Home » Ben Oude Nijhuis dood, een slimme 12 jarige en Poetin...

 

 

Natuurlijke dood klokkenluider?

 

Het komt eigenlijk wel goed uit dat Ben overleden is, gezien zijn leeftijd is die respectabel ( 82 jaar) te noemen is. Langs deze weg condoleer ik zijn familie en andere nabestaande die iets betekenen! Maar was zijn dood wel natuurlijk ? Of ben ik nu zelf een complotdenker ? Het komt de staat wel prachtig uit dat hij dood is. Nu kan hij niets meer tegenspreken, en het onderwerp valt ten prooi aan een bagatelliserende staatssecretaris en organisaties die hun zaakjes niet op orde hebben.

 

Ik vind het vreemd en zeer opmerkelijk dat iemand die in een blakende gezondheid verkeert, ineens een beroerte krijgt, daarna niet meer kan praten en dan, toevallig, overlijd.
http://urubin.com/natuurlijke-dood-klokkenluider/

 

DAT waren precies MIJN gedachten!!! En toeval? Toeval bestaat niet...

Zembla

De dood van een klokkenluider

4 september 2014


Stelt u zich eens voor, u doet uw werk al jaren met veel toewijding en plezier. U wordt gewaardeerd. Maar dan komt er een verandering in managementstijl. U ontdekt onzorgvuldigheden en kaart dat aan, intern. Maar kritiek wordt niet op prijs gesteld. U wordt zelfs negatief beoordeeld. U wordt genegeerd, ze moeten u niet meer.

Het overkomt Arthur Gotlieb, 50 jaar en senior beleidsmedewerker bij de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Hij komt in verweer, schrijft een dik rapport voor zijn hoogste baas. Hij luidt de noodklok over grote misstanden.

Twee weken later maakt Gotlieb een eind aan zijn leven. Omdat de NZa van zins lijkt om de affaire stil te houden, stapt de familie van Arthur naar de pers. En zo wordt Arthur Gotlieb postuum klokkenluider.
http://tvblik.nl/zembla/de-dood-van-een-klokkenluider

 

 

 

VIDEO: “12-jarige onthult één van de best bewaarde geheimen ter wereld

 

In een video van zes minuten maakt de 12-jarige Victoria Grant duidelijk wat er schort aan ons monetaire systeem. Ze legt uit dat schulden uit het niets worden gecreëerd en dat de Canadees een ‘slaaf van de banken’ is.

 

Het meisje werd op internet razend populair door haar speech over de schuldencrisis. Victoria legt de vinger op de zere plek. Volgens haar beroven banken in Canada de bevolking. Dat gevoel hebben mensen uit andere landen ook steeds meer.
http://www.ninefornews.nl/video-12-jarige-onthult-een-van-de-best-bewaarde-geheimen-ter-wereld/

 

 

De naheffing voor de EU-contributie bedraagt niet de eerder verwachte 642 miljoen euro, maar is met ruim 1,1 miljard het dubbele. Tenminste, op papier. Dat is het gevolg van het afbreken van het begrotingsoverleg tussen de ministers van Financiën en het Europees Parlement.
http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/23345086/__Naheffing_EU_naar_1_1_miljard__.html

 

 

Zorgverzekeraars beduvelen chronisch zieken

 

Sinds 1 januari 2014 is in het basispakket opgenomen een classificatie voor chronisch zieken. Deze heet Simms, Dit is een code voor chronisch zieken waarbij bloedvaten in ledematen een belangrijke rol spelen.

 

Bij Diabetes 1 en 2 is het bekend dat deze ziekte inhakt op de voeten, door gevoelloosheid kan met de voeten zo kapot lopen dat amputatie dreigt. Om dit te voorkomen wordt iedere diabetes klant doorgestuurd naar de pedicure. De classificaties gaan van simms 0 t/m 5.
http://jdreport.com/zorgverzekeraars-beduvelen-chronisch-zieken/

 

 

Zorgcrisis dreigt

Tweede Kamer

Verreweg het grootste deel van de mensen dat WMO of AWBZ-zorg ontvangt voelt zich ‘machteloos’ en ‘onrustig.’ Dat blijkt uit een onderzoek van TNS Nipo in opdracht van GroenLinks. Het merendeel van de mensen dat langdurige zorg ontvangt tast in het duister over hoe hun zorg er na 1 januari uitziet.
https://groenlinks.nl/nieuws/zorgcrisis-dreigt

 

 

Trotse minister Schippers van Volksgezondheid is tevreden over stijgende zorgpremies
http://freedombytes.info/magazine/politiek/trotse-minister-schippers-van-volksgezondheid-is-tevreden-over-stijgende-zorgpremies/

 

 

Staatssecretaris Jetta Klijnsma (sociale zaken) accepteert de arbeidsverdringing als gevolg van de verplichte inzet van werklozen en arbeidsgehandicapten.
http://freedombytes.info/magazine/politiek/jetta-klijnsma-accepteert-verdringing-door-arbeidsgehandicapten/

 

 


Steeds meer gezinnen in Nederland hebben grote moeite om iedere maand de eindjes aan elkaar te knopen. Het is als een geniepig virus dat heeft toegeslagen in onze maatschappij. Langzaam maar zeker, beetje bij beetje, raakt de bevolking meer geld kwijt en moet tegelijkertijd meer betalen voor essentiële zaken. Niet zo vreemd dus dat er steeds meer gezinnen onder de armoedegrens terechtkomen en er steeds meer kinderen opgroeien die daar uiteraard ook onder te lijden hebben, zoals wij onlangs schreven. Dan belanden we in een heel merkwaardig scenario. Op de website van Martin Vrijland staat een verhaal over een gezin uit Den Haag met 5 kinderen dat in de financiële problemen is geraakt. Jeugdzorg is van mening dat het beter is dat de 5 kinderen uit huis worden geplaatst en zet druk op de ouders om daarvoor toestemming te geven. De ouders weigeren en als gevolg daarvan blokkeert de gemeente Den Haag toegang tot het schuldsaneringstraject.
http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8601:arme-gezinnen-lopen-kans-kinderen-kwijt-te-raken&catid=9:binnenland&Itemid=22

 

 

Wanneer echter kinderen wel uit huis geplaatst zouden zijn in een pleeggezin dan ontvangt een dergelijk gezin daarvoor een vergoeding per kind.

 

Pleegvergoeding : vrijstelling belastingheffing bij 4 of meer kinderen.
Met ingang van 1 januari 2013 is de belastingwet aangepast en wordt de pleegzorgvergoeding niet meer als belastbaar inkomen beschouwd, ongeacht het aantal pleegkinderen dat in een pleeggezin verblijft.
Daarmee vervalt de bepaling dat bij vier of meer pleegkinderen de belastinginspecteur van geval tot geval beoordeelt of er sprake is van een bron van inkomen.

****Daarmee vervalt de bepaling of er sprake is van een bron van inkomen.............
Als pleegouder kunt u een vergoeding krijgen voor de kosten van de verzorging en opvoeding van uw pleegkind.
0 t/m 8 jaar € 532,00 € 17,50
9 t/m 11 jaar € 538,00 € 17,70
12 t/m 15 jaar € 586,00 € 19,28
16 t/m 17 jaar € 647,00 € 21,28
18 jaar en ouder € 654,00 € 21,51
In principe kunnen kinderen tot 18 jaar pleegzorg krijgen. Soms hebben pleegkinderen na hun 18e nog behoefte aan ondersteuning en begeleiding.****
http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/pleegzorg/vraag-en-antwoord/krijg-ik-een-vergoeding-voor-pleegzorg.html

 

 

Stel dat alle 5 kinderen in bovengenoemde zaak zouden worden ondergebracht in hetzelfde pleeggezin dan zou dit gezin minimaal 3.000 Euro per maand aan vergoedingen ontvangen. Om het helemaal aantrekkelijk te maken vallen deze vergoeding buiten de normale inkomsten, hoeft er geen belasting over te worden betaald en is het bijvoorbeeld niet van invloed op eventuele huurtoeslag.

 

Een bedrag wat vele malen hoger is dan waar het natuurlijke gezin van de kinderen van moet rondkomen. Wanneer zelfs maar de helft van die vergoeding extra aan hen zou worden betaald dan waren hun financiële problemen over en had het rijk veel geld bespaard. Een gezin waar juist het geld een knelpunt vormt, maar waar verder problemen zijn.

 

Dit verhaal is inderdaad werkelijk hartstikke debiel!

 

Voor véél minder dan de helft van het geld wordt het gezin geholpen en is er geen frustratie over een gebroken gezin......

 

 

Vladimir Poetin ontmaskert de NWO … elke minuut van uw tijd waard
http://freedombytes.info/magazine/politiek/vladimir-poetin-ontmaskert-de-nwo-elke-minuut-van-uw-tijd-waard/

 

 

 

What America Needs to Tell Obama, is What they should tell the Whole World...

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb