Home » Euthanasie omdat...

Euthanasie omdat je als mens toch niet meer telt.


Anita Hendriks
7 november om 22:05

 

Even iets wat niets met uitkering te maken heeft, maar wel met het beleid van onze regering.


Gister moest ik bij het zorgloket het formulier halen voor de koopkrachttegemoetkoming. Dat gaat in onze gemeente met een nummertje trekken, dus ik moest even wachten. Ik ging naast een oude mevrouw zitten en raakte in gesprek. Mevrouw is 92 jaar, met het hoofd er helemaal bij, maar lichamelijk de nodige gebreken. Haar man was al ruim 20 jaar overleden, en er waren geen kinderen gekomen.

 


Met wat uurtjes hulp van de thuiszorg kon mevrouw zelfstandig blijven wonen. Nu had ze bericht gehad dat ze per 1 januari geen recht meer had op de thuiszorg, dus ze was eerst naar haar huisarts gegaan hoe het nu toch verder moest, want het stel naast haar werkt fulltime en aan de andere kant woont een mevrouw van 84, met heel wat mankementen, dus daar hoefde ze geen hulp van te verwachten. De huisarts had haar al verteld dat ze niet in aanmerking kwam voor een verzorgings- of verpleeghuis, daarvoor was ze niet slecht genoeg.

 


Ten einde raad had ze de huisarts 3 weken later maar om euthanasie gevraagd want, zo zei ze zelf: mijn leven is mooi geweest, ik heb een gezegende leeftijd bereikt, maar ik weet niet hoe het verder moet zo.

 


De euthanasie-aanvraag is (natuurlijk) afgewezen, mevrouw heeft immers geen ondraaglijk lijden of een ongeneeslijke ziekte met dood als gevolg.

 


Ik heb haar verhaal met open mond aangehoord, wist ook niet wat te antwoorden, maar heb er thuis wel een traantje om gelaten. Dit is dus het nederland waar we naar toe gaan......
https://www.facebook.com/groups/177207305762866/permalink/389067861243475/

 

 


John Eertink

 

Dit is het land wat al naar de verdommenis is geholpen, waar mantelzorgers het werk van beroepskrachten over moeten nemen en als beloning gekort worden op hun uitkering en/of inkomen.
Gisteren om 1:57 ·

 

John Eertink heeft zó gelijk!

 

Velen weten niet hoe verder. Ik ook niet. Ben er wel inmiddels van overtuigd dat er veel zelfdodingen zullen zijn. Kun je het kabinet aanrekenen, de oranje's, Sociale diensten etc. Iedereen die de mensen rechtop liet stikken. Allemaal bloed aan hun handen!

 

 

Dit is pure genocide!!!