Home » En ZÓ doen de Royal Family's HÉT...

DE ROOFTOCHT VAN DE REGERING VAN AMSBERG I – (1980-2013)

 

Vandaag worden onze “zekerheden” te grabbel gegooid, de welvaartsstaat langzaam maar zeker ontmanteld, dat is ongeveer de enige zekerheid die we hebben – maar hoe lang is deze plundering van staatswege al aan de gang?

 

Door bijvoorbeeld de ESM via de achterkamertjes te ratificeren, hebben wij als Nederlanders een blanco cheque mét garantie overhandigd aan failliete en noodlijdende grootbanken, die zware verplichtingen zijn aangegaan met staten, die het nimmer terug zullen betalen. De grote wisseltruc is dan, dat de schulden van die staten worden overgeheveld naar landen waar nog wat valt te halen. Zoals in Nederland en dan met name de pensioenpotten en spaargelddeposito’s. Het Verdrag van Rome is getekend onder toeziend oog van paus
https://herstelderepubliek.wordpress.com/2013/05/14/de-rooftocht-van-de-regering-van-amsberg-i-1980-2013-2/

 

 

De vrijmetselarij en de New World Order
http://www.corruptekamer.nl/de-vrijmetselarij-en-de-new-world-order/

 

 

Prins Bernhard: corrupte en gewetenloze geldwolf

 

 

 

(Prins Bernhard de Oprichter van de BilderbergGroup
Om nog niet te spreken over zijn aandeel mede met koningshuis in de seksistische satans rituelen in het netwerk die mede mogelijk gemaakt is door het Vaticaan inclusief de pauzen. Op het ogenblik worden de Paus en nog 2 Vaticaan fraudeurs voor de rechtbank gedaagd voor hun aandeel hierin.)

 

 

Heeft Bilderberglid Euro-commissaris Karel de Gucht (Open VLD) niets uit te leggen aan de Europese burgers en misleide volksvertegenwoordigers?!

 

Nazi-functionarissen gaven een elitegroep Duitse industriëlen opdracht om zich voor te bereiden na de oorlog op een ‘krachtig Duits Rijk’ Het Vierde Rijk.


Hitlers rechterhand Martin Bormann huldigde een ontsnappings kapitaalprogramma in op 10 augustus 1944 dat hem en de NSDP in staat zouden stellen alle rijkdom, het goud, geld, voorraden, schilderijen, obligaties, blue chips, enz.. die de nazi’s tijdens WWII geplunderd hadden in de door hun bezette Europese landen
over te dragen naar 750 nieuwe bedrijven in het buitenland «neutrale» naties, zoals, Nederland, Zweden, Luxemburg, Zwitserland en ook Argentinië en België.
https://sites.google.com/site/ncfnocancerfoundation/karel-de-gucht

 

 

Nieuwe Wereld Orde - Nazi en Bilderberg oprichter Prins Bernhard

 

Gepubliceerd op 3 mei 2013


Met dank aan de maker(s): Bernhard van Lippe Biesterveld was de oprichter van de z.g. Bilderberg-groep, een jaarlijkse vergadering van fascisten (psychopaten en satanisten) die samenkomen om de toekomst van de mensheid te bepalen. Verschillende leden van de Bilderberg-groep worden in verband gebracht met kindermisbruik (pedofielennetwerken) en kinderoffers.

 

 

 

 

CORRUPTEKAMER


DE WAARHEID ACHTER DE POLITIEK

 

koningshuis en de vrijmetselarij

 

Veel Nederlanders hebben geen flauw idee dat Nederland volledig in handen is van de Vrijmetselarij.
De vrijmetselaars (Bilderbergers) zitten op cruciale en machtige posities binnen de politiek, financiële sector en het bedrijfsleven waardoor zij een soort (onzichtbaar) netwerk vormen.


De economische crisis gebruiken ze om competitie (mkb-bedrijven) uit de weg te ruimen en belangrijke onderdelen van de maatschappij te privatiseren.
http://www.corruptekamer.nl/nederland-en-de-vrijmetselarij-1/

 

 

Getuigenis over kindermoorden in Nederland.

Vereniging voor de vrije mens, vrij van slavernij en mishandeling satanistisch misbruik pedofilie koningshuis vaticcaan paus
http://vereniging.vrije-mens.org/index.php/berichten/52-anne-marie-van-blijenburgh

 

Pak Demmink en je hebt de oranjes te pakken inclusief wat VVD'ers... kunnen die ook naar huis!

 

Prince Andrew 'sex slave' scandal: Virginia Roberts 'met the Queen'

 

Prince Andrew 'underage sex slave' claims she was paid £10K after he bedded her

 

The American who alleges she had sex with Prince Andrew at an “underage” orgy today claims he licked her toes while sharing a bath.

 

She also describes how the two then romped in a bedroom, saying: “It wasn’t like rape. But it wasn’t like love either. It was more like, ‘I’m getting my business done’.”
http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/prince-andrew-underage-sex-slave-4915304

 

 


Royal Family granted new right of secrecy

 

The Royal Family is to be granted absolute protection from public scrutiny in a controversial legal reform designed to draw a veil of secrecy over the affairs of the Queen, Prince Charles and Prince William.

 

Letters, emails and documents relating to the monarch, her heir and the second in line to the throne will no longer be disclosed even if they are in the public interest.
http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/royal-family-granted-new-right-of-secrecy-2179148.html

 

 

LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

 

GRANTED NEW RIGHT OF SECRECY

 

DAT ZAL WEL MOETEN ALS JE ALS "ROYAL FAMILY" NIET DEUGT...


BEN BENIEUWD WANNEER DIT RECHT VOOR DE "ORANGE ROYAL FAMILY" GAAT GELDEN... !!!


LEUGENS...


LEUGENS...


EN NOG EENS LEUGENS...

 

Invisible empire - De nieuw wereld order uitgelegd

 

Documentaire over de nieuwe wereldorde. De leugens en bedrog door de zgn ''elite''. Na wereldoorlog 1 en 2 zijn we nu bezig met nummer 3. Kijk en oordeel zelf.

 

Het geeft een duidelijk beeld van wat het dictatoriale Europese Unie in werkelijkheid voor staat. Als u stemt op een van de gevestigde politieke partijen bent u medeplichtig aan het tot stand komen van een dictatoriale wereld. Na de tweede wereldoorlog is de VN (Verenigde nazi's) opgericht, gevolgd door de Europese Unie, Azië Unie, Afrika Unie en de Noord Amerika Unie. Deze zouden samen een wereldregering vormen met een wereld munt. Deel deze info met iedereen die u lief heeft.