Home » Eindelijk gerechtigheid?

Aangifte gerechtshof tegen ministerie van Financiën

 

oegevoegd: vrijdag 28 nov 2014, 17:56
De president van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden heeft op 11 november namens het hof aangifte gedaan tegen het ministerie van Financiën wegens het beïnvloeden van getuigen. Het hof wil de verantwoordelijke personen binnen het ministerie, onder wie mogelijk staatssecretaris Eric Wiebes en minister Jeroen Dijsselbloem, strafrechtelijk laten vervolgen wegens verdenking van een misdrijf waar maximaal vier jaar gevangenisstraf op staat.
http://nieuwsuur.nl/onderwerp/727303-gerechtshof-eist-strafrechtelijke-vervolging-ministerie-van-financien.html

 

 

DAT ZOU OOK EENS TIJD WORDEN, HET LOOPT GEWOON DE SPUIGATEN UIT!!!


ALS DE BURGER IETS UITVREET DAN VLIEGT IE DE BAK IN, ALS EEN POLITICUS IETS UITVREET DAN KRIJGT IE GOFFER OPSLAG OF EEN BONUS oOF WACHTGELD OF EEN OPROTPREMIE VAN HÉÉL WAT DUIZENDEN!!!

 

Hoe banken uw spaargeld stelen en hun personeel ontslaan

 

Gisteren maakte ING bekend 1700 full time banen te gaan schrappen plus nog eens 1075 deeltijdbanen. Eerder kondigden Rabobank en ABNAmro ook al ontslagen aan en bovendien verloren ook in 2011 en 2012 al duizenden mensen hun baan bij ING. Als reden voor de massa-ontslagen wordt door de banken aangevoerd dat er steeds meer gebankierd wordt via internet.
http://langleveeuropa.nl/2014/11/hoe-banken-uw-spaargeld-stelen-en-hun-personeel-ontslaan/

 

 

Wanneer mensen begrijpen wat banken doen, breekt morgen revolutie uit
http://delangemars.nl/?p=4344

 

 

De afgelopen drie jaar ontvingen 16 ex-staatssecretarissen in totaal 775.000 euro wachtgeld. Bijna de helft van dat bedrag is door twee oud-bewindslieden opgestreken.

Zeer waarschijnlijk hebben ex-staatssecretarissen Henk Bleker en Marlies Veldhuijzen van Zanten-Hyllner (beiden CDA) de afgelopen twee jaar allebei 183.000 euro ontvangen. Uit gegevens die RTL Nieuws bij het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft opgevraagd, blijkt dat twee ex-staatssecretarissen dat bedrag hebben ontvangen. Bleker en Veldhuijzen wilden niet inhoudelijk reageren op vragen van RTL Nieuws.
http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/twee-ex-staatssecretarissen-kregen-360000-euro-wachtgeld

 

 

HOE MÉÉR ER OP DE ZWAKSTEN WORDT BEZUINIGD DES TE MÉÉR KRIJGEN DIT SOORT MALAFIDE IDIOTEN IN HUN KONT GESTOKEN!!!

 

De gemeente Meerssen heeft zo'n acht jaar lang het salaris van een ambtenaar aangevuld in natura. De gemeente betaalde de elektriciteitsrekening van de ambtenaar.
Dit omdat hij aan het eind van zijn salarisschaal zat en toch meer wilde verdienen. Dit alles speelde van 1999 tot 2007. Dit melden bronnen aan L1.
http://www.1limburg.nl/ambtenaar-kreeg-exta-salaris-natura?context=topstory

 

 


Loopbaan Mark Rutte niet alleen gekenmerkt door falen en mislukkelingen, maar ook door keiharde fraude.
http://www.klokkenluideronline.is/2014/08/rutte-kwam-aan-de-macht-door-fraude/

 

 

Nederland koos overtuigend vóór Europa’ zo riep D66-leider Pechtold

Overtuigend??????????

Er zijn bejaarden en uitkeringsgerechtigden die geen ID kaart kunnen betalen. Zonder geldig ID bewijs mag je NIET stemmen.

En tot overmaat van ramp werd er vrijdag een bepaalde groep mensen uitgesloten van het stemmen. Zij mochten NIET eens gebruik maken van HUN stemrecht!

Weggestuurd bij stemlokaal om handicap.

Verschillende mensen die hulp nodig hadden bij het stemmen, zijn donderdag door medewerkers van stemlokalen weggestuurd.

http://www.gastvrijezorg.nl/nieuws/weggestuurd-bij-stemlokaal-om-handicap-18633

 

http://www.nieuws.nl/algemeen/20140523/Gehandicapten-worden-geweerd-bij-stembureau

 

http://www.telegraaf.nl/binnenland/20470736/__Ouders_mogen_niet_voor_gehandicapte_stemmen__.html

 

 

Hoewel Nederland op donderdag 22 mei naar de stembus gaat voor de Europese verkiezingen, komt de uitslag pas op zondag 25 mei, tegen middernacht. De Europese Commissie heeft Nederland verboden de voorlopige uitslag eerder bekend te maken.
http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/04/brussel-gaat-uitslagenavond-verpesten

 


Als je op zo'n manier moet winnen dan ben je geen winnaar maar de grootste looser die Nederland heeft rondlopen!!!!!!!!!!

En dat enkel om de EU door ieders strot te duwen, kostte wat het kost!

 

Ze doen het weer. Een rad voor ogen draaien. De incompetente prutsers die gekozen zijn door het Nederlandse volk. Kamerdebatten om zand in de ogen te strooien van mensen, grote problemen voor inlanders. Opzetten van groepen mensen tegen elkaar en dan als klap op de vuurpijl daar extra belastingen over heffen. Kortom het volk word gemasseerd, geïndoctrineerd en geconditioneerd. Wat is het doel ?
http://urubin.com/verwarring/

 


Wat is het doel? Hetzelfde als altijd: er komen verkiezingen aan en moet het volk weer dom gemaakt worden zodat ze weer het verkeerde vakje gaan inkleuren. Jaarlijks ritueel, is dit inmiddels.

Tijd voor verandering. ABP compenseert achterstand van 10 procent weer niet.


Dus beste mensen, het gedrocht Klijnsma is daarvan de oorzaak, ook van de ontzorging, ene Spekman van de nivellering en de greep in uw vakantiegeld en Zwamzoon samen met Pinokkio Flutte stort Nederland met een ondemocratisch minderheidkabinet nog verder in het verderf. Geen stem meer op de Partij van de Afgrond en de Vereniging van Dieven!

 


De PVV in Provinciale Staten vindt de lastenverlichting voor automobilisten die de VVD voorstelt in het verkiezingsprogramma een lachtertje. De partij is er zeer verbaasd over dat de liberalen 'ineens zijn wakkergeschud'.
http://www.omroepwest.nl/nieuws/27-11-2014/pvv-lastenverlichting-van-vvd-een-lachertje

 

Wéér tijd voor loze beloftes zo voor de verkiezingen...