Home » Van politiemacht tot BEULENMACHT overal ter wereld en daklozen tegenwoordig een Jodenster...?

Ingrid Sloot uit Huizen is er nog helemaal kapot van.

 

Afgelopen woensdagmiddag is ze tegen de grond gewerkt, in de boeien geslagen, afgevoerd naar een politiebureau en ging ze urenlang de cel in. En dat allemaal omdat haar hondje niet aangelijnd rondliep op de heide bij Blaricum en ze geen legitimatie bij zich had.
(video)
http://www.hartvannederland.nl/algemeen/2014/ingrid-boeien-geslagen-om-loslopend-hondje/

 

 

Gepubliceerd op 10 sep. 2014


Haagse agent Mike Verburg en brigadier zorgen voor grimmige situatie in de Schilderswijk

Vandaag heeft Ghay weer nieuwe beelden uitgebracht waaruit blijkt dat het slachtoffer twee minuten lang rustig buiten de winkel stond.

 

Er is buiten de supermarkt niets aan de hand, iedereen is rustig. Opeens loopt agent Mike Verburg vanuit de supermarkt naar buiten, hij pakt het slachtoffer beet en gooit hem op de grond. Terwijl de jongen op de grond ligt plaatst de agent zijn knie in zijn nek. Het slachtoffer word ook nog getrapt door agenten.

 

 

 

 

Franse daklozen moeten 'holocaust'-achtige symbolen dragen

 

De Franse stad Marseille heeft besloten dat alle daklozen altijd herkenbaar moeten zijn middels een driehoek op hun borst. Critici verwijzen naar de taferelen uit de holocaust.

 

De Franse regering reageerde scherp op het beleid van Mareseille. "Ik ben gechoqueerd", laat minister van Sociale Zaken Marisol Touraine weten. "Je wijst de vinger niet naar de armsten. Je schrijft hun gezondheidssituatie niet op hun kleding. Medische geheimhouding is een fundamenteel recht. Ik wil dat dit lokale initiatief stopt."
http://www.demorgen.be/buitenland/franse-daklozen-moeten-holocaust-achtige-symbolen-dragen-a2142873/25eIsw/

 

 

Op 17 juli zag agent Daniel Pantaleo Eric Garner illegaal sigaretten verkopen op straat. Garner protesteerde verbaal tegen zijn arrestatie, maar gedroeg zich verder rustig. Toch nam Pantaleo hem in een wurggreep, wat volgens de richtlijnen van de politie in New York niet is toegestaan. Garner overleed in het ziekenhuis, als gevolg van de wurging.

 

Vandaag protesteren, naar verwachting, opnieuw duizenden mensen in de straten van New York. De demonstranten dragen protestborden met teksten als 'zwarte levens tellen mee' en 'racisme doodt'.

 

Volgens Clarence Benjamin Jones, voormalig adviseur en tekstschrijver van Martin Luther King, leiden de verhoudingen tussen de politie en de zwarte bevolking regelmatig tot geweldsexplosies, maar is dit protest uniek. "Dit hebben we sinds de jaren '60 niet meer gezien."

 

Clarence Benjamin Jones ziet dat het protest zich niet alleen beperkt tot de zwarte bevolking. "Mensen van alle kleuren vragen zich af: hoe kan dit vandaag de dag steeds weer opnieuw gebeuren?"
(video)
http://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2007413-new-york-maakt-zich-op-voor-de-begrafenis-van-eric-garner.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GEWELDIGE WERELD IS HET GEWORDEN!!