Home » Karst T. , Anthony én karma

Karst Tates heeft in zijn laatste woorden na de aanslag op Koninginnedag gezegd dat prins Willem-Alexander een fascist en racist is. Dat staat in het rapport van de Nationale Recherche over de gebeurtenissen op 30 april in Apeldoorn.

http://nos.nl/artikel/94230-tates-noemde-willemalexander-een-fascist.html

 

 

Toen zei hij: "Willem-Alexander is een fascist, hij is een racist.

Ik zou niet weten op wat voor manier Willem een fascist of racist is MAAR het is op deze manier wel een mooie etiketje op een stinkende beerput!

Op deze manier hoeft niemand te erkennen dat Karst zijn daad deed omdat hij alles kwijt was. Geen baan meer. Geen huis meer. En tot overmaat van ramp ook nog eens in de naam der koningin de deurwaarder op zijn hals waarvan hij als geen ander wist dat dat nog méér ellende zou betekenen.


Met de economische crisis op de loer wist hij wat iedereen wist. Iedereen zou moeten gaan inleveren. Iedereen? Nouja niet de Oranjes en JP niet met aanhang. Beatrix steeds op vakantie. Willem en Maxima steeds op vakantie met hun kroost en maar een huisje kopen in Afrika. Steeds weer breedlachend terwijl steeds meer zwakken in de samenleving het water naar de mond stijgt!

In Raalte heerstte er zodanig een onrust toen Beatrix daar op bezoek was dat er hordes van politie op de been was en waarom? Nog meer 'idioten' als Karst op de loer?

Nu weer bejaarde mensen die flink minder AOW zullen krijgen waardoor deze mensen helemaal zullen verdrinken in de financiële ellende.

Ja sorry hoor NR maar volgens mij creeërt Den Haag toch écht zélf mensen die tot zo'n daad als Karst T. komen. Die mensen hebben gewoon niks meer en blijven erop achter uit gaan terwijl ze zien hoe goed het Oranje voor de wind gaat!

Karst T., die de aanslag op Koninginnedag pleegde, wordt ondanks zijn dood psychiatrisch onderzocht.

http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/2052533/2009/06/22/Psychiatrisch-onderzoek-dode-Karst-T.dhtml

 

 

Ik vroeg me ook af waarom dit theater nu moet en voor wie dat theater moet?

Geen werk meer en geen onderdak meer. Bezoek gehad van de deurwaarder in de naam der koningin...


Zo vergaat het velen. Toch?


Geen werk meer en de huur niet meer kunnen betalen laat staan de zorgpremies die alleen maar duurder worden. Geen kleding en schoeisel meer kunnen kopen. Geen witgoed en meubels meer kunnen vervangen als dat wel nodig is. Gebruik moeten maken van de voedselbank. Niet meer kunnen deelnemen aan het sociale leven en dan de stempel opgedrukt krijgen van kansloos tot armoedzaaier. Je slachtoffer voelen van de idiote graaicultuur. De verrijking van de rijken over de ruggen heen die toch al verzuipende zijn.


De oranjes die geen belasting hoeven te betalen en zelfs oranjes die hun geld in het buitenland onderbrengen wat dan weer mag. De oranjes steeds vrolijk in het nieuws zien komen. De oranjes die steeds op vakantie gaan voorzien van alle luxe vandien.
Die gedachte 24 uur per dag hebben maakt dat zo'n leven helemaal geen zin meer heeft.


Die gedachte heb ik ook al van mijn eigen ouders gehoord maar dan in de vorm van euthanisie. Leven van een schamel pensioentje en de zorgpremies eigenlijk niet eens meer kunnen ophoesten. Bang om naar de arts te gaan terwijl dit voor mijn moeder wel bittere noodzaak is maar deze is bang dat wanneer ze een operatie zou moeten ze dan zodanig in de schulden zouden geraken dat ze met hun tweetjes er dan helemaal niet meer uitkomen.

Nu snap ik het wel een beetje. Zo worden Bea en JP geholpen met hun eigen ontkenningsfase dat mensen door hun toedoen zo ver afglijden het afvoerputje in.


Karst T. de stempel geven van gestoorde gek en daarmee is voor hen de kous af. Case closed.
Wordt het niet eens tijd dat Bea en JP en de rest van zijn kornuiten eens psychisch onderzocht worden?

Nut van dit onderzoek?

 

Oranjes en JP een beter gevoel geven dat het éch niét aan hun lag.


Karst T. gaat gewoon de geschiedenis in als gestoorde randgek.

Trouwens op tv waren de reacties te zien hoe feestend Nederland dacht over de aanslag en geloof het of niet men was lacherig en één iemand durfde echt voor de camera te zeggen dat er tenminste iets nog gebeurde in Nederland.

Wie eerlijk is weet in zijn achterhoofd heus wel dat er iets zou knappen onder bevolking zoals het er momenteel aan toe gaat. De oranjes en JP denken daadwerkelijk dat de bevolking zomaar alles pikken maar als je kijkt naar andere landen waar men het ook niet eens is met het beleid en ziet waar dat toe leidt vraag ik me af waarom dat in Nederland niet zou kunnen?


Dat het kan heeft Karst T. onomstotelijk bewezen. De woede die heerst er heus wel ookal had Karst T. die aanslag niet gepleegd.
De vraag was alleen ; hoelang nog voordat er in Nederland dé bekende bom barst?


Hoelang pikken we het dat alles maar duurder wordt? Hoelang pikken we het nog dat Klink onbetaalbare rekeningen stuurt? Hoelang pikken we het nog om voor wanbetaler te worden uitgemaakt? Hoelang pikken de mensen het nog wanneer ze niet eens in staat meer zijn om eten en kleding te kopen opeens geconfronteerd te worden met een deurwaarder?


Soms zou ik diegenen die verantwoordelijk zijn voor deze onmenselijke chaos eens vast willen pakken en ermee rammelen en vragen: "Ben jij nou echt blind en doof om te zien en te horen wat je aanricht met dit beleid?"


Maakt mij dat tot een gestoorde gek?


De ellende maakt velen boos en verdrietig en vanuit die totale onmacht ontstaat haat. Er worden zondebokken gezocht onder de laagste groepering in deze maatschappij. Uit frustratie wordt er gestemd op Wilders. Maar of je dan stemt op SP of Wilders zal JP niks uitmaken. Het volk wil een socialer beleid maar JP enkel een beleid dat volop in het belang staat van de oranjes en de rijksten en als het hem niet in zijn straatje past dan gooit hij de voorkeursstemmen gewoon in de kliko. JP laat zien dat hij schijt heeft aan iedereen die intellect, financieel en medisch gezien niks aan de maatschappij bijdragen.


JP heeft de laagste groepering nodig om de rijken rijk te houden en dat hij daarvoor zijn macht misbruikt zal hem worst wezen. Hij is de zittende machtshebber en zal never meer van die stoel opstaan. Niet eens als hij globaal verliezer is. JP is dé baas!


Ooit was er eens een psychologe bij Rosenmöller die zei dat zij de mensen uit het zwarte gat haalde en Den Haag ze er net zo hard weer intrapte. Als zij rechtuit zegt waar het op staat waarom is het dan de bedoeling dat andere psychologen hun blik op tunnelvisie zetten?

Er zou geen aanvullend bewijs gevonden zijn dat T. een aanslag wilde plegen op de koninklijke familie.

Direct na de aanslag zou T. tegen een van de toegesnelde agenten gezegd hebben dat zijn daad gericht was tegen het Koninklijk Huis.


Of één van die agenten liegt (wat ik me niet kan voorstellen) of men wil geen gezichtsverlies lijden tov. andere landen want in Nederland gaat toch alles perfect?

Het motief van Karst T. is gewoon overduidelijk. Die man was alles kwijt en had te maken met een deurwaarder terwijl het de oranjes voor de wind blijft gaan.

Je kunt stemmen wat jij wil als het de politieke leiders niet aanstaat dan doen de politieke leiders precies wat zij zélf willen. SP mocht daarom niet meeknikkeren enne na de winst van Wilders zei JP ook al dat PVV het kon vergeten. Dus stemmen? Waarom stemmen als de stem van het volk toch geen stem heeft?
PURE VOLKSVERLAKKERIJ, KEER OP KEER!!!

Armoede is geen toeval. Zoals slavernij en apartheid door de mens zelf gemaakt en kan worden beëindigd door de acties van de mens.
(Nelson Mandela)

Wat doen mensen die zich tegen de muur gezet voelen? Géén kant meer op kunnen? Jarenlang gepisangt worden ongeacht de leeftijd!

Wat doen dieren als je ze pisangt???? BIJTEN!!!

Mensen zijn daarin NIET anders.

Mensen willen ook dat het gedrag jegens hun STOPT!

Uitzendkracht steekt filiaal Randstad in Tilburg in brand

Een uitzendkracht heeft dinsdagochtend brand gesticht in een kantoor van uitzendbureau Randstad in het centrum van Tilburg.

http://www.nu.nl/binnenland/3885006/uitzendkracht-steekt-filiaal-randstad-in-tilburg-in-brand.html?

 

 

Man dreigt met nep-wapen bij sociale dienst

Bij de sociale dienst in Sittard in donderdagochtend een 25-jarige man uit Geleen opgepakt. Deze persoon kwam met een nep-vuurwapen het pand binnen. De man was in de hal van het kantoor aan de Rijksweg in Sittard en heeft het personeel bedreigd.

http://www.limburger.nl/article/20120308/REGIONIEUWS04/120309650/1056#Man_dreigt_met_nep-wapen_bij_sociale_dienst

 

 

EN RECENT...

De 16 jarige Anthony die de 15 jarige Wesley doodstak.

Dader Anthony (16), een buitenbeentje, werd al jarenlang gepest, onder anderen door het slachtoffer. Hij was bang, zeggen ze. Een tijdje geleden werd hij door een groep opgewacht bij zijn werk. Sindsdien liet hij daar zijn gezicht niet meer zien.

Wel nam de jongen die Wesley neerstak een vriendin in vertrouwen. Zij vertelde gisteren dat Anthony, die om alle pesterijen op voorgaande scholen achter zich te laten een andere naam aannam, al meerdere zelfmoordpogingen ondernam. Vrijdag zou er iets zijn geknapt.

De school zou volgens de vriendin van de pesterijen, de fysieke ruzies en de bedreigingen afweten. De moeder van Anthony riep geregeld de hulp in van het technische Corbulo College, maar volgens de vrienden zonder effect.

Directeur Kees van der Zweep van het Corbulo College laat weten ook de verhalen te hebben gehoord. Maar de school wil zich eerst richten op de zorg voor de familie van Wesley.

De jongen die eergisteren de 15-jarige Wesley doodstak op school, zou dit uit wanhoop hebben gedaan.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/23190427/___Buitenbeentje_zwaar_depressief___.html

 

 

 

De pesterijen, de fysieke ruzie's, de bedreigingen en dan ook nog door een groep opgewacht worden. Dan mag zo iemand niet depressief worden??? Als zélfs niks helpt als een ouder hulp inroept van de school en de jongen zelfmoordpogingen onderneemt dan is dat DE wanhoopskreet.

Een 16 jarige kan niet op tegen dit soort getreiter maar een volwassene ook niet.

De kruik gaat net zo lang te water tot ie barst. Of je nu 16 bent of 50 of 80.

Met dit soort dingen als resultaat!!!

Van niks komt NIKS!

Wat je zaait zul je oogsten!

Wat gij NIET wil dat U geschiedt... doe dat ook een ander NIET!!!

Karma : de wet van oorzaak én gevolg...

http://www.maitreya.nl/boeddhisme-intro-karma.htm