Home » 27-1-2015 Staken verboden! EINDE VRIJHEID VAN MENINGSUITING!!!

 

Gepubliceerd op 27 jan. 2015

Demonstratie Break the system
Malieveld Den Haag 27-01-2015.
Diverse malen hardhandige aanpak van M.E.
Terwijl de demonstranten vredelievend naar het binnenhof wilden.
Werden diverse slagen met getrokken wapenstok uitgedeeld

 

 

 

 

Politie stopt demonstratie tegen 'afbraakbeleid'

De politie heeft vanmiddag een einde gemaakt aan een manifestatie die werd gehouden op het Malieveld in Den Haag. Demonstranten werd rond 14.15 uur verzocht te vertrekken. Dat gebeurde op last van burgemeester Van Aartsen.
http://nos.nl/artikel/2015706-politie-stopt-manifestatie-in-den-haag.html

 

 

Aufstand in den Niederlanden

AUSTAND IN DEN NIEDERLANDEN VERBOTEN...

Es gab mehrere Festnahmen, von Verletzten ist nichts bekannt und das System ist keineswegs gebrochen, eher die Hoffnungen der Aktivisten.

13:48 – “Ich verstehe die Polizei nicht, die sollten lieber mit demonstrieren”
http://opposition24.de/aufstand-in-den-niederlanden/

 

 

 

 

 

Burgemeester Jozias van Aartsen maakt einde aan demonstratie 'Break the System' op Malieveld Den Haag

Burgemeester Jozias van Aartsen (VVD) heeft een einde gemaakt aan de demonstratie van Break the System, op het Malieveld in Den Haag. Dat maakt de politie bekend. Hij heeft de manifestatie ontbonden, wat wil zeggen dat alle demonstranten gevorderd worden te vertrekken.
http://www.omroepwest.nl/nieuws/27-01-2015/burgemeester-jozias-van-aartsen-maakt-einde-aan-demonstratie-break-system-op-malie

 

 

Politiebusjes botsen op elkaar tijdens demonstratie 'Break the System' op het Malieveld in Den Haag
http://www.omroepwest.nl/nieuws/27-01-2015/politiebusjes-botsen-op-elkaar-tijdens-demonstratie-break-system-op-het-malieveld-

 

 

Iedereen die we vandaag zagen was erg gemoedelijk en zeer vriendelijk. Alles was goed georganiseerd en toch stond er een overmacht aan ME`rs en politie. er was geen agressie te zien. (Zelfs werd niemand agressief toen we als wilde dieren bijeen gedreven werden). Zij (politie-knokploegen) beweerde ons dat de actievoerders geprobeerd hebben het binnenhof te bereiken..het was een groep die niets met `break the system` te maken had. Het had veel weg van een toneelstuk, maar dat is mijn mening... Helaas daardoor had de politie een excuus om de toegang en uitgang van het malieveld te blokkeren, zodat veel mensen die van hun laatste centen uit alle uithoeken van het land zijn gekomen om hun stem te laten horen, ongedane zaken en teleurgesteld weer terug gestuurd werden. Erg jammer dat de overheid het geen kans geeft. Ze weten wat de insteek was vandaag, maar het journaal mag het er niet over hebben. Wel over de relschoppers, en als afleiding hebben ze de zaak Els Borst maar tevoorschijn getoverd.....erg slim, maar........ Ik hoop dat we niet opgeven. Ik hoop dat er een discussie mogelijk is, desnoods op t.v. en dat het vredelievend kan blijven, zoals vandaag op het malieveld.. Dat er gesproken kan worden over de ideèen achter `break the system`, en b.v. waarom dat niet of wel zou kunnen.... dat er iemand van de staat uitleg of verandwoording kan geven of nemen. En zich eens niet verdedigd met zinnen als; "u heeft gelijk maar de regels zeggen...." of "we doen dit nou eenmaal zo...", maar durft te reageren als mede-burger. Ik heb nog wat video`s en het ziet er goed georganiseerd uit met normale mensen die wilden laten weten dat er veel problemen zijn in deze maatschappij. Nee, inderdaad niet als je bovengemiddeld verdiend, maar het gros eronder werkt keihard en worden zò kaal geplukt dat een humaan leven, met auto`tje en vakantie, nooit mogelijk zal zijn. Alleen maar eten en slapen om te kunnen werken... dat kan niet de bedoeling zijn.....toch?

 

Tibor van de Kamp
https://www.facebook.com/tibor.vandekamp?fref=ufi

 

 

 

 

 

Massale demonstratie Den Haag, Break the System, vandaag van start

Het programma zit flink vol: zo komen er sprekers van instellingen als Schuldhulpverlening Breda en de Zorgbond. Ook komen er mensen uit het onderwijs, de jeugdzorg, de sociale werkplaats, de ouderenzorg, woonwagenbewoners en een woedende bijstandsmoeder aan het woord. Verder is er muziek en wordt er een clip opgenomen.

Zaken als stijgende ziektekosten, de EU, voedselbanken en werkloosheid maken deel uit van de ontevredenheid.
http://nieuws.nl/algemeen/20150127/massale-demonstratie-den-haag-break-system-vandaag-van-start/

 

https://www.facebook.com/video.php?v=10204913416146896

 

 

Mijn hart huilt!! Vandaag weer een dikke vuist in mijn hart...door de Macht Elite!! Weer zo duidelijk gemaakt dat ZIJ willen bepalen...de Macht Elite bepaald waar je wel of niet mag staan anders....(zij bewapend en beschermd tot aan een helm op) gewoo
n beginnen te slaan op mensen die op de grond zitten...en gehandicapte man door politie te paard van onderste boven wordt gelopen....Macht Elitie is GEWELD ONDERDRUKKING....ook zaaien de Macht Elite...ANGST en HAAT en VERDEELDHEID... Vandaag is mijn recht op demonstreren ontnomen door de Macht Elitie...een recht wat ik als mens in dit land heb!! Net als de mensenrechten die wij als mensen hebben...die worden OOK ONTNOMEN!
OP bevel van de BURGEMEESTER van DEN HAAG moest het gestopt worden?!!!!

 

 

De betogers werden op de Bosbrug echter al tegengehouden door de Mobiele Eenheid. Daarbij werden door ME' ers enkele tikken uitgedeeld en werden zowel door ME als arrestatie-eenheden een aantal aanhoudingen verricht. Door dit alles waren de Koningskade en de Koninginnegracht gestremd voor het verkeer.

Foto's én video's
http://www.regio15.nl/index.php/nieuws/lijst-weergave/23-demonstraties/22093-demonstratie-break-the-system-op-het-malieveld?busted=89870

 

 

 

 

 

 

VIDEO
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/01/en_ze_kwamen_allemaal_voor_jou_mark.html#comments

 

 

Ook onder de Duitsers steeds meer slachtoffers van het gevoerde beleid...

Een baan betekent in Duitsland niet altijd voldoende middelen om in het eigen levensonderhoud te voorzien. De krant Saarbrücker Zeitung meldt dat inmiddels meer dan drie miljoen Duitsers met hun salaris niet kunnen rondkomen om zich te voeden en te verwarmen
http://www.express.be/business/nl/economy/drie-miljoen-werkende-duitsers-leven-in-armoede/210884.htm

 

 

In Deutschland sind immer mehr Menschen trotz Arbeit arm

Nürnberg. In Deutschland steigt die Zahl der Menschen, die von ihrem Lohn allein nicht leben können und zusätzlich auf Arbeitslosengeld II angewiesen sind. Allein von Januar bis Ende Juli 2008 stieg die Zahl der so genannten Aufstocker um 64736 auf 1,352 Millionen; das geht aus einer gestern bekannt gewordenen Statistik der Bundesagentur für Arbeit hervor
http://www.saarbruecker-zeitung.de/nachrichten/themen/In-Deutschland-sind-immer-mehr-Menschen-trotz-Arbeit-arm;art2825,2659846

 

 

Praatjesmaker: We hebben helemaal geen vrijheid van meningsuiting

Vrijheid van meningsuiting kan dus niet bestaan als er sprake is van dominantie en hiërarchie.
http://www.doorbraak.eu/praatjesmaker-hebben-helemaal-geen-vrijheid-van-meningsuiting/

 

TSJA EN DAT IS OP 27 JANUARI 2015 HÉÉL DUIDELIJK GEWORDEN!!!


De burgemeester Jozias van Aartsen is dus tegen vrijheid van meningsuiting.

 

De Haagse burgemeester Jozias van Aartsen (VVD) heeft een einde gemaakt aan de demonstratie Break the System, op het Malieveld in Den Haag. Die was gericht tegen 'het politieke systeem'.


Ricardo Vermeulen ·
We leven in een politiestaat. Isis aanhangers mochten vrij demonstreren en mensen die tegen het kabinet rutte2 worden mond dood gemaakt. Optreden me was buitensporig.


Monika Hartman ·
De VVD zal er alles aan doen om de hele rit uit te zitten, dus ook van Aartsen zal daar zeker zijn medewerking aan verlenen. Ze zijn schijnbaar nog niet klaar met de mensen kaal plukken en nieuwe wetjes en regeltjes op te stellen. Vrijheid van meningsuiting.........Waar? Niet in Nederland!

 

Heidy van Es ·
Je suis charly. Wat vrijheid van het vrije woord! Onze regenten kunnen toch niet zo goed tegen kritiek. Blijft respect wel een sleutelwoord. Ik vind persoonlijk het middelvinger gebaar net niet getuigen van het respecteren van de mening van anderen. En nee ik ben het ook absoluut niet eens met de huidige afbraak en wegkijkpolitiek. Van Aartsen moet zich schamen dat hij het vrije woord afkapt

 

Righa Patty ·
Binnenkort stel ik een paar fragmenten vrij waarop te zien is dat er een vrouw zomaar uit het niks door de politie geslagen wordt!!
http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/burgemeester-maakte-einde-aan-demonstratie-break-system

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZE WILLEN ERGE FOTO'S OP SIGARETTENPAKJES PLAKKEN MAAR WAAROM NIET FOTO'S OP ELKE EUROBILJET PLAKKEN MET FOTO'S VAN MENSEN DIE ZELFMOORD PLEEGDEN DOOR HET BELEID VAN GELDGEILE POLITICI? OF FOTO'S PLAKKEN OP DE REKENINGEN VAN DE ZORGVERZEKERAARS MET DE GEVOLGEN VAN MENSEN DIE NIET EENS MEER NAAR EEN ARTS DURVEN? OF FOTO'S PLAKKEN OP VRACHTWAGENS VAN SLACHTOFFERS VAN HUISELIJK GEWELD DOOR TOEDOEN VAN FINANCIËLE SCHULDEN?

 

IS ONS LAND NOG TE REDDEN


Gisteren een grote demonstratie ,de zoveelste in de kiem gesmoord,
De opkomst was best groot,de organisatie verdient een pluim maar de uitwerking .........weinig in de media,grote politie opkomst met soms onmenselijke gevolgen.Ze deden er alles aan om het tegen te gaan.Mensen werden halverwege terug gestuurd,En tot slot werd door de ME de boel afgelast zelfs soms met geweld .
Dus weer niet hun system werd gebroken ,maar de onze.
En Rutte gaat gewoon door met zijn onderdrukking,Klijnsma strompelt vrolijk door alle overgebleven zorg ook nog weg te werken.En de Führer Pechtholt wacht zijn kans af om premier te worden.
Intussen worstelen steeds meer mensen met problemen hoe ze rond moeten komen,volgens CBS al 2.1 MILJOEN mensen met betaling achterstand.
Eeuwenoude grootwinkelbedrijven gaan op de fles,iedere dag
weer vele ontslagen,zelfdodingen,en mensen in paniek.
Dat zal deze regering een rotzorg zijn,ze hebben ons geheel in de tang.En wij laten het gebeuren.
Niet alleen de zorg maar nu ook onderwijs is er dadelijk alleen nog voor de rijken.
Januari is haast voorbij,en nu al veel onbegrip/verdriet en onmacht
2015 wordt een rampen jaar,wanneer worden we nu eens wakker.
De media moeten we NU eens boycotten ,gewoon 1 dag geen krant kopen of TV aan,laten we eens beginnen ,die lui te laten voelen dat ze er voor ONS zijn en niet voor deze asociale, corrupte en mensonterende regering.
Conclusie,gewoon alles over je heen laten komen,als een poedeltje recht op zitten en pootjes geven.
En zien hoe Nederland naar de kl........ten gaat.
Maar onze leuze blijft.
SAMEN STERK EN STRIJDVAARDIG
en OOK de minima ,chronisch zieken en oudere hebben RECHT op een MENSWAARDIG bestaan.

 

ME REET JE SUIS CHARLIE

 

 

 

 

MrCitrusfruitz12 uur geleden

Hoe geweld als legaal middel wordt gebruikt tegen ongewapende mensen. Triest.

 

 

 

VRIJHEID VAN MENINGSUITING BESTAAT NIET IN NEDERLAND!!! TENMINSTE NIET ALS HET OVER DE NEPORANJES GAAT EN OVER KABINET RUTTE / SAMSOM EN DE BILDERBERGBENDE!!!!