Home » Nederlanders verwijderen massaal Facebook

Nederlanders verwijderen massaal Facebook na intreding nieuwe regels

 

Het vernieuwde eisenpakket dat Facebook op tafel legt is voor veel Nederlanders een brug te ver. Men ziet nu in wat het Amerikaanse bedrijf eigenlijk wel niet mag: zo zouden persoonlijke foto's, inhoud, informatie en namen onherroepelijk eigendom worden van het sociale medium. Veel boze burgers verwijderen uit protest hun account, ook al zijn sommige maatregelen al jarenlang van kracht.


Anoniempje_123 • 5 hours ago


Link is niet zichtbaar...

 

Tja ... mensen snappen eindelijk dat als je niet betaald voor een product, dan ben je het product ! Hoe Suckerberg dit ook probeert recht te lullen, je bent gewoon een PRODUCT waarvan zoveel mogelijk info wordt verkocht aan adverteerders, etc.
http://www.nieuws.nl/algemeen/20141208/Nederlanders-verwijderen-massaal-Facebook-na-intreding-nieuwe-regels#comment-1731240658

 

 

Niet iedereen realiseert zich wat de nieuwe voorwaarden van Facebook inhouden

 

Toen Facebook de overname van WhatsApp bekend maakte, schreeuwde de hele wereld moord en brand. De commotie ontstond doordat men dacht dat de privacy in het geding kwam.
http://www.nieuws.nl/algemeen/20141206/Niet-iedereen-realiseert-zich-wat-de-nieuwe-voorwaarden-van-Facebook-inhoudt

 

 

Wordt jouw privacy op Facebook geschonden?

Er doen weer allerlei berichten over Facebook privacy en rechten op je afbeeldingen de ronde. Een bericht plaatsen op je tijdlijn waarin je verklaart dat je rechten op je afbeeldingen zijn bevestigd heeft geen nut. Je goed laten informeren wat er nu eigenlijk aan de hand is, wel.
http://www.anneraaymakers.nl/2014/12/07/wordt-jouw-privacy-op-facebook-geschonden/

 

 

4 dingen die je moet weten over auteursrecht en Facebook

 

Er waart weer eens een hoax rond op Facebook. Ongetwijfeld heb je ‘m al een keer of 10 voorbij zien komen: mensen claimen in een statusupdate hun auteursrecht. Dat werkt helaas niet zo, je hebt nl. bij het aanmaken van je account op Facebook het gebruiksrecht aan Facebook overgedragen.
http://www.angelcoaching.nl/blog/dingen-die-je-moet-weten-over-auteursrecht-en-faceboo/

 

 

NIEUWWWWWWWWWWWWWWWWWW.... >>>>> SEEN <<<<<

 

What's Happening Here ?

 

We’re a rapidly growing community of like minded people who come to seen.is because their privacy is respected. In case you are wondering, we’re hosted in Iceland where there’s still a lot of freedom.

 

Our Community
Privacy Statement
Terms of Service
Contact
Mobile Site
http://seen.is/members/home

 

 

Mijn mening is als iemand als Bill Gates Microsoft in bezit heeft en daarnaast ook nog eens vaccins én zaden waarom zou iemand als Suckerberg dan de mensen ook niet voor de gek kunnen houden? Misschien was Hyves ook wel van Suckerberg en is Pinterest en Seen ook wel van hem? Zou mij niks verbazen!

 

En wat privacy betreft op Social Media... Die bestaat NERGENS!!!

 

Zelfs op chatsites waarvan mensen denken dat ze geen privégesprekken kunnen meelezen FORGET it. De owner van een chattent kan dit ten aller tijden EN als hij de tools ver doorspeelt dan kunnen anderen dit ook!!!


Als Facebook zich het recht neemt de mensen daar rechteloos te maken en zich foto's toe-eigent is de beste oplossing gewoon lullige foto's van Klijnsma of Rutte te gebruiken... of andere leden van het afbraakkabinet!

 

Kunnen ze die gebruiken voor bijvoorbeeld incontienentiemateriaal!!!