Home » Jetta Klijnsma... TOEN

De sympathie die Klijnsma op weet te wekken hielp haar later steun te krijgen voor plannen waar in beginsel veel weerstand tegen was. Volgens Klijnsma zelf doordat ze zich goed kan inleven in anderen, volgens collega’s doordat ze het zo persoonlijk speelt en mensen meekrijgt in haar emotie.

Een actieve buurtgenote waarschuwt voor de eeuwige glimlach waarmee de staatssecretaris ’iedereen inpalmt en ondertussen doet wat ze zelf wil’.

http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/1136341/2009/03/07/Jetta-Klijnsma.dhtml

 

 

10 september 2013

Klijnsma op 'armoede-estafette.

Als gemeenten of organisaties goede plannen hebben om lokaal armoede en schulden aan te pakken, moeten ze zich vooral melden bij staatssectretaris Jetta Klijnsma van Sociale Zaken. Dat heeft haar departement dinsdag laten weten.

Ze gaat van maandag 14 tot en met zaterdag 19 oktober op „armoede- en schuldenestafette” om erachter te komen wat er op dit gebied zoal te leren valt en hoe ook anderen daarvan kunnen profiteren.

Het taboe op armoede moet worden doorbroken, vindt Klijnsma. Zij wil dat mensen bij dreigende schulden direct hulp zoeken.

„Het is juist nu van belang dat we allemaal stappen extra zetten om te voorkomen dat mensen buiten de boot vallen. Vooral kinderen moeten natuurlijk gewoon mee kunnen doen. We moeten voorkomen dat ouders de keuze moeten maken tussen zwemles of een warme maaltijd”, aldus Klijnsma.

http://www.refdag.nl/nieuws/politiek/klijnsma_op_armoede_estafette_1_767381

 

 

16 oktober 2013 Klijnsma op de bres tegen armoede in Den Bosch

http://www.dichtbij.nl/den%20bosch/lifestyle/wonen/artikel/3096365/staatssecretaris-klijnsma-op-de-bres-in-den-bosch-tegen-armoede.aspx

 

17 oktober 2013 Klijnsma : Toename armoede is verdrietig. 'De armoede neemt toe en dat is verdrietig,' constateerde staatssecretaris Klijnsma van Sociale Zaken. Ze is bezig met een tour langs gemeenten om tips voor armoedebestrijding te verzamelen.

http://www.nujij.nl/politiek/klijnsma-toename-armoede-is-verdrietig.25472820.lynkx

 

8 juni 2011, Ulft. Dat de gemeenten het deel in het bestuursakkoord over de sociale werkplaatsen (SW) hebben afgewezen, is een belangrijk signaal. Het kabinet moet dat serieus nemen. Het is niet voor niets dat zo veel gemeenten, met wethouders van alle partijen, zeggen: 'Dit kan gewoon niet'. Als het kabinet echt wil dat WSW'ers en Wajongers aan het werk komen en blijven, vergeet ze de onwerkbare voorstellen uit het bestuursakkoord en gaan we gezamenlijk aan de slag om échte oplossingen te vinden die wel werken. De PvdA en GroenLinks willen een spoeddebat over de uitkomst van het VNG-Congres.

 

 

Altijd voor mensen in armoede geweest en nu opeens voor 200% gedraaid. Hoe kan dat?

EN DAN ZOMAAR OPEENS..............

ZIJN DE MENSEN HET GEWOON ZAT OM ALS STRONT BEHANDELT TE WORDEN!!!

KUNNEN DE MENSEN HET BLOED VAN DIEZELFDE JETTA KLIJNSMA WEL DRINKEN...


STOP BESTRIJDEN VAN ARMEN!!!!!!!!!!!!!