’ zijn allemaal bedacht door hooggeplaatste nazi’s, waaronder ook de führer zelf.


In het boek valt ook te lezen dat Duitsland het enige land is dat profijt heeft van de EU, precies zoals Hitler het wilde. Volgens een woordvoerder van de Liberal Democrats, een partij die momenteel in de Britse regeringscoalitie zit, staat het boek vol met bizarre mythes.

Die hele oorlog is nooit gestopt!


Alleen verplaatst en andere strategie,


De zelfde mensen (families) trekken nog steeds aan de touwtjes en de zelfde leiden er nog elke dag onder.
http://www.ninefornews.nl/eu-bedacht-door-hitler-bewijs-dat-duitsland-woii-heeft-gewonnen/

 

 

De huidige Amerikaanse regering beschouwt kritiek op de president en andere regeringsleden als 'vijandig'. Dat betekent dat je, enkel door het geven van je mening of het niet eens zijn met het regeringsbeleid, als radicaal of terrorist kan worden gebrandmerkt. Het zal niet lang meer duren voordat iedereen die in opstand komt tegen het nieuwe totalitaire systeem, als staatsvijand zal worden beschouwd en vervolgd.
http://www.franklinterhorst.nl/FEMA%20kampen.htm

 

 

politici zijn zakkenvullers, baantjesjagers, ijdeltuiten, draaikonten, nietsnutten, slapjanussen en leeghoofden.
http://www.vn.nl/Archief/Politiek/Artikel-Politiek/Baantjesjagers-en-zakkenvullers.htm