Home » Poetin dwarsboomt plannen van de BilderBergBende?

Benjamin Freedman's 1961 Speech at the Willard Hotel (Complete)

 

Benjamin H. Freedman's excellent speech on how World War One and Two
really started and why the U.S. was eventually drawn in.

 

 

 

 

Vladimir Poetin obstakel in plannen Bilderberg

 

De meeste journalisten durven hun vingers niet te branden aan de Bilderberggroep, uit angst dat ze ‘complotdenkers’ worden genoemd. Toch kan de conferentie volgens Nelson duidelijkheid scheppen over de huidige crisis tussen Rusland en het Westen.

Tijdens de Bilderbergconferentie van mei 2012 gaf één van de deelnemers volgens Estulin openlijk toe: “Poetin is veruit de meest formidabele tegenstander van onze plannen.”
http://www.ninefornews.nl/vladimir-poetin-obstakel-plannen-bilderberg/

 

 

“Vladimir Poetin, de redder van Europa”

 

Vrijdag heeft de Europese Unie nieuwe, strengere sancties tegen Rusland in werking gesteld, om Poetin op andere gedachten over Oekraïne te brengen. Maar Poetin denkt juist dat zijn Russische wereld Europa moet gaan redden, zo blijkt uit talloze Russische bronnen en uitspraken van de Russische president zelf.

 

Rusland begrijpt ook niets van de trage en lakse wijze waarop het door Nederland aangevoerde onderzoek naar vlucht MH17 wordt uitgevoerd. De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov vraagt zich af waarom Nederland niet al lang het onderzoeksgebied heeft opgeëist.
http://www.ninefornews.nl/vladimir-poetin-de-redder-van-europa/

 

 

Poetin: VS willen wereld tot slaaf maken

 

De Russische premier Vladimir Poetin heeft gezegd dat de Verenigde Staten andere landen proberen te domineren en dat de wereld het zat is bevelen op te volgen van Washington.

 

Hij voegde toe dat ‘mensen er klaar mee zijn dat één land de wereld dicteert’. Poetin zei dat Rusland ooit een Amerikaanse bondgenoot wilde worden, maar dat hij nu geen ruimte ziet voor een bondgenootschap tussen de twee landen.
http://www.ninefornews.nl/poetin-vs-willen-wereld-tot-slaaf-maken/

 

 

Rusland breekt zich los van de New World Order

 

Dat Rusland misschien soms een beetje vals gespeeld heeft om van deze financiële slavenketting van de Rothschild-familie af te komen, blijkt bijvoorbeeld uit de rare ontwikkelingen met betrekking tot Shell in 2006.
http://www.martinvrijland.nl/2014/02/25/rusland-breekt-zich-los-van-de-new-world-order/

 

 

Poetin brengt “New World Order” in gevaar

 

De Bilderberg conferentie 2014 in Kopenhagen vindt plaats te midden van een klimaat van paniek voor veel van de 120 globalisten die uitgenodigd zijn om de jaarlijkse babbel bij te wonen. De reden voor de paniek is de onverzettelijkheid van Rusland in de kwestie Oekraïne en de zwieper van de kiezer richting een anti EU-revolutie, die tezamen een ernstige bedreiging vormen voor de unipolaire wereldorde die Bilderberg al meer dan 60 jaar tracht op te bouwen.
http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/05/poetin-brengt-new-world-order-in-gevaar/#.VJdU5sAOs

 

 

Illuminati 2015 - How To Kill New World Order And Save The World

 

 

 

 

Breaking: Poetin bracht zojuist de Rothschilds op hun knieën!!! (Video)

 

Is Vladimir Poetin erin geslaagd om de Rothschild-dynastie op de knieën te dwingen? Heeft iemand eindelijk het monopolie bekend als het Rothschild Imperium vernietigd? In de video hieronder, legt Lucia Costants uit hoe Poetin de machtselite heeft vernietigd. De Illuminatti Cabal is wanhopig om een wereldoorlog te beginnen, en niet alleen om hun wereldwijde oplichting wit te wassen, zodat Wall Street de $ 40000000000000 die ze hebben gestolen kan behouden. Kijk en huiver:
http://worldunity.me/breaking-poetin-bracht-zojuist-de-rothschilds-op-hun-knieen-video/

 

 

Poetin’s strijd tegen de Rothschild’s

 

De ex-chef van de KGB Vladimir Poetin, kwam januari 2000 aan de macht in Rusland nadat Boris Jeltsin onverwacht op 31 december 1999 zijn functie als president van de Russische Federatie neerlegde. Boris Jeltsin had tijdens zijn regeerperiode door corruptie en het verkwanselen van staatseigendommen Rusland volkomen berooid achtergelaten en was het land zo goed als failliet.
http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/03/poetins-strijd-tegen-de-rothschilds/#.VJX0osAOs

 

 

Het is opmerkelijk dat haast alle berichtgeving in de westerse media over Poetin negatief is. De mainstream media zijn voortdurend bezig een beeld van hem te scheppen dat hij niet deugt. Het niet respecteren van homorechten en mensenrechten, oorlogszuchtig, macho gedrag, sluw, onbetrouwbaar enz. zijn allemaal eigenschappen die Vladimir Poetin toebedeeld worden. Nog opvallender is het dat de mensen die Poetin deze eigenschappen toebedelen zelf meestal doortrapte leugenaars zijn, die de ene na de andere onwaarheid verkondigen of waarheid juist verzwijgen, privacy schenden en frauduleus gedrag belonen. Hiervoor hoeven we alléén maar naar onze eigen politici te kijken en te luisteren.

 

 

Voor iedereen op aarde $70 miljoen als Rothschild zijn vermogen deelt

 

Wanneer het geschatte vermogen $490.000.000.000.000.000,- (vierhonderdnegentigduizend triljoen dollar) van de bankiersfamilie “De Rothschild” onder de wereldbevolking verdeeld zou worden dan zou iedere wereldburger 70 miljoen dollar ontvangen.
Dit is een astronomisch bedrag die het voorstellingsvermogen vér te boven gaat. Zo verschrikkelijk veel geld kan onmogelijk in één mensenleven bij elkaar worden geharkt. Het lijkt zelfs onmogelijk dat zoveel familiebezit opgebouwd kan worden over een aantal generaties. Toch heeft de Rothschild familie dit huzarenstukje geleverd in nog geen tweeënhalve eeuw.
http://www.gewoon-nieuws.nl/2013/11/voor-iedereen-op-aarde-70-miljoen-als-rothschild-zijn-vermogen-deelt/

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb