Home » Man met pistool eist zendtijd... je suis...? Oproer in Nederland

 

 

Op de Martinitoren in Groningen wordt vrijdagavond een groot potlood geprojecteerd. Dat is volgens de gemeente Groningen een statement voor de vrijheid van meningsuiting.
http://www.telegraaf.nl/binnenland/23567138/__Martinitoren__gigantisch_potlood___.html

 

 

Tientallen Nederlandse gemeenten staan vanavond vanaf 18.00 uur samen met hun inwoners stil bij de aanslag van woensdag op het Franse satirische weekblad Charlie Hebdo.

 

In Den Haag deden naast burgemeester Jozias van Aartsen en het Haagse college de staatssecretarissen Sander Dekker en Jetta Klijnsma mee, alsmede cabaretier Paul van Vliet. In Amsterdam liep een groep van ongeveer 150 politiemensen aan de kop van de stoet. Ook journalisten zijn opgeroepen vooraan de stoet te lopen.

 

Rutte loopt mee met een potlood in zijn hand.
http://www.ad.nl/ad/nl/33624/Aanslag-Parijs/article/detail/3825688/2015/01/08/Je-Suis-Charlie-klinkt-in-vele-Nederlandse-gemeenten.dhtml

 

 

Premier Mark Rutte loopt zondag mee met de mars die in Parijs wordt gelopen ter herdenking van de aanslag van woensdag. Dat heeft de RVD vrijdagavond gemeld. Rutte neemt deel aan de tocht op uitnodiging van de Franse president François Hollande
http://www.spitsnieuws.nl/buitenland/2015/01/rutte-zondag-naar-parijs-voor-protestmars

 

 

 

 

 

De uitspraak van Rutte alleen al, waarbij alleen de rechtse kiezer 'zijn vingers mag aflikken', laat al zien hoe bewust zijn beleid is gericht VOOR mensen met veel geld en TEGEN de rest. Elk beleid dat een bepaalde groep buitensluit, is gedoemd te mislukken, want voor beleid is nou eenmaal maatschappelijke medewerking nodig, wil het een kans van slagen hebben. Dat heeft het beleid van Rutte (en meelopers) dus niet.
http://www.stand.nl/stellingen/Politiek/De-regering-Rutte-crimineel

 

 

En dan krijgen we een Klijnsma, die het deel van de bevolking, dat o.a. juist door dat beleid werkeloos is geworden, meent als lijfeigenen van de staat te kunnen beschouwen en onder dreiging van ingehouden inkomsten tot werken zonder inkomsten te kunnen dwingen. Is dat beleid maken dat moet dienen om NL psychisch en maatschappelijk gezond te maken?

En zoiets kwam eerst op voor de zwakkeren?

Het lijkt erop dat de gestapo in het beroemde Torentje is gehuisvest!

De menselijkheid is verloren gegaan.

 

Deze link is inmiddels verwijdert...

http://www.hartvannederland.nl/archief/2013/late-editie-van-16-december-2013/

 

De man van dit gezin raakt werkloos. Moet rondkomen van een uitkering. Ziet alles duurder worden en moet dan een keuze maken. Of de rekeningen betalen of zijn gezin eten geven. Hij kiest voor zijn gezin en raakt uiteindelijk dakloos.

Dit soort berichten is de werkelijke realiteit die Jatte Klijnsma finaal uit het oog is geraakt.

Ik snap werkelijk niet hoe ze het daar in Den Haag voor mekaar durven te krijgen deze mensen te stigmatiseren en te criminaliseren!

ZELF voor bagger zorgen en dan de zwakkeren in een kwaad daglicht zetten!

En dan nog erger is Jatte Klijnsma die altijd voor deze mensen is opgekomen en nu opeens schijt heeft aan alle rechten van deze mensen.

Deze man deed wat ie moest doen ; voor zijn gezin zorgen en NIET mishandelen, maar gestraft werd hij toch.

 

Hier hoef je geen onderzoeker of econoom voor te zijn om deze gevolgen te overzien en die link te leggen tussen recessie en het aantal zelfdodingen.

 

 

 

 

 

De leden van de Staten-Generaal, de ministers, de staatssecretarissen en andere personen die deelnemen aan de beraadslaging, kunnen niet in rechte worden vervolgd of aangesproken voor hetgeen zij in de vergaderingen van de Staten-Generaal of van commissies daaruit hebben gezegd of aan deze schriftelijk hebben overgelegd.
http://www.denederlandsegrondwet.nl/9353000/1/j9vvihlf299q0sr/vgrncwlv26xk

 

 

Uit een enquête die Vrij Nederland in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor de Rechtspraak (NVvR) hield onder de magistraten van Nederland, voornamelijk rechters en officieren van justitie, blijkt dat een kwart van de Nederlandse magistraten in de afgelopen vijf jaar ten gevolge van de hoge werkdruk, bemoeienis van politici met de rechtspraak, slechte wetgeving en de veel eisende burger heeft overwogen om te stoppen met zijn of haar werk als magistraat. In de enquête werden vragen gesteld over de Haagse politiek, de bezuinigingen en de kwaliteit van de rechtstaat.
http://www.preciseandwise.nl/juridisch-nieuws/kwart-magistraten-overwoog-te-stoppen#.UrpM_NLuJHX

 

 

Er zijn al rechters die hun hamertje erbij hebben neergegooit en terecht.


wat de ene regeerperiode een fundamenteel mensenrecht is dat door de rechter gegarandeerd kan worden, verliest die bescherming de volgende regeerperiode, als de wetgever een andere mening is toegedaan
http://www.publiekrechtenpolitiek.nl/groenlinks-want-het-een-kan-niet-zonder-het-ander/

 

 

Hoe kun je recht spreken als Den Haag een andere mening is toegedaan? Op deze manier is er geen sprake meer van rechtspraak.

Daarnaast heeft Fred Teeven van de VVD een wetsvoorstel ingediend die moet voorkomen dat mensen met oa een uitkering in staat zijn hun recht te behalen.

Alleen rechten voor mensen met de dikke beurs maar dat geldt momenteel voor alles.

Een goede rechter gooit zijn hamer neer als hij het niet eens is met Den Haag, net zoals een advocaat zijn pinguinpakje aan de kapstok hangt.

 

Het Nederlandse systeem in de praktijk. Gaan we echt zo met mensen om?


‪#‎Angstaanvallen‬, ‪#‎Brievenbusfobie‬, ‪#‎Deurwaarders‬, ‪#‎NederlandseSysteem‬, ‪#‎Schuldeisers‬, ‪#‎Schulden‬, ‪#‎Uitzichtloos‬, ‪#‎Verzekering‬, ‪#‎Wanbetaler‬, ‪#‎Zorgverzekeraar‬, ‪#‎Zorgverzekering‬


Het huidige Nederlandse systeem maakt mensen kapot!

 

Ik belde met de verzekeraar en vroeg om een regeling. Maar dat kon niet vanwege het niet hebben van regelmatig inkomen. Meerdere malen gebeld en gemaild. Maar nee. En dit al drie jaar lang!

Al die tijd krijg ik dus van die paars-witte enveloppen in de bus en dat is, door extra kosten en geen regelmatig inkomen, alweer op deurwaarders uitgekomen en zo zit ik weer in de cirkel.
Ik durf mijn huis niet meer uit, heb de gordijnen dicht, slaap slecht. Heb angstaanvallen en angstaanjagende woede-uitbarstingen.

Onlangs hebben de buren de politie gebeld omdat ik helemaal door het lint ging. Dat heeft mij doen besluiten de dokter te bellen. Ik heb een zelfmoordpoging overwogen maar ik heb mijn zoontje en dat kan ik niet doen. Ik ben van daaruit naar GZ gestuurd en zit nu in een B3 behandeling. Dat is een opname-vervangende therapie. Best heavy. Ik slik nu pillen, waardoor ik me nog meer klote voel en schrijf dit nu met tranen in mijn ogen.

En ik ben boos! Woest! Dat ik al 9 jaar word gestraft, ziek gemaakt. Relatie kapot, alles weg. Ik ben helemaal wappiewappie, totaal kapot. Wat willen jullie nog meer?

Moet ik zo gestraft worden omdat ik eens een keer geen geld had? Omdat ik mijn rekeningen niet meer kon betalen? In wat voor een wereld leef ik?

Groetjes van iemand die er helemaal door zit.
http://www.ninefornews.nl/nederlandse-systeem-in-de-praktijk-gaan-we-echt-zo-met-mensen-om/

 

 

Dit geeft eens te meer aan hoe ziek ons stelsel is geworden. Een Roemeen die met behoud van uitkering in Litouwen met behoud van uitkering naar werk mag zoeken. En als klap op de vuurpijl krijgt hij als hij op tijd terug komt gewoon nog een WW uitkering.
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/01/uitreisuitkeringsgerechtigde.html

 

IK ALS NEDERLANDSE AUTOCHTOON MOET VAN MIJN UITKERING INLEVEREN OMDAT MIJN AUTISTISCHE ZOON 18 JAAR IS GEWORDEN. TEGELIJKERTIJD KRIJGT MIJN ZOON 182 EURO WAJONG EN HOUDT MAANDELIJKS NOG MAAR IETS VAN 50 EURO OVER. ZIJN ID KAART IS VERLOPEN EN IK MOET OOK NOG EENS 50 EURO SCHOOLGELD OPHOESTEN VAN MIJN UITKERING...!!!
ONDANKS MIJN EIGEN CHRONISCHE ZIEKTE HEB IK OOK NOG EENS MANTELZORG OVER MIJN OUDERS EN OMDAT IK THUIS BIJ ZE WOON MOET IK NÓG EENS INLEVEREN!!!

 

 

We zijn een maatschappij geworden waar gewonde dieren, mensen die niet meer alles kunnen betalen, een prooi zijn geworden voor hun soortgenoten die er alles aan zullen doen om ze systematisch door middel van intimidaties en bedreigingen tot betalen te dwingen of om hun laatste bezittingen af te pakken
http://boinnk.nl/blog/66154/slaven-worden-wakker/

 

 

Er komt een miljoen euro voor wetenschappelijk onderzoek naar het terugdringen van zelfdoding in Nederland. De regeringspartijen PvdA en VVD en oppositiepartijen ChristenUnie en D66 steunen een voorstel van de SGP om onderzoekers te laten kijken naar methoden om het aantal zelfmoorden te verminderen.
http://nos.nl/artikel/2016029-miljoen-voor-onderzoek-naar-zelfmoorden.html

 

 

kan je alvast een klein begin geven.
Schulden, regering, dwang, uitzetting huis.

mensen met psychische problemen en chronisch zieken worden afgeknepen en uit gemolken, deze groep leverd elk jaar flink in, en kunnen hun zorg en extra bijdragen haast niet meer opbrengen..net als de rest van de rekeningen ,zorg verzekeringen bepalen welke medicatie er mag uitgeschreven worden en dan natuurlijk zo goed koop mogenlijk..voor hun en niet voor de gebruiker.. Ik kan me heel goed voorstellen dat mensen wanhopig worden, en dan kiezen voor een dramatisch einde.. En daar helpt de sgp aan mee.. Dus een onderzoek is weggegooid geld als we allemaal de oorzaak al weten..

 

Tsja eigenlijk werd het al eerder gezegd... vrijdag 21 jui 2013

 


Zowel een onderzoeksgroep van het VUmc als een Brits onderzoek zien een verband tussen de stijging van het aantal zelfdodingen en recessies, meldt Nieuwsuur. Ook in 1984 zat Nederland in een crisis.

Volgens de Britten stijgt het aantal zelfdodingen tijdens economische crises met 8 tot 15 procent.
http://nos.nl/artikel/521124-aantal-zelfdodingen-fors-gestegen.html

 

 

Hier hoef je geen onderzoeker of econoom voor te zijn om deze gevolgen te overzien en die link te leggen tussen recessie en het aantal zelfdodingen.

 

Nu gaat er 6 miljard bespaart worden en de uitkeringen gaan weer geplukt worden. VVD en PVDA zijn het samen met Pechtold hierover eens. Dat zal betekenen dat nog meer mensen zelfmoord zullen plegen.

 

Ik vraag me wel af wat dit soort berichten met vooral Rutte en Samsom doen?

 

Per slot zijn zij de verantwoordelijken voor dit hele gebeuren.

 

VolksVerlakkende Demonisanten Pijnigen Vooral De Armen...

 

EN ALS JE DAN VOOR JE EIGEN RECHT WIL OPKOMEN EN JE GAAT DEMONSTREREN DAN GEBEURT ER DIT :

 

 

 

 

ZIE OOK

http://gederfde-levensvreugde.jouwweb.nl/27-1-2015-staken-verboden-einde-vrijheid-van-meningsuiting

 

 

Van Aartsen nerveus van nieuwe revolutionairen

 

Van Aartsen had toestemming verleend om enkel op het Malieveld te betogen, nergens elders in Den Haag. De betogers werden op de Bosbrug dan ook tegengehouden door de Mobiele Eenheid. Daarbij werden door ME’ers flinke tikken uitgedeeld en werden zowel door ME als arrestatie-eenheden een aantal aanhoudingen verricht, in totaal dertien personen. Zes daarvan omdat geen gehoor werd gegeven aan de vordering om terug te keren naar het Malieveld, twee wegens opruiing, vier voor belediging en één omdat hij zich niet kon legitimeren.
http://www.ravage-webzine.nl/2015/01/28/van-aartsen-nerveus-van-nieuwe-revolutionairen/

 

 

DAN GEBEURT ER OPEENS DIT.......

 

Man met pistool eist zendtijd.
http://nos.nl/artikel/2016194-nos-redactie-ontruimd-wegens-binnendringer.html

 


http://www.volkskrant.nl/binnenland/live-dader-bedreigde-bewaker-in-nos-gebouw~a3840439/

 

 

WE ZIJN INGEHUURD DOOR INLICHTINGENDIENSTEN ENNE DAARBIJ HEBBEN WIJ ZAKEN VERNOMEN DIE DE HUIDIGE SAMENLEVING IN TWIJFEL TREKKEN EN DIE GAAN WE NU NAAR BUITEN BRENGEN

 

 

Ik heb ook alles gezien, tja hij wil ons namens een grote organisatie waarschuwen voor het groot kapitaal, Bilderberg?. Het groot kapitaal lees hier VVD en Mark Rutte ja daar zit wel een crimineel luchtje aan!
Iets in de trant van bilderberg dit, Rockefeller dat, Koch broers zo etc. Dat is mijn gok. Dat heeft meer weg van doorgeslagen activisme dan terrorisme. Denk dat ie ons wilde informeren ipv bedreigen.
Ik ben ook heeeeel nieuwsgierig wat deze meneer te vertellen had! Hij wilde nieuws naar buiten brengen die de maatschappij op zijn grondvesten zou doen schudden. Hij wilde iets vertellen wat de gewone mensen aan gaat!
Wanneer dringt het nou eens tot iedereen door dat Nederland doodziek is .Een regering die alles weg lacht, een uitgeklede zorg nog erger en slechter dan het door vele verguisde Amerika, een beveiliging die niks waard is, bijna 800.000 werklozen. Ouderen die wegkwijnen in verpleeghuizen, zelfmoord mag dan weer niet, mensen die een bekeuring niet betalen worden gegijzeld en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Deze man is wellicht een voorproef van wat er nog gaat komen. Ik roep al enkele jaren dat gezien de financiële ellende maar ook ellende op gebied van hulp- & zorgverlening het niet de vraag is of, maar wanneer er mensen met psychische problemen dit soort gekke dingen uithaalt.
Nu was het gericht op de Nederlandse Publieke Omroepen (NPO), maar het is de vraag wanneer er een gek op staat die dit bij de rijksoverheid zelf doet.

 

Wie durft er nog op te staan tegen de heersende elite die Nederland slopen?

 

Het beeld aan de andere kant ziet er heel anders uit. Intussen leven zoveel mensen in armoede dat de voedsel en kledingbanken het niet meer aan kunnen. De schulden nemen met de dag toe en steeds meer gezinnen verliezen hun huis. De prijzen en de huren stijgen de pan uit, en steeds meer mensen mijden de zorg omdat ze bang zijn voor torenhoge rekeningen van de zorgverzekeraars. Dat is geen onverschilligheid, maar gewoon een symptoom van bittere armoede. Daar hoor je de bewindslieden van de PvdA nooit over, die proberen mee te lopen met de VVD en hun elite groepje en als ze netjes meelopen wacht er een mooi baantje in Brussel of een bank we kunnen wel een paar namen noemen .

http://www.stopdebankiers.eu/wie-durft-er-nog-op-te-staan-tegen-de-heersende-elite-die-nederland-slopen/

 

 

 

 

 

Lamzak Rutte in Frankrijk met de demonstratie Je suis charlie en pen omhoog als symbool voor vrijheid van meningsuiting en dan zijn EIGEN volk MISHANDELEN als deze gebruik maken van HUN RECHT vrijheid van meningsuiting. WEG MET DEZE HYPOCRIETE CHARLIES!!!

 

OW WACHT DE ELITE GAAT AL WEG...

 

Ongelofelijk maar waar: superrijken zijn ontsnapping naar afgelegen gebieden aan 't voorbereiden in geval van volksopstand.

 

Volgens Johnson zijn onder meer rijke bankiers - mensen die hij kent als collega’s - hun “getaway” aan het regelen. Ze zijn landingsbanen aan het opkopen of aan het laten aanleggen in afgelegen plekken, en ze zijn daar bunkers aan het bouwen en boerderijen aan het opkopen. Onder meer in Nieuw-Zeeland. Het “event” in kwestie? Een volksopstand als gevolg van de groeiende kloof tussen rijk en arm.
http://newsmonkey.be/article/30277

 

 

‘Koning loopt niet meer rond op Koningsdag’
http://www.nrc.nl/nieuws/2015/01/29/koning-loopt-niet-meer-rond-op-koningsdag/

 

 

GOHHHHH...

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb