Home » Gestapo Jetta bereidt om de zwakste schouders de genadeklap te geven...

It's time we unite Against EVIL

 

 

 

 

 

 

 

Vorig jaar is een recordaantal zelfmoorden gepleegd. In 2013 maakten 1.854 mensen een einde aan hun leven. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Het aantal zelfmoorden in Nederland stijgt al zes jaar.

 

In 2011 bleek uit onderzoek dat mannen en vrouwen met een bijstands- of arbeidsongeschiktheidsuitkering vijf tot acht keer vaker zelfmoord plegen dan mensen met een baan.
http://www.parool.nl/parool/nl/224/BINNENLAND/article/detail/3806271/2014/12/08/Aantal-zelfmoorden-naar-recordhoogte.dhtml

 

 

Het afgelopen jaar is het aantal huisuitzettingen gestegen naar 6.980, dat zijn 19 uitzettingen per dag. Dit heeft het overkoepelend orgaan van woningbouwcorporaties AEDES meegedeeld. Bij deze huisuitzettingen komen gezinnen op straat en moeten aankloppen bij buren, familie of komen in de opvang of op de camping terecht. Dit laatste kunnen de meeste ook niet meer betalen.

 

Huurachterstand is de belangrijkste reden voor huisuitzetting: 88 procent.
http://delangemars.nl/2014/03/13/stijging-huisuitzettingen-naar-meer-dan-19-per-dag/

 

 

Door de aanhoudende economische malaise kunnen steeds meer Nederlanders hun leningen niet afbetalen. Het totale aantal consumenten dat zijn betalingsverplichtingen niet kan nakomen, is in de afgelopen 12 maanden met 45.000 gestegen naar 720.000. Dat bericht het Bureau Krediet Registratie (BKR) woensdag.


Groeiend probleem met betalen huur, energie en telefoon
Volgens hem is er een groeiend probleem met het betalen van huur-, energie- en telefoonrekeningen. Zelfs als consumenten een betalingsachterstand hebben opgebouwd bij verschillende bedrijven, kunnen zij bij de bank gewoon nog blijven lenen, omdat achterstanden op het betalen van rekeningen nergens centraal worden geregistreerd. Zo komen ze verder in de problemen.
http://www.schulinck.nl/nieuws/2013/bijna-720-000-consumenten-hebben-moeite-met.27377.lynkx

 

 

EN DAN DIT MISBAKSEL!!!

 


Klijnsma straft ons voor goed beleid bijstand

 

Zelfs de motie van D66 en de SP die met brede steun in de Tweede Kamer werd aangenomen en waarin de staatssecretaris wordt opgeroepen het model in overleg met de gemeenten te verbeteren legt zij grotendeels naast zich neer.

 

En dat zal leiden tot harde keuzes, die geen enkele inwoner van Den Haag en Utrecht zullen ontgaan. Ook niet de mensen die juist hulp nodig hebben om (weer) perspectief te krijgen. Zo slaat de 'eerlijkere' verdeling van de bijstandsgelden als een boemerang terug op diegenen waarvoor de staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid zegt te staan: de mensen met de zwakste schouders.
http://www.volkskrant.nl/opinie/klijnsma-straft-ons-voor-goed-beleid-bijstand~a3832386/

 


ZAL WEL GODVERDOMME DAT HET AANTAL ZELFMOORDEN, HUISUITZETTINGEN ETC. STIJGT!!!


DAAR ZORGT DEN HAAG WEL VOOR!!!


DE AANTALLEN ZULLEN ALLÉÉN NOG MAAR GROEIEN!!!


De regering plukt zijn burgers leeg mensen werken zich kapot aande ene kant om zijn vaste lasten te betalen andere kant zoeken ze hard naar werk die er niet eens is door de Polen !! of ze doen moeilijkk !!! alles is duur en wordt duurder mensen !! belasting is helemaaal VERDOMD GROTE MAFIA IN NEDERLAND kijk eeens wat mensen verdienen en wat er allemaal uitgaat MENSEN KOMEN ER NIET MEER UIT !!! echt triest!!!


Pas als je zelfmoord pleegt roepen de instanties: had hij/zij maar aan de bel getrokken en om hulp gevraagd. Maar ik weet uit eigen ervaring dat hoe hard je ook om hulp roept, je van het kastje naar de muur en terug word gestuurd. Je word niet echt geholpen. Want zolang ze blijven bezuinigen en korten, kan niemand worden geholpen.


Alle mooie lichtpuntjes die het leven nog enigszins draaglijk maken, word de mensen afgenomen, vele oudere mensen zullen met weemoed terug denken aan vroeger, toen waren er niet zoveel wetten, plichten e.d ,het leven is sneller, drukker, somberder en harder geworden en voor veel mensen is het niet leefbaar meer in hun eigen optiek, heel triest en verdrietig


PSYCH HAALT MENSEN UIT DE PUT EN DEN HAAG SCHOPT ZE ER WEER NET ZO HARD IN!!!


komende jaren wordt het alleen erger, zeker ook voor de mensen met een psychische beperking of ziekte. De zorgpremie wordt duurder en duurder terwijl de echte zorg langzaam verdwijnt vanwege bezuinigingen, we worden terug op onszelf geworpen terwijl veel mensen echt hulp nodig hebben en niet zelfstandig kunnen leven of geen sociaal netwerk hebben of op kunnen bouwen. Ik snap dan ook heel goed dat hierdoor veel mensen vele psychische problemen erbij krijgen en het niet meer zien zitten om verder te gaan, ook nu dat overal vele ontslagen vallen en het moeilijk is om weer werk te vinden. Jammer dat de regering zelf niet eens meemaakt hoe het voelt om zo te leven al is het maar voor 5 jaar en zonder de luxe die ze nu hebben. Laat ze maar 5 jaar van een minimum inkomen rondkomen en alle problemen tegen laten komen die wij ook tegenkomen, zonder hulp en zonder hun naam als minister. kijken hoe ze dan reageren.


IK ZIT ZÉLF MET EEN ZOON DIE AUTOMUTILATIE VERKOOS BOVEN ZELFDODING. IK HEB ZIJN ARM EN BEEN GEZIEN EN GODVERDOMME HET DOET PIJN ALS JE DE VELE KUT SNEDEN ZIET OVERAL.

 

Zo gaan deurwaarders om met mensen die schulden hebben...

Deurwaarder weigert zich, ondanks identificatieplicht, te identificeren en sommeert de eigenaar om zijn pand te verlaten. Dit alles onder het ‘toeziend’ oog van de politie.

(MET VIDEO)
http://www.gewoon-nieuws.nl/2015/01/zo-gaan-deurwaarders-om-met-mensen-die-schulden-hebben/#.VL7gK9KG-Dl

 

 

EN DIT IS DAN DE UITSPRAAK VAN IEMAND DIE ZICH DEURWAAR NOEMT...


deurwaarder Kveldulf • 5 uur geleden
Dus als mensen hun rekeningen niet betalen, vind jij het normaal dat ze niet hoeven te betalen? Misschien leef jij in armoede en ben jij een van de laagste levensvormen op aarde, mafkees


dvhaaren • één dag geleden
Op weg naar een nieuwe soort nazi staat? Wij wachten al ruim een half jaar op teruggave btw. Dus hoezo gelijke behandeling justitie!!! Volgens mij hoef je dat van die meneer op stelten niet te verwachten!!!


John Post · Volgen · Populaire reageerder · Amsterdam
De Geschiedenis herhaalt zich ........... Politie
De politie stond onder direct gezag van de Duitsers, van hen kregen ze lijsten met namen en adressen Hitlerjugend van Joden die opgehaald moesten worden. Er is nauwelijks verzet opgetekend van politiediensten tegen de anti-joodse maatregelen.

De rol van de Amsterdamse politie is altijd erg onderbelicht gebleven terwijl er van de Rotterdamse politie bekend was dat er zelfs speciale brigades waren die uitrukten om op te treden tegen de Joden en hun sympathisanten. Toch heeft ook de Amsterdamse politie zich niet onbetuigd gelaten.

 

HET IS VERBODEN VOLGENS DE UNIVERSELE VERKLARING VAN DE RECHTEN VAN DE MENS OM MENSEN OP TE SLUITEN VANWEGE EEN FINANCIËLE SCHULD!

 

MAAR ONDANKS ALLE RECHTEN VRAAG IK ME WERKELIJK AF WAAR DE RECHTERS , ADVOCATEN , JURISTEN , MAGISTRATEN , PROFESSOREN ETC. ZIJN EN ZÉLF NIET EENS IN OPSTAND KOMEN MET WAT ER MET AL DIE RECHTEN MOMENTEEL GEBEURT???

 

MOETEN ZE HUN MOND HOUDEN??? ZO JA VAN WIE??? EN KRIJGEN ZE ERVOOR BETAALD HUN MOND TE HOUDEN???

 

OOOWWWWWWWWW IK WAS EVEN VERGETEN...

 

Video: activisten doen aangifte tegen kabinet Rutte


'Wegens uitbuiting, discriminatie, schending mensenrechten, bedrog, misbruik belastinggelden'

 

Een groep onbekende activisten heeft donderdagmiddag op het politiebureau in Voorburg aangifte gedaan tegen het voltallige kabinet Rutte. De misdrijven waartegen aangifte werd gedaan bestaat volgens het proces verbaal uit “uitbuiting, discriminatie, schending van mensenrechten, het verspreiden van leugens en bedrog en het misbruiken van belastinggelden”.
http://nieuws.thepostonline.nl/2013/07/04/activisten-doen-aangifte-tegen-kabinet-rutte/

 

 

HELAAS... DE VIDEO DOET HET NIET... ALLE VIDEO'S OP YOUTUBE OMTRENT DE AANGIFTE VAN MARIANNE VAN DEN BERG ZIJN VERWIJDERT...

 

ONS MAFFIAKABINET RUTTE GENIET ONSCHENDBAARHEIDSRECHTEN!!!

 

EMILE ROEMER

Gepubliceerd op 19 jan. 2015
Bijdrage van Emile Roemer aan het debat over de bezuinigingen - en hoe die vooral de mensen die het minst hebben raken: 'Ik weiger mee te werken aan het nog verder organiseren van armoede in Nederland, aan het in de steek laten van zo’n grote groep mensen. Ik trek het me aan, al die duizenden persoonlijke brieven

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb