Home » Hartenkreet lid van Break the System

Een hartenkreet van 1 van onze leden over de op handen zijnde demonstratie op 27 januari. Kom op en laat van u horen, nu eens geen woorden maar daden.

 


"WAT ALS…

 


…jij dit leest en denkt; “Oh nee, toch niet weer een bericht over een opstand in Nederland… Alsof die mensen een verschil gaan maken door te gaan demonstreren?! De regering zal toch niet luisteren! Nederland is te veel verdeeld en als het er op aankomt, dan blijven de meeste mensen toch thuis! Wel tof dat het georganiseerd wordt, maar er gaat toch NOOIT iets veranderen in Nederland…!”

 


Op dit moment lezen honderden mensen deze tekst samen met jou en denken; “Wat zeuren ze nou!! We hebben het hartstikke goed in Nederland, mensen moeten gewoon gaan werken en normaal doen. In Derde Wereld landen hebben ze pas iets om over te klagen!!”

 


Vervolgens gaan er ruim twee maanden voorbij…

 


Het is 27 januari en er komen uiteindelijk 3.000 betogers naar Den Haag. De politie heeft de binnenstad hermetisch afgesloten en de media is niet aanwezig. Op social media is de teleurstelling snel te merken en mensen zeggen: “Zie je wel! Het heeft gewoon geen zin om te demonstreren! De toetsenbord-terroristen schreeuwen overal dat ze gelijk hebben gekregen en uiteindelijk wordt er niks bereikt!”

 


Niet lang na 27 januari komen vanuit het hele land steeds meer vreselijke berichten binnen…

 


– De 30.000 geplande ontslagen in de zorg, zijn opgelopen tot 48.000 ontslagen door een “foutje” van het ministerie van Volksgezondheid.

 


– Er zijn nu 576.000 mensen die hun zorgverzekering niet meer kunnen betalen.

 


– Een explosieve toename van ongelukken onder ouderen in verzorgingstehuizen.

 


– Veel uitkeringen worden tot soms wel 3 maanden stop gezet.

 


– Alle voedselbanken hebben wachtlijsten van een half jaar of langer.

 


– Totaal aantal werklozen is gestegen tot 1.6 miljoen mensen.

 


– Een nieuwe naheffing van de EU is dit keer € 3,7 miljard. De vraag is alleen nog wie de rekening deze keer “mag” betalen…?

 


Op een gegeven moment bedenk je; “Wanneer houdt het op? Ik heb geen geld meer om te geven aan de overheid! Ik kan mijn medicijnen nu al niet meer betalen! Ik word gek van Opa en Oma die, sinds de sluiting van hun verzorgtehuis, noodgedwongen bij mij op zolder wonen! Ik ben gestrest want mijn werkgever gaat weer bezuinigen! De benzineprijs is nu al gestegen naar € 2,07!

En we moeten nu blijkbaar ook onze landmacht naar Syrië sturen, wat ons vele miljarden gaat kosten.

 

Terwijl je je dit bedenkt begint je partner weer te zeuren over dat je iets niet goed zou hebben gedaan… En op dat moment wordt je even helemaal gek, je verliest alle controle en schreeuwt het uit, terwijl je een beker vol met hete koffie tegen de muur aan gooit…

 


AAAAARGGGGHHHHH

 


EN TOEN WERD JE WAKKER…..!!

 


WAT ALS…

 


… jij dit leest en denkt; “het gaat inderdaad niet goed met Nederland, is het niet eens tijd dat ik ook in opstand kom? Wat nou als dit de laatste kans is om Nederland te redden van de afgrond? Wat nou als dit keer wel iedereen de straat op gaat, zal de regering dan wel luisteren!?

Wat nou als… verandering WEL mogelijk is in Nederland?

 


Op dit moment lezen honderden mensen deze tekst samen met jou en denken;

 


Stel je nou eens voor dat iedereen op 27 januari gratis naar Den Haag kan reizen?

 


Stel je nou eens voor dat alle opstandgroepen, hun krachten bundelen op 27 januari?

 


Stel je nou eens voor dat de vakbonden deze staking gaan steunen?

 


Stel je nou eens voor dat de media serieuze aandacht besteedt aan deze opstand?

 


Vervolgens gaan er ruim twee maanden voorbij…

 


Het is 27 januari en er komen 120.000 mensen met het openbaar vervoer, 225.000 mensen komen met bussen van de vakbond en nog eens 310.000 mensen komen met eigen vervoer naar Den Haag. Tel daarbij het aantal inwoners van Den Haag op en je komt uit op meer dan 1 miljoen Nederlanders die zeggen; NU IS HET GENOEG!

 


De politie is samen met de marechaussee aanwezig om ondersteuning te bieden aan betogers die slecht ter been zijn. Nieuwszenders vanuit de hele wereld zijn aanwezig om live verslag te doen van de opstand in Nederland.

 


De betogers verzamelen zich bij het Binnenhof en er wordt duidelijk gemaakt aan Mark Rutte dat het volk helemaal klaar is met zijn kabinet. Eindconclusie luidt; DE REGERING MOET OPSTAPPEN! Mark Rutte ziet geen andere optie dan te luisteren naar deze burgerlijke ongehoorzaamheid en hij treedt af.

 


Niet lang na 27 januari komen vanuit het hele land positieve en hoopvolle berichten binnen…

 


– Burgerinitiatieven, waarbij burgers mantelzorg-netwerken hebben opgezet..

 


– Bevolkingsgroepen proberen hun verschillen uit te praten en op te lossen…

 


– Alle ontslagen in de zorg, sinds de zorgwet 2013, zijn teruggedraaid…

 


– De MKB maakt sinds jaren eindelijk weer een groei mee…

 


– Het leenstelsel is geschrapt…

 


– Een groep rijke particulieren heeft miljarden euro’s toegezegd voor onderwijs en ouderenzorg…

 


– De denktank (die is aangesteld om het Nederlandse politieke en financiële systeem te hervormen) meldt dat het de eerste hervormingen heeft uitgewerkt. Het basisinkomen is onderdeel van het eerste pakket met hervormingen.

 


Je gaat denken; “Eindelijk even geen bezuinigingen meer! De mens staat weer centraal in de zorg! Voortgezet onderwijs is ook voor de onderste lagen van de samenleving toegankelijk! Iedereen is verzekerd van een basisinkomen! Het kan aan mij liggen, maar het lijkt alsof de mensen om mij heen gelukkiger zijn….!”

 


Op dat moment kijk je naar je kind dat vredig ligt te slapen en je weet dat zij een eerlijke kans krijgt om op te groeien in een rechtvaardig land waarbij iedereen zich kan ontplooien zonder financiële zorgen, iedereen de gewenste zorg krijgt die hij of zij nodig heeft en bevolkingsgroepen elkaars verschillen respecteren!

 


Het enige wat we hoeven te doen is, één keer in ons leven met z’n allen, al onze verschillen en negatieve gedachtes opzij zetten en gezamenlijk werken aan – en opkomen voor – een eerlijke, humane en sociale toekomst!

 


Tot 27 januari!

 


Groet namens team Break the System. "


IEDEREEN EEN LAGER PENSIOEN! MAAR NIET VOOR MIJ.. (JETTA KLIJNSMA)
http://www.pensioenleugen.nl/nieuwsberichten/iedereen-een-lager-pensioen-maar-niet-voor-mij-(jetta-klijnsma).aspx

 

 

Ik raad u aan om onderstaande “genocide” plannen voor de Nederlandse bevolking te lezen! Dit is te gek voor woorden!

 

Zorgpremie in 2015 met 200 euro omhoog; ook stijging eigen risico


Dit jaar zijn de premies van de zorgverzekering fors gedaald met gemiddeld 100 euro over 2014. Maar zoals al min of meer bekend was zou in 2015 de zorgpremie weer omhoog gaan. Waarbij in eerste instantie nog werd gezegd dat het om een bedrag van 50 euro zou gaan, blijkt uit een nieuw rapport dat de premie mogelijk met zelfs 200 euro gaat stijgen volgend jaar! Tevens zou het eigen risico worden opgehoogd naar 400 euro (in plaats van 360 euro dit jaar).
http://eunmask.wordpress.com/2014/05/21/gezondheidszorg-voor-de-nederlanders-wordt-onbetaalbaar-gemaakt/

 

 

WE MOETEN OPSTAAN EN HET HELE ZOOITJE ONGEREGELD IN DEN HAAG DE STRAAT OP FLIKKEREN!!!