Home » Genocide op Europeanen in Europa

Het vierde Rijk, de vestiging van de matrix wereldregering via massaslachting

Als we het Derde Rijk van de nazi’s meerekenen, zouden we nu kunnen zeggen dat op dit moment het Vierde Rijk in de maak is. Daarbij merk ik op dat ook het nazisme in mijn optiek een zionistisch idee was en dat het nazisme niet heeft opgehouden te bestaan, maar voortgezet werd vanuit Amerika en via de oprichting van de VN en de Europese Unie slechts onopvallend het plan voortgezet heeft.
http://www.martinvrijland.nl/2014/12/17/het-vierde-rijk-de-vestiging-van-de-matrix-wereldregering-via-massaslachting/

 


De criminele agenda van de NAVO

 

We hebben te maken met ‘n criminele agenda onder leiding van de NAVO. Er is ruimschoots bewijs dat de VS, Groot-Brittannië in samenwerking met het Atlantisch Bondgenootschap de ontwikkeling van een islamitisch terreurnetwerk steunen. Het netwerk is inmiddels uitgebreid van het Midden-Oosten, Noord-Afrika, sub-Sahara Afrika tot aan Zuid- en Zuidoost-Azië.

 

En nu willen Obama en Cameron, waarvan de regeringen de architecten zijn van de Islamitische Staat, de hulp inroepen van de 28 landen van de NAVO om bombardementen op Irak en Syrië goed te keuren als onderdeel van de campagne tegen terrorisme.

De ISIS brigade wordt ondersteund door de VS, NAVO en Israel. ISIS zal niet gebombardeerd worden. Integendeel.

 

Men gebruikt de “dreiging van de Islamitische Staat” als rechtvaardiging voor een militaire interventie onder het Responsibility to Protect mandaat (internationale verantwoordelijkheid om het volk om humanitaire redenen te beschermen, R2P). De burgerbevolking wordt helemaal niet beschermd. Tijdens de militaire interventie zullen de ISIS krachten en hun speciale strijdkrachten van het westen worden beschermd.
http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M26&s=M118&ss=P2576&l=NL

 

 

 

 

 

 

Het einde van Europa stond al vast vanaf het moment dat de ongekozen EU de macht overnam!

 

dat einde is al bedisseld in 1922 :

 

De geschiedenis zal uitwijzen met welke naam dit tijdperk de geschiedenis boeken zal ingaan. Maar één ding is zo goed als zeker: het einde van een vreedzaam tijdperk is ingezet. De onbeperkte intocht van ongeletterde woestijnbewoners uit het Midden-Oosten en Afrika zal de val van het moderne Westen inluiden. Onze politiekcorrecte politici dromen van een wereld die niet bestaat en ook nooit zal kunnen bestaan. Hun domme opvatting van politieke correctheid is hen ingegeven door geld, minachting voor de oude christelijke waarden van het land en een waaier van lafheid en angst voor de duizenden koppensnellers die ze in al hun politieke correctheid hebben binnengehaald.

https://ejbron.wordpress.com/2014/12/17/asielzoekers-hebben-meer-rechten-in-nederland-dan-nederlanders/

 

 

The Coudenhove – Kalergi project. The genocide of people of Europe


Mass migration is a phenomenon whose causes are still cleverly hidden from the system, and the multicultural propaganda falsely trying to portray it as inevitable. In this article we intend to prove once and for all, that is not a spontaneous phenomenon. What we want to develop as an inevitable result of history, is in fact a plan designed around a table and prepared for decades, to destroy completely the face of Europe.

Few people know that one of the main initiators of the process of European integration , was also the man who designed the planned genocide of the people of Europe. It is a dark face , whose masses are unaware of the existence , but the strong regard him as the founder of the European Union.
http://www.hellasforce.com/en/the-coundenhove-kalergi-project-the-genocide-of-people-of-europe/

 

 

EU Plan for White Genocide

 

British National Party Chairman and Alliance of European Nationalists Movement vice president Nick Griffin MEP discusses how the European Union has plans for genocide for the white European race.

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb