Home » VaccinatieGenocide

1930

Al sinds de jaren dertig van de vorige eeuw wordt thimerosal (ook thiomersal genoemd) gebruikt als een op kwikbasis gemaakt conserveringsmiddel voor vaccins. Vanwege de gevaren is het middel langzaam maar zeker weggehaald uit veel vaccins en dan met name die voor jonge kinderen. Maar, in heel veel versies komt het nog steeds voor, zoals ook in het griepvaccin.

 

Dit betekent dat er nog steeds miljoenen mensen worden geïnjecteerd met een neurogif waarvan men weet dat dit heel schadelijk is. Er is geen enkele geldige reden om dit te (blijven) doen, behalve voor het gemak en gewin dat dit biedt aan de farmaceutische industrie.

 

Dit betekent dat er nog steeds miljoenen mensen worden geïnjecteerd met een neurogif waarvan men weet dat dit heel schadelijk is. Er is geen enkele geldige reden om dit te (blijven) doen, behalve voor het gemak en gewin dat dit biedt aan de farmaceutische industrie.

 

De prijs is echter hoog voor de bevolking. Kinderen die gevoelig zijn voor kwik vertonen geestelijke achterstand en autisme, waarbij is gebleken dat jongens hier gevoeliger voor zijn dan meisjes. Dit heeft te maken met dat testosteron het giftige effect van kwik versterkt.
http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=4419:verenigde-naties-en-big-pharma-spannen-samen&catid=17:gezondheid&Itemid=30

 

 

 

1947

Vanaf 1947 zijn in Nederland DES-preparaten voorgeschreven aan zwangere vrouwen om vroeggeboorte en miskramen te voorkomen. In de loop van de tijd zijn er verbanden gelegd tussen blootstelling aan DES tijdens de zwangerschap en aandoeningen bij DES-moeders en hun kinderen.

 

Moeders die tijdens de zwangerschap DES-preparaten hebben gebruikt lopen een groter risico om borstkanker te krijgen dan andere vrouwen. DES-dochters kunnen te maken krijgen met bepaalde vormen van kanker, vormafwijkingen van de inwendige geslachtsorganen en vruchtbaarheids- en zwangerschapsproblemen. DES-zonen kunnen kleine vormafwijkingen van de geslachtsorganen hebben.
http://www.desfonds.nl/Wat_is_DES.aspx

 

 

2009

Duitse politici krijgen ander ('veilig') vaccin dan de bevolking


Aan onze kant van de oceaan is er eveneens opvallend 'griepnieuws' te melden. Volgens het bekende Duitse blad Spiegel krijgen bondskanselier Angela Merkel en de Duitse ministers een ander vaccin toegediend dan de rest van de Duitse bevolking. Het speciaal voor de politici bedoelde vaccin bevat niet de omstreden adjuvanten, die volgens veel experts permanent ernstige schade aan de gezondheid zullen toebrengen. Hier hebben we in eerdere artikelen uitgebreid aandacht aan besteed.

 

Spiegel Online schrijft dat zowel de Duitse overheidselite als het Duitse leger het middel Celvapan toegediend zullen krijgen, een adjuvant-vrij vaccin dat door Baxter is geproduceerd. De gewone Duitse burger krijgt het vaccin van Glaxo Smith Kline - mét schadelijke adjuvanten.

 

Werknemers van het Paul Ehrlich Institute krijgen eveneens het adjuvant-vrije vaccin. Johannes Löwer, president van het instituut, zei in augustus dat het vaccin ergere bijeffecten zou veroorzaken dan het virus zelf. Hij gaf dit commentaar naar aanleiding van de verklaringen van longspecialist Wolfgang Wodarg, die stelde dat het vaccin het risico op kanker fors vergroot.

 

Volgens Spiegel is er bij werknemers in de Duitse gezondheidszorg en bij kinderartsen sprake van 'openlijke rebellie' tegen het giftige vaccin. De voorzitter van de medicijncommissie van de Duitse medici, Dieter Ludwig, zegt dat de Duitse gezondheidsauthoriteiten geheime afspraken hebben gemaakt met de farmaceutische bedrijven die de griepvaccins produceren.
http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/10/duitse-politici-krijgen-ander-veilig-griepvaccin-dan-de-bevolking

 

 

2009

Volgens het Duitse blad Bild krijgen bondskanselier Angela Merkel en de Duitse ministers een ander vaccin toegediend dan de rest van de Duitse bevolking. Het speciaal voor de politici bedoelde vaccin bevat niet de omstreden adjuvanten, die volgens veel experts permanent ernstige schade aan de gezondheid zullen toebrengen
http://www.medicalfacts.nl/2009/10/20/duitse-politici-krijgen-ander-veilig-vaccin-dan-de-bevolking/

 

 

2009

In Engeland is grote beroering ontstaan na de dood van Natalie Morton. Het 14-jarige meisje kreeg op school in Coventry een vaccin ingespoten tegen baarmoederhalskanker, werd plots zwaar ziek en overleed gisteren in het ziekenhuis.
http://www.ad.nl/ad/nl/1003/You/article/detail/2073355/2009/09/29/Meisje-14-sterft-na-vaccinatie-tegen-baarmoederhals-kanker.dhtml

 

 

2009

Bill Gates: Groei wereldbevolking reduceren door vaccins
180 miljoen giftige Mexicaanse griepvaccins gedumpt in Derde Wereld

 

Multi-miljardair en Microsoft-oprichter Bill Gates, die zichzelf middels zijn (belastingvrije) Bill & Melinda Gates Foundation graag neerzet als filantroop, heeft op een recente conferentie in Californië openlijk gepleit voor het reduceren van de wereldbevolking door middel van vaccins en maatregelen op het gebied van de gezondheidszorg en voortplanting. Met andere woorden: één van de machtigste mannen ter wereld geeft openlijk toe, dat vaccins gebruikt kunnen en zelfs zouden moeten worden om de wereldbevolking terug te dringen.

 

Gates nauwelijks verhulde promoten van eugenetica, de leer van rassenverbetering door het 'wegzuiveren' van zwakkere en kwetsbare groepen, is bepaald niet nieuw. In de jaren '20 van de vorige eeuw werden rassen'verbeterings'technieken al uitvoerig getest door de beruchte Rockefeller Foundation.
http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/10/duitse-politici-krijgen-ander-veilig-griepvaccin-dan-de-bevolking

 

 

 

2012

Gepubliceerd op 15 nov. 2012
Do you really know what's in vaccines? According to the CDC, all the following neurotoxic metals and chemicals are intentionally added to vaccines: Mercury, MSG (monosodium glutamate), Formaldehyde and Aluminum.

These toxic elements should never be INJECTED into any human being! Their toxicity explains the deadly side effects of vaccines, including:

* Comas
* Seizures
* High fevers
* Spontaneous abortions
* Death

So why doesn't the vaccine industry make "clean" vaccines without these additives? The answer is because the whole point of vaccines is not to medically help people, but rather to intentionally POISON them.

 

 

 

 

 

Japanse tv-show: Bill Gates gebruikt vaccins tegen de mensheid

Microsoft-oprichter Bill Gates heeft verbolgen gereageerd op een uitzending van een Japanse tv-show waarin werd gesuggereerd dat hij ‘samenzweert om de wereldbevolking te beheersen’ door middel van vaccins.
http://www.ninefornews.nl/japanse-tv-show-bill-gates-gebruikt-vaccins-tegen-de-mensheid/

 

 

2013

VVD wilt u uw kind afnemen

VVD is de weg nu echt helemaal kwijt. Eerste kamerlid Heleen Dupuis wilt u de zeggenschap over uw kind afnemen, en zegt: ‘Overheid moet kind beschermen tegen ouder’ Als u uw kind niet vrijwillig wilt laten inenten, dan wil de overheid uw kind wel ‘beschermen’ tegen uw gezag als ouder en krijgt het kind toch de nu dus verplicht geworden vaccinaties. Dupuis acteert lekker mee op de leugens van de RIVM rondom de ‘epidemie’ van mazelen. ‘Bescherming’ van de overheid…. ja, dat spelletje kennen we.
http://langleveeuropa.nl/2013/07/vvd-wilt-u-uw-kind-afnemen/

 


Uitgerekend Heleen Dupuis die bejaarden laat wegrotten in haar bejaardentehuis??? VVD he, die staan achter het beleid van Bill Gates. Verklaart óók waarom Kreupelsma en Eva Braun... DECIMEREN EN REDUCEREN........!!!

 

 

2013
Overleden na BMR vaccinatie.
http://www.vaccinatieraad.nl/2013/12/overleden-na-bmr-vaccinatie-freek/

 

 

2014

Het vaccin-imperium van de Bill & Melinda Gates Foundation (BMGF) is in India onder vuur komen te liggen. Het Indiase Hooggerechtshof buigt zich momenteel over een rechtszaak die is aangespannen tegen de stichting van Microsoft-oprichter Bill Gates en zijn vrouw Melinda.

 

Kumar gaat onder meer in op de zaak bij het Hooggerechtshof over sterfte- en letselgevallen tijdens het onderzoek naar HPV-vaccin Gardasil van farmaceut Merck. Duizenden meisjes tussen de 9 en 15 jaar oud kregen het vaccin toegediend. Veel van de meisjes werden ziek en tenminste zeven vonden de dood.

 

Uit het onderzoek blijkt dat 120 meisjes last kregen van epileptische aanvallen, hevige buikkrampen, hoofdpijn en stemmingswisselingen. Veel meisjes kregen na het vaccin vervroegde menstruatie, hevige bloedingen en menstruatiekrampen.

 

Gavi is een organisatie die in 2000 is opgericht en wordt gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation. Ze werken beide samen met de Wereldgezondheidsorganisatie en Unicef om vaccins van farmaceutische bedrijven in arme landen te verspreiden.
http://www.ninefornews.nl/bill-gates-india-onder-vuur-om-vaccinatieschade/

 

 

Verzwegen relatie vaccins en autisme!
http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/klokkenluider-verzwegen-relatie-vaccins-en-autisme/

 

 


Vaccins en Ebola. Natuurlijk kunnen op een gegeven moment vaccinaties, die al een giftige cocktail zijn van chemicaliën en bacteriën, worden gebruikt om nog meer giftige elementen aan toe te voegen, waaronder die die mensen steriel en onvruchtbaar maken.
http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8542:wie-hebben-er-allemaal-voordeel-bij-ebola&catid=20:het-complot&Itemid=33

 

 

CDC Klokkenluider ontmaskert Ebola Vaccinaties: Ze Bevatten RFID-chips!!!

 

Een CDC klokkenluider heeft onlangs de snode plannen van de regering naar buiten gebracht die de dreigende Amerikaanse Ebola pandemie zou gebruiken als een mogelijkheid om de RFID-technologie te implanteren in de Amerikaanse burgers.

 

Zoals Hopskins het zegt: “Dit is een baby stap op weg naar de volledige controle van de massa’s die zijn in toenemende mate gefrustreerd en wantrouwend zijn geraakt tegenover de machten die er zijn. Het uiteindelijke doel van de Amerikaanse overheid is om alle mensen die onder een bepaalde belastingschijf vallen tot slaven te maken en Ebola is hoe ze het gaan doen. ”
(Met video)
http://worldunity.me/cdc-klokkenluider-ontmaskert-ebola-vaccinaties-ze-bevatten-rfid-chips/

 

 

Ärzte Bestätigen.ES GIBT KEINE EBOLA SEUCHE! (Weil es angeblich kein Virus gibt)

 

 

 

Als op school een thermometer kapot valt moeten alle kinderen naar buiten worden ge-evacueerd. Worden politie en brandweer verwittigd. Maar die troep wel in vaccins duwen? 

 

 

Maar WIE is die Bill Gates nu eigenlijk???

 

 

Eén van de rijkste mensen ter wereld is rijk geworden door het opzetten en verder uitbouwen van het bedrijf Microsoft. Bill Gates was in 2011 de tweede rijkste mens van de wereld.

 

De Amerikaanse Bill Gates is geboren op 28 oktober 1955. Zijn vader was advocaat en zijn moeder was onderwijzeres. Op jonge leeftijd was hij al geïnteresseerd in technologie en computers. In 1968 was hij bijzonder geïnteresseerd in een terminal die verbonden was met een computer bij General Electric op zijn school. In die tijd trok hij al op met zijn latere zakenpartner Paul Allen.

 

Samen waren de jongens zelfs al bezig om computers te hacken. Hun kundigheid werd opgemerkt door een lokaal computerbedrijf die hun een baan aanbood. Zij moesten fouten (bugs) proberen te traceren. In 1973 begon Bill Gates een opleiding aan de Harvard, maar heeft deze niet afgemaakt. In plaats daarvan heeft hij zich samen met Paul Allen gestort op het ontwikkelen van programma's voor computers.

http://mens-en-samenleving.infonu.nl/internationaal/70999-wie-is-bill-gates.html

 

 

BILL GATES IS NIKS MEER DAN EEN MOORDENAAR!!! IEDEREEN DIE ACHTER ZIJN MOORDPROGRAMMA STAAT EN DAARAAN DEELNEEMT IS NIET MINDER MOORDENAAR!!!

Maak een Gratis Website met JouwWeb