Home » Hoezo ; je suis Charlie???

Pas op. Schokkend! Franse agent wordt in koelen bloede op straat geëxecuteerd tijdens de islamitische aanval op satirisch magazine Charlie Hebdo,
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/01/video_schutters_parijs_schiete.html

 


Als ik ergens van overtuigd ben is het wel het FEIT dat beledigen, opzettelijk kwetsen en pijn doen NIKS meer met vrijheid van meningsuiting te maken hebben!!! Vraag 10 volwassen kerels eens wat zij zouden doen als zij dagelijks zouden worden uitgescholden en het antwoord zal ergens eindigen met kapot slaan... Wat je zaait zul je oogsten en wat er NU gebeurt is is te wijten aan álle benderegeringslijders uit de hele wereld!!! Vrijheid van meningsuiting??? My ass!!!

 


Diederik Samsom via Facebook

Ik ben geschokt door de gruwelijke en laffe aanslag in Parijs. Mijn gedachten gaan allereerst uit naar de nabestaanden van de slachtoffers, de gewonden en de medewerkers van Charlie Hebdo. Laten we ons realiseren dat dit een aanlag is op ons allemaal. Op onze Europese waarden van vrijheid en tolerantie. Terreur kan en mag het nooit winnen van onze vrije samenleving. En ze zal niet overwinnen als alle verbindende krachten zich verenigen in hun steun aan de voorvechters van het vrije woord en tolerantie.

 

En dan nog eens volgende week duizenden nieuwe opgaves uitbrengen is dat niet opzettelijk overnieuw olie op het vuur??? Sinds wanneer heeft vrijheid van meningsuiting het recht van beledigen gekregen??? Niet vreemd he dat er mensen boos worden!!! Neem nou dit... Iemand deelde het bericht van Sharon Dijksma : kiloknallers moeten uitgebannen. Bovenaan werd er vermeldt : het SCHARRELVARKEN spreekt,,, om vervolgens als een dikke zeug neergezet te worden... Op Nujij worden groepen mensen stelsmatig beledigd door debiele reaguurders en Geenstijl maaktzich zélf hier schuldig aan door zich beledigend uit te laten!!!
Theo van Gogh werd op 2 november 2004 vermoord. Hij was vooral bekend door zijn provocerende columns waarin hij oa. Marokkanen geitenneukers noemde
http://mens-en-samenleving.infonu.nl/diversen/2451-de-moord-op-theo-van-gogh.html

JUIST... NIKS VRIJHEID VAN MENINGSUITING MAAR PURE PROVOCATIE!!!
Dé grens van vrijheid van meningsuiting is duizenden malen overschreven. Velen vinden het normaal om mensen te beledigen en te kwetsen. Leer er dan ook mee te leven als dit beledig en gekwets gevolgen heeft!!! Een dier, ongeacht welke, die stelselmatig gekliert wordt gaat uiteindelijk ook bijten en TERECHT. Besef dan maar eens dat dit voor de mens NIET anders is!!!

 

In 2008 werd een Nederlandse cartonist Gregorius Nekschot anderhalve dag in de cel gezet wegens haatzaaien middels zijn cartoons op verdenking van belediging dan wel aanzetten tot haat... gepleegd door iemand die van zijn cartoons zijn beroep/hobby had gemaakt. Op last van het OM uitgevoerd.
De beledigende provocatie werd TOEN een halt toegeroepen omdat die niks meer te maken had met vrijheid van meningsuiting maar met het opzettelijk beledigen van godsdienst en levensovertuiging...
http://i.fokzine.net/upload/080515_272_nekschot--moham.gif

Anno 2015 is opzettelijk beledigen en kwetsen de normaalse zaak van de wereld geworden. Het gebeurt overal! Op scholen, op het werk, op nieuwsfora's, op straat etc. Fatsoen, normen en waarden zijn er niet meer. Dan ook niet lopen janken dat oorzaak en gevolg dicht bijmekaar liggen!

 

ISIS eist aanslag op Charlie Hebdo op en kondigt nieuwe aanslagen aan

Terreurorganisatie ISIS claimt de verantwoordelijkheid van de aanslag op de redactie van Charlie Hebdo. Volgens ISIS is de aanslag van woensdag slechts het begin van een veel grotere terreurcampagne met aanslagen in Europa en VS.
http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20150109_01465039?

 


Ik kwam thuis, zegt mijn moeder : kijk eens snel op Ned 1. Ik zet dat ding aan en volg tot bijna de laatste minuut... Wat een tijdverspilling! Op het moment dat er iets gebeurt valt het beeld even stil en toen was het over... Verder kijken. Gijzelingen komen naar buiten. Verdomme onschuldige mensen gebruiken voor een slechte opgezette draaiscene!!! Hoppa steeds weer wordt er geswitched tussen 2 journalisten. Dan zie je opeens wat lichtflitsen en ja hoor de daders zijn dood... Dan verteld een journalist iets en de nieuwslezeres lijkt enigzins in paniek en in rap tempo wordt er WEER gewisseld van beeld en journalist. Iets teveel gezegd... blijkbaar! Ik heb geen doden gezien. Steeds weer valt er het woord stun grenade. Geen idee wat dat nou was, later hoor ik van mijn zoon dat flashbang hetzelfde is. Ah dus ff knallend rookgordijn ophangen. Gijzelingen schieten in paniek aan de voorkant eruit... Flits maakt tijdelijk blind en in de war en de knal zorgt even voor doofheidsverschijnselen DUS de bedoeling is duidelijk; op die manier kunnen de zogenaamde aanslagplegers er via de achterkant uit. Dat verklaart de blauw schermen die ervoor moesten zorgen dat NIEMAND wat zag.

 

Zoveel mensen in Nederland PLOTSELING met : Je suis Charlie... Aboutaleb, Samsom, Asscher etc hebben het over vrijheid van meningsuiting, vrijheid, tolerantie... voorvechters van het vrije woord... HA HA HA HA... :/ Ik probeerde net in te loggen op Nujij... met dit nog steeds als resultaat : U heeft een (tijdelijke) ban. Neem contact op met de redactie voor meer informatie en/of de mogelijkheden de ban op te heffen. En dat alléén omdat ik Rutte de duivel noemde... iets met volksverlakkerij enzo... Dat viel onder opruiïng en eh haatzaaien. :) Maar andermans religie bespotten met achterlijke tekeningen wat is dat dan? Is dat géén opzettelijke haatzaaierij??? En dan nog eens volgende week duizenden nieuwe opgaves uitbrengen is dat niet opzettelijk overnieuw olie op het vuur??? Sinds wanneer heeft vrijheid van meningsuiting het recht van beledigen gekregen??? Niet vreemd he dat er mensen boos worden!!! Neem nou dit... Iemand deelde het bericht van Sharon Dijksma : kiloknallers moeten uitgebannen. Bovenaan werd er vermeldt : het SCHARRELVARKEN spreekt,,, om vervolgens als een dikke zeug neergezet te worden... Op Nujij worden groepen mensen stelsmatig beledigd door debiele reaguurders en Geenstijl maaktzich zélf hier schuldig aan door zich beledigend uit te laten!!!
Theo van Gogh werd op 2 november 2004 vermoord. Hij was vooral bekend door zijn provocerende columns waarin hij oa. Marokkanen geitenneukers noemde.

http://mens-en-samenleving.infonu.nl/diversen/2451-de-moord-op-theo-van-gogh.html

JUIST... NIKS VRIJHEID VAN MENINGSUITING MAAR PURE PROVOCATIE!!!

Dé grens van vrijheid van meningsuiting is duizenden malen overschreven. Velen vinden het normaal om mensen te beledigen en te kwetsen. Leer er dan ook mee te leven als dit beledig en gekwets gevolgen heeft!!! Een dier, ongeacht welke, die stelselmatig gekliert wordt gaat uiteindelijk ook bijten en TERECHT. Besef dan maar eens dat dit voor de mens NIET anders is!!!

 


EN TOEN KWAMEN DE BERICHTEN OP GANG...

 

6 Redenen waarom aanslag Parijs stinkt.

Nu langzamerhand alle details van de brute aanslag naar buiten komen, beginnen veel mensen te twijfelen of dit niet een inside job van de Franse regering is. - - maar zo zie je maar weer hoe makkelijk het is om haat tussen bevolkingsgroepen te creëren.
http://www.leeshetnu.nl/6-redenen-waarom-aanslag-parijs-stinkt/

 

 

Watch: No Recoil, No Blood, No Body Movement: Slow Motion Footage Of Paris Officer Being Shot **Disturbing Images**

One Youtube publisher has slowed down the video and the new footage has raised some eyebrows. As depicted in the slow-motion version, it appears that the weapon being fired at the officer has no recoil. Moreover, the officer’s body does not seem to respond like it should when being shot at point blank with a 7.62×39 AK47 round and no blood is shown after the firearm is discharged at him.
http://www.thedailysheeple.com/watch-no-recoil-no-blood-no-body-movement-slow-motion-footage-of-paris-officer-being-shotdisturbing-images_012015

 

 

Wat mogen wij niet zien en weten en werd daarom verwijdert door Youtube???

 

 

 

 

‘Charlie Hebdo Attack Was An Inside Job’, Former American official

Rabat – Dr. Paul Craig Roberts, a former White House official, said that the attack on the Paris offices of satirical weekly magazine Charlie Hebdo was “an inside job designed to pull France firmly back under Washington’s thumb.”
http://www.moroccoworldnews.com/2015/01/149191/charlie-hebdo-attack-was-an-inside-job-former-american-official/

 

 

“Aanval op Charlie Hebdo uitgevoerd door Amerikaanse inlichtingendiensten”

Tijdens een uitzending van de Russische nieuwszender LifeNews zei een politiek analist dat de aanval op het Franse satirische magazine Charlie Hebdo is uitgevoerd door de Amerikaanse inlichtingendiensten.
De gast, Alexei Martynov, stelde dat het Amerikaanse inlichtingenapparaat de aanslag heeft gepleegd om de wereldwijde inspanningen tegen islamitisch terrorisme te saboteren. De aanval had als doel de Franse president François Hollande onder druk te zetten om de westerse sancties tegen Rusland in stand te houden, aldus Martynov.
http://www.ninefornews.nl/aanval-op-charlie-hebdo-uitgevoerd-door-amerikaanse-inlichtingendiensten/

 

 

Paris Hoax - Blood Placed on Path Because of Blood Shed...WTF???

Gepubliceerd op 10 jan. 2015
The Paris Shooting Hoax can be summed up with this TV reporters words....."you can see the blood on the ground which has been put there to ....... because of the blood that was shared on this spot yesterday".
COMPLETE AND UTTER BULLSHIT.

 

 

 

 

INSIDER: PARIS TERROR ATTACKS TIMED PERFECTLY
NSA whistleblower reveals his insight on Paris attack
(Video)
http://www.infowars.com/insider-paris-terror-attacks-timed-perfectly/

 

 

Aanslag op Charlie Hebdo in Parijs uitgevoerd door de CIA?

De Amerikaanse inlichtingendiensten plannen false flag-operaties in Europa zodat mensen haat zaaien tegen moslims en Europese landen onder de invloedssfeer van Washington kunnen worden gebracht, aldus de veelgelezen columnist.
http://www.ninefornews.nl/aanslag-op-charlie-hebdo-parijs-uitgevoerd-door-de-cia/

 

 

Charlie Hebdo Shootings - Censored Video

Gepubliceerd op 10 jan. 2015
This is footage of the Charlie Hebdo shootings which has been restricted or taken down from a number of websites. As you will see it contains no blood, gore or graphic violence. It does however punch a major hole in the official story.

 

 

 

 

Charlie Hebdo wordt gedrukt door de Rothschilds

Het immense kapitaal en de familiebezittingen zijn veilig opgeborgen in een ingewikkeld netwerk van bedrijven, stichtingen en buitenlandse postbusfirma’s. En de baronnen en baronessen zelf houden de kaken al eeuwenlang stijf op elkaar.

De aanslag op het Franse satirische magazine Charlie Hebdo heeft veel losgemaakt. Het weekblad is ondergebracht bij de Franse krant Libération, die sinds kort in handen is van de familie De Rothschild.
http://www.ninefornews.nl/charlie-hebdo-wordt-gedrukt-door-de-rothschilds/

 


Waar hebben de Rothschilds ook níét hun poten in...!

 

Vroeger was Peter R. de Vries een respectabele misdaadjournalist. Inmiddels is hij afgegleden naar een zeer bedenkelijk niveau. Gisteren zei hij in RTL Boulevard dat het Franse satirische weekblad Charlie Hebdo in feite de woede van moslims heeft uitgelokt. Ja, echt. Ik citeer:

“Je moet je realiseren dat Charlie Hebdo in Frankrijk een bepaalde reputatie had. Ze hebben bij herháling spotprenten geplaatst die de profeet beledigden. Het is zo in het islamitische geloof dat je die niet mag afbeelden. Op het moment dat je dat toch doet en je beeldt hem zelfs af in compromitterende situaties, zelfs naakt, dan roept dat heftige situaties op.”
http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/01/lafaard-peter-r-de-vries-charlie-hebdo-lokte-aanslag-uit/

 

 

EINDELIJK IEMAND DIE HET EENS HARDOP DURFT TE ZEGGEN!!!

 

 

TROTS OP DEZE KINDEREN!!!

Zelfs deze (Limburgse) leerlingen zeggen het...

(video vanaf 3.00)

Er zijn grenzen aan die vrijheid van meningsuiting... Als je zoiets publiceert dan en dan gebeurt er zoiets... Met sommige cartoons gingen ze te ver...

http://www.l1.nl/video/l1nws-9-jan-2015

 

 

Lange stoet trekt stapvoets door Parijs

President Hollande deed met zo'n zestig staatshoofden en regeringsleiders bijna een uur mee aan de manifestatie. Onder hen was ook premier Rutte.

De Franse president Hollande liep gearmd met president Keita van Mali, een land waar veel terroristen actief zijn. Franse militairen doen in Mali mee aan de strijd tegen terreur.

Hollande sprak met de nabestaanden voordat hij samen met zijn hoge gasten de mars verliet voor een beraad op het Elysée, het presidentiële paleis.

Er zijn 2200 man politie en veiligheidspersoneel op de been om de mars in goede banen te leiden. Op daken langs de hele route zijn scherpschutters aanwezig.
http://nos.nl/artikel/2012768-lange-stoet-trekt-stapvoets-door-parijs.html

 

 

Geweldig... een miljoen deelnemers,  ; ff georganiseerd binnen no time. Terreuralarm zó groot... Luchtruim gewoon open... geweldige schijnvertoning! Hollande gearmd met Keita van Mali én Angela Merkel... WTF hebben die 2 te maken met de aanslag????? Waarom niet een afgevaardigde van de Joodse gemeenschap en een afgevaardigde van de Islamitische gemeenschap??? Vreemd dat er genoeg lopende schietschijven zijn (Rutte, Merkel, Hollande etc.) en dan gebeurt er opeens NIKS??? :/
En dan geeft die hansworst tijdens de uitzending commentaar als dat het vertrouwen in Rutte weer groeiende is??????? BAH!!!

 

TOT SLOT EEN VRAAG...

 

WAAROM KOMT ONDERSTAAND BERICHT NIET IN DE MEDIA???

 

Vraagtekens bij de terreuraanslagen in Parijs. Waarom pleegde hoofdcommissaris politie Parijs zelfmoord?

De poll met betrekking tot de aanslag op Charlie Hebdo laat zien dat van de – op het moment van schrijven – 4.159 uitgebrachte stemmen 71,68% denkt dat deze aanslag een hoax is
http://www.martinvrijland.nl/2015/01/10/vraagtekens-bij-de-terreuraanslagen-in-parijs-waarom-pleegde-hoofdcommissaris-politie-parijs-zelfmoord/

 

 

Apparent suicide? Did they kill him because he uncovered something Huge???

 

 

 

 

 

WAAR PROVOCEREN , OPZETTELIJK BELEDIGEN , EN OPZETTELIJK KWETSEN / PIJN DOEN BEGINT...

 

EINDIGT HET RECHT OP VRIJHEID VAN MENINGSUITING!!!

Maak een Gratis Website met JouwWeb