Home » Herdenking vele zelfdodingen.

 

HERDENKING VELE ZELFDODINGEN TEN GEVOLGE VAN BESLUITEN RECHTERS EN INSTANTIES.

 

Op woensdag 10 december tussen 14.00 en 15.30 u. zal voor het Paleis van Justitie in Den Haag een herdenking worden georganiseerd ter nagedachtenis van de honderden zelfdodingen die jaarlijks te betreuren zijn direct ten gevolge van besluiten van rechters en instanties.

 

Door het beleid wat gevoerd wordt zal dit alleen maar meer worden. Helaas bemerken wij dat onze politici hier geen oog voor hebben.

 

Dit is de reden dat deze herdenking georganiseerd zal worden. Het moet gaan volgens zoals de herdenking rond de vliegramp in de Oekraïne is gehouden.

 

 Op een bepaald moment zal een rouwauto komen aanrijden, gevuld met een kist. Een aantal dragers zullen de kist dragen naar de plek.
Dan zullen één of meerdere toespraken plaatsvinden (Per microfoon of semafoon), waarna trompet geschal: "The Last Post" en daarna twee minuten stilte. (Bloemen zullen vooraf en na de twee minuten stilte worden neergelegd". Het zal een waar tapijt moeten worden.

Verdere ideeën zullen nader worden ontwikkeld. De vergunning is inmiddels verleend.

 

De bedoeling is zoveel mogelijk met bussen hier naar toe te gaan. Wij hopen dat zoveel mogelijk mensen mee zullen gaan, om daarmee een signaal af te gaan geven, dat het anders kan en moet binnen onze samenleving.

 

Meldt u nu aan via: info@wilnu.nu , vermeldt daarbij uw naam en woonplaats. De kosten zijn: € 15,00 met als vertrekplaats omgeving Amsterdam. Bij vele aanmeldingen kan er gekeken worden naar opstapplaatsen in uw omgeving. Maak het bedrag over op: Rekening nummer: NL16ABNA0434383732 t.n.v. Wil Nu. Onder vermelding van: “Herdenking”. Na uw aanmelding zult u verder op de hoogte worden gehouden.

 

Wij rekenen op u, deel het zoveel mogelijk met uw familie, vrienden en bekenden. Iedereen is welkom, laat hiermee duidelijk worden dat het anders kan en moet!! Nabestaanden van mensen, die een eind aan hun leven hebben gemaakt mede door besluiten van instanties worden van harte uitgenodigd. Voor informatie: Tel. 06 403 32 423.

http://www.wilnu.nu/

Heb vernomen dat het er jaarlijks bijna 500 !! zijn.

 

Gerechtelijk de dood ingejaagd,maakt de pijn van het verlies bijna ondraagelijk,en niemand ligt verantwoording af,die onmacht als je met de onwil word geconfroteerd van deze zieke instanties.

 

In het zelfmoord protocol of testament graag opnemen dat de verantwoordelijke functionaris een uitnodiging zal krijgen voor de begrafenis waarbij ook toegelicht wordt waar deze functionaris de uitnodiging aan te danken heeft. Wellicht kan de lijkwagen met volgwagen de functionaris op de werkplek of gewoon thuis komen ophalen. Mocht de functionaris wat extra aanmoediging nodig hebben dan is het handig om wat potige vrienden met beperkte woordenschat op de achterbank te hebben zitten, maar dit slechts in noodgevallen.

 

En wat dacht je van de Mafiadienst??,(voormalig belastingdienst) dit tuig is misschien wel verantwoordelijk voor 40 A 50 zelfdodingen per maand in Nederland, je zal wel denken wat een aantal, maar als je er vanuit gaat dat er per jaar rond de 2000 mensen een einde maken aan hun leven in dit goor kut land dan is dit nog weinig. De mafiadienst heeft het idee dat ze boven de wet staan en maken hier dus veelvuldig misbruik van. De nieuwe slogan is dan ook: Makkelijk zullen we het je nooit maken ,, we gaan door tot we je de dood hebben ingejaagd.

 

Ik begrijp de wanhoops daad, ongevoelige denhaag maakt het onleefbaar,zieken en bejaarde zijn tot wanhoop gedreven.En zeker ook de belastingdienst wat er gestort is halen ze niet van de schuld af.