Home » Trots op Nederland??? (2)

De overheid is behoorlijk ziek... verslaafd aan geld, verslaafd aan geldverspilling... maar wat boeit het ; gewoon de burgers voor laten opdraaien...!

Wat te doen?


Oplossing van de Staat, niet zelf minder uitgeven maar:

Wat als we overal boetes opleggen aan iedere burger die 1 dag te laat betaalt?
Aan ondernemers bijvoorbeeld die 1 dag te laat btw aangifte doen: € 1400,– boete #kassa
Boetes voor mensen die de zorgpremie niet meer kunnen balen.
Boetes voor mensen die boetes niet op tijd (kunen) betalen.
Geen betalingsregelingen meer voor goedwillende mensen, nee gewoon boetes!
Betalen ze niet? Dan verdubbelen we de boetes.

http://www.kletskous.com/2014/10/21/de-overheid-lijdt-aan-chronisch-geldtekort-en-ach-die-burgers/

Hoogleraar Ewald Engelen: 'Een elite beschermt de banken'

http://www.parool.nl/parool/nl/30/ECONOMIE/article/detail/3773171/2014/10/21/Hoogleraar-Ewald-Engelen-Een-elite-beschermt-de-banken.dhtml

 

 

Een versobering van het wachtgeld voor wethouders en burgemeesters gaat er voorlopig niet komen. Minister van Binnenlandse Zaken Ronald Plasterk (PvdA) heeft een wetsvoorstel hierover onverwachts ingetrokken, ook al is een grote meerderheid van de Tweede Kamer voor de versobering, meldt het AD woensdag.

http://frontpage.fok.nl/nieuws/673895/1/1/50/versobering-wachtgeld-gemeenten-ingetrokken.html

 

 

Het Openbaar Ministerie gaat geen vervolging instellen na een aangifte wegens mogelijk ronselen van stemmen voor de raadsverkiezingen in Roermond.

http://www.dichtbij.nl/roermond/regionaal-nieuws/artikel/3750305/geen-vervolging-om-ronselen-in-roermond.aspx

 

 

Schippers heeft schijt aan zorgmijdingsprobleem...

 

Een Kamermeerderheid vindt dat minister Schippers het probleem van 'zorgmijding' niet serieus genoeg neemt. Huisartsen sloegen eind juli alarm: steeds meer patiënten zouden afzien van belangrijke zorg vanwege financiële redenen. Het lijkt een welles-nietes-spel geworden tussen huisartsen en de minister.

http://nieuwsuur.nl/onderwerp/692352-schippers-ontkent-zorgmijdingprobleem.html

 

 

 

Schippers heeft schijt aan zorgmijding-probleem. ALLE huisartsen en specialisten en chirurgen en alle andere medici moesten VVD & PVDA OOK keihard WEIGEREN zorg te bieden wanneer deze op spreekuur komen! Wat jij NIET wil dat JOU geschiedt, doe dat ook een ánder NIET!

De algemeen directeur van farmareus Bayer, Marijn Dekkers, heeft tijdens een conferentie gezegd dat een nieuw kankermedicijn is bedoeld voor patiënten die het zich kunnen veroorloven. De Nederlander haalde zich de woede van veel mensen op de hals.

Minister Schippers van Volksgezondheid sloot in 2012 een geheime medicijndeal met Bayer

http://www.ninefornews.nl/bayer-kankermedicijn-alleen-bedoeld-voor-de-rijken/

Laat ze dan de volgende keer ook bij DIEZELFDE RIJKEN GAAN COLLECTEREN!!!

,,De Marokkanen die niet willen deugen, moet je vernederen, voor de ogen van hun eigen mensen.'' Volgens het OM hadden Samsom en Spekman het ,,over gedrag en niet over ras''.

Uitspraken dus NIET strafbaar...

http://www.telegraaf.nl/binnenland/23179620/__Uitspraken_PvdA_ers_niet_strafbaar__.html

 

 

 

Gedrag EN ras!

Er staat nergens Nederlanders of Duitsers of Chinezen etc.

Politiekers zijn dus ook al voor de wet onschendbaar. Rechters krijgen van hogere hand te horen wat ze te doen en te laten hebben.

Een grotere looser als Spekman bestaat niet nog maar te zwijgen over Samsom!

Het net gekozen Europarlement blijkt flink bij te beunen. Meer dan de helft van de 751 leden heeft aan een maandinkomen van 8000 euro niet genoeg. Van de 26 Nederlanders spant Agnes Jongerius de kroon met een maandelijks extra zakcentje tot 12.497 euro per maand.

http://www.ad.nl/ad/nl/5597/Economie/article/detail/3768588/2014/10/14/8000-euro-niet-genoeg-helft-van-Europolitici-klust-bij.dhtml

 

 

En dan van mensen met een uitkering verwachten dat zij met 900 euro moeten rondkomen??????

Verbieden dat iemand er bijbaantjes op nahoudt! Werk eerlijk verdelen en betalen na werk verrichten.

Fraude, hoe de rijken zich verrijken


"Een derde van alle uitkeringstrekkers fraudeert", loog eind vorig jaar een Telegraaf-kop. Later werden zelfs cijfers de wereld ingeholpen als zouden zowat alle "uitkeringstrekkers" frauderen. Kort nadat de media deze ideeën er bij iedereen ingestampt hadden, kwam de toenmalige PvdA-staatssecretaris Ter Veld met haar kortingsplannen op de bijstandsuitkeringen van jongeren. Volgens haar was een controle op jonge uitkeringsgerechtigden heel moeilijk en daarom kon er maar beter op voorhand op hun uitkering gekort worden. Ook Lubbers ontkende dat er sprake was van een bezuiniging en verdedigde haar maatregelen: "Je kunt niet de fraude aanpakken en de instrumenten daarvoor thuis laten." Iedereen korten vanwege de fraude van enkelen; wie zouden er het hardst aangepakt worden als die regel consequent gehanteerd werd? Dit artikel is een pleidooi voor een strafkorting van iedereen boven het minimum. Voordat we eens gaan kijken naar fraudegevallen in de Leidse regio, laten we eerst wat landelijke en internationale schandalen de revue passeren.

http://www.doorbraak.eu/gebladerte/00667p39.htm

 

 

 

Overheid geeft 461.000 euro uit voor hek om Griekse villa van Willem-Alexander

http://www.z24.nl/geld/overheid-geeft-461-000-euro-uit-voor-hek-om-griekse-villa-van-willem-alexander-489442?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=overheid-geeft-461-000-euro-uit-voor-hek-om-griekse-villa-van-willem-alexander-489442

 

 

Koning Willem-Alexander heeft een boot van meer dan een half miljoen euro aangeschaft. De Koning koos voor een Osprey 38 van het Nederlandse merk Wajer&Wajer. De vanafprijs van deze oranjeboot is 575 duizend euro exclusief btw.

http://bootblog.nl/koning-willem-alexander-koopt-boot-van-meer-dan-half-miljoen-euro/

 

 

 

Eerlijk delen: Koning krijgt (jat) hogere uitkering betaald door werkloze arme.

http://stevenbrownsblog.wordpress.com/2014/09/16/eerlijk-delen-koning-krijgt-jat-hogere-uitkering-betaald-door-werkloze-arme/

Paleis Huis ten Bosch in Den Haag wordt voor 35 miljoen euro opgeknapt door het Rijksvastgoedbedrijf. Vooral de zwaar verouderde technische installaties moeten worden gemoderniseerd, net als de beveiliging. Ook moeten asbest en houtrot te lijf worden gegaan. Daarnaast wordt de uitkering voor Koning Willem-Alexander verhoogd.

http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3749030/2014/09/16/Huis-ten-Bosch-opgeknapt-uitkering-koning-omhoog.dhtml

Ik vraag me echt af of Willem en Maxima zich niet schamen? Hij krijgt er 6.000 euro bij en zij 2.000 euro. Hij komt daarmee op een jaarlijks inkomen van 823.000 euro en zij 326.000 euro. En die verhoging heeft te maken met het stijgen van lonen en prijzen. Die prijzen stijgen toch écht voor iedereen en tóch gaan gepensioneerden, een-verdieners én minima erop achteruit. Daarnaast betalen Willem en Maxima géén belastingen.

Zouden die twee nu écht trots zijn op zichzelf? Denken ze er eigenlijk wel eens over na dat zij 8.000 in totaal erbij krijgen terwijl de minst bedeelden verzuipen in de ellende?

Rijkdom kan alléén bestaan over de ruggen van de armsten en zwaksten heen!

RUTTE : VERWIJDEREN SLAVENPRENT GOUDEN KOETS IS BIZAR

http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2011/9/Rutte-Verwijderen-slavenprent-Gouden-Koets-is-bizar-ELSEVIER316759W

 

 

 

Maar WEL zwarte piet verbieden??????????????????????

Beatrix wil geen salaris inleveren

http://nieuwsuit.com/2012/beatrix-wil-geen-salaris-inleveren/

Willem-Alexander heeft er begrip voor dat mensen vinden dat het koningshuis moet inleveren, maar hij wil niet zeggen dat hij als koning wel met minder toe kan of dat hij wel belasting wil gaan betalen.

Volgens hem kan hij niet zelf over zijn salaris beslissen, omdat zijn salaris en onkostenvergoeding wettelijk zijn geregeld. "Wij zijn trendvolgers".

http://nos.nl/koningshuis/artikel/496867-wa-ik-beslis-niet-over-inkomen.html

Trendvolgers? Van wat? Volk DENKEN dom te maken en te houden???

Trendvolgers? Van wat? Armoede net als de leugens laten regeren???

Maak een Gratis Website met JouwWeb