Home » DE STEMLEUGEN VAN 2015 ; D66 WINNAAR!

Deze clown wilde met zijn idealen het verschil maken... en dat deed hij. Het verschil tussen arm en rijk maakte zijn partij groter, máár het allerergste is het feit dat deze clown zijn eigen gehandicapte dochter daarvoor misbruikte!!! Dat zijn partij tot alles in staat is heeft dat manke gedrocht Klijnsma laten zien!
Ooit stapte deze clown in het Greenpeacebootje.... wat jammer dat dat bootje niet gezonken is!!!

 

 

 

 

Diederik Samsom voert Bilderberg-opdracht uit

 

De leider van de Partij van de Arbeid (PvdA), Diederik Samsom, begint een beetje te lijken op een kat met negen levens.

Waar normaal gesproken hij als leider allang de laan uitgeschopt had moeten worden vanwege de dramatische terugloop van zijn partij, gebeurt dat opvallend genoeg toch niet.

 

Voor de duistere zielen aan de top van de piramide zijn dit de ideale kandidaten. Ze zijn meer dan ambitieus, macht, status en geld zijn voor hen de ultieme drijfveren. Daarom worden ze, als ze een bepaalde status hebben bereikt, zoals Samson, uitgenodigd om naar de Bilderberg Conferentie te komen, waar ze worden voorbereid op de volgende stappen die ze voor en namens de elite dienen uit te voeren. Het vooruitzicht van nog meer macht, status en geld is meer dan voldoende om gewetensbezwaren, als die er al zouden zijn, overboord te gooien.

 

In werkelijkheid hebben ze hun ziel en zaligheid gegeven aan een psychopaat die precies het tegenovergestelde gaat doen van wat hij had moeten doen. Wie wil weten hoe je een psychopaat kunt herkennen verwijzen wij naar een eerder artikel.
http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8918%3Adiederik-samsom-voert-bilderbergopdracht-uit&catid=9%3Abinnenland&Itemid=22

 


Samsom: kinderen met 3 jaar naar school

 

DEN HAAG -


Als het aan PvdA-leider Diederik Samsom ligt, gaan kinderen al op driejarige leeftijd naar school. Op die manier kan de kloof worden overbrugd tussen „een kansarme onderlaag en een bovenlaag met alle mogelijkheden”.

D66-Kamerlid Steven van Weyenberg verwelkomt het idee van Samsom, maar is ook verbaasd omdat hij bij de PvdA tot nu toe geen gehoor vond voor soortgelijke voorstellen.
http://www.telegraaf.nl/binnenland/23654198/__Samsom__kinderen_met_3_jaar_naar_school__.html

 


WAAR is Diederik Samsom bang voor dat hij nu wél OPEENS gehoor geeft aan soortgelijke voorstellen...???


BANG DAT ALS HIJ DAAR GEEN GEHOOR AAN GEEFT DAT D66 DAT WEL EENS ZOU KUNNEN DOEN???


WAT HEEFT D66 DAAR NOU MEE TE MAKEN???


SIMPEL...


VVD, D66 en CDA voeren geheime besprekingen over een nieuw kabinet.

De meeste politieke partijen houden ernstig rekening met een groot verlies voor de PvdA bij de komende verkiezingen op 18 maart. De laatste peilingen geven aan dat er geen sprake is van een enig herstel voor de sociaal-democraten. De partij staat nog steeds laag, in de laatste peiling op slechts 12 zetels. Een verlies van 26 sinds de Tweede Kamerverkiezingen van 2012.

Alexander, Edith en Sybrand
De D66-leider is slim, geslepen en debatteert goed. Hij sloot akkoorden met het kabinet en hielp zonder zijn partij te vergeten de regering aan een meerderheid.
http://politiek.thepostonline.nl/column/vvd-d66-en-cda-voeren-geheime-besprekingen-over-een-nieuw-kabinet/

 


JA ÉCHT??? PECHTOLD EEN SLIM EN GESLEPEN??? OMDAT IE AKKOORDEN SLOOT MET RUTTE OF OMDAT IE DE HIELEN LIKT VAN DE EU CQ ELITE CQ NWO CQ BILDERBERGBENDE???

IS HET NIET ZO DAT WIE DE BILDERBERGBENDECONFERENTIE BIJWOONT UITEINDELIJK ÓÓK MINISTER WORDT???


Bilderberg bereidt Alexander Pechtold voor op toekomstig presidentschap

Gepubliceerd op 11 sep. 2012
Bij De Wereld Draait Door stelt Pechtold zich opeens voor als kandidaat minister president. Dit nadat hij drie maanden geleden met Koningin Beatrix en huidig president Mark Rutte naar de Bilderberg conferenties is gegaan. Dit zijn zorgwekkende ontwikkelingen omdat alle Nederlandse presidenten zeer verbonden zijn aan de Koningin en Bilderberg.

 

 

 

 

De verkiezingen van 2012 zijn ongetwijfeld de meest dubieuze verkiezingen in lange tijd waarbij we een ronduit smerige campagne hebben gezien en vernietigend gemanipuleer door de media. Dit gold voor zowel links als rechts. Afgezien van het feit dat manipulatie toch al niet zo netjes is kan men zich afvragen of er niet ronduit is gefraudeerd, want velen zijn van mening dat het toch wel heel vreemd is dat 15 zetels in rook op gaan voor de ene partij in een paart weken tijd terwijl en partij die het ronduit slecht deed al deze stemmen heeft weten te vergaren.
http://urubin.com/manipulatie-en-fraude-bij-de-verkiezingen/

 


RUTTE KWAM AAN DE MACHT DOOR FRAUDE

LOOPBAAN MARK RUTTE NIET ALLEEN GEKENMERKT DOOR FALEN EN MISLUKKINGEN, MAAR OOK DOOR KEIHARDE FRAUDE

Rutte en de VVD betaalden een zeer hoge prijs voor de fraude met het interne referendum want in de daaropvolgende verkiezingen moest Rutte Verdonk boven zich dulden: zij kreeg veel meer voorkeursstemmen dan hij.
http://www.klokkenluideronline.is/2014/08/rutte-kwam-aan-de-macht-door-fraude/

 


DOET ME DENKEN AAN DE VERKIEZINGEN VAN 2006...


CDA
Het CDA haalde bij de verkiezingen van 22 november 2006 41 zetels in de Tweede Kamer. Lijsttrekker was Jan Peter Balkenende i. Het verkiezingsprogramma was getiteld 'Vertrouwen in Nederland, vertrouwen in elkaar'. Het CDA had voor de verkiezingen 44 zetels in de Tweede Kamer.

VERLIES VAN 3 ZETELS


PvdA
De PvdA haalde bij de verkiezingen van 22 november 2006 33 zetels in de Tweede Kamer. Lijsttrekker was Wouter Bos i. Het verkiezingsprogramma was getiteld 'Samen sterker - werken aan een beter Nederland'. De PvdA had voor de verkiezingen 42 zetels in de Tweede Kamer.

WINST VAN 9 ZETELS


SP
De SP haalde bij de verkiezingen van 22 november 2006 25 zetels in de Tweede Kamer. Lijsttrekker was Jan Marijnissen i. Het verkiezingsprogramma was getiteld 'Een beter Nederland, voor hetzelfde geld'. De SP had voor de verkiezingen 8 zetels in de Tweede Kamer.

WINST VAN 17 ZETELS


ChristenUnie
De ChristenUnie haalde bij de verkiezingen van 22 november 2006 6 zetels in de Tweede Kamer. Lijsttrekker was André Rouvoet i. Het verkiezingsprogramma was getiteld 'Duurzaam voor elkaar'. De ChristenUnie had voor de verkiezingen 3 zetels in de Tweede Kamer.
http://www.parlement.com/id/vhnnmt7l9z6v/tweede_kamerverkiezingen_2006

WINST VAN 3 ZETELS

 


WIKILEAKS ONTHULT: PVDA WILDE NIET REGEREN MET SP

19-01-2011•

Op 22 november 2006 werd de SP met 25 zetels de grote winnaar van de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Vriend en vijand waren het eens: voor een nieuw kabinet moest als eerste gesproken worden met de SP.

Onder leiding van informateur Hoekstra onderzochten CDA, PvdA en SP de mogelijkheden voor politieke samenwerking. Een proces dat uiteindelijk strandde omdat het CDA verder onderhandelen met de SP niet zag zitten.
http://rood.sp.nl/nieuws/2011/01/wikileaks-onthult-pvda-wilde-niet-regeren-met-sp

 


17 augustus 2012


De leugen van Alexander Pechtold
Waarom niet Roemer, maar Pechtold de ware demagoog is


Het was o zo voorspelbaar. Roemer liet gisteren in het Financieele Dagblad op niet al te subtiele wijze weten, dat hij die 'belachelijke boete' niet wil betalen voor een eventuele overschrijding van de Europese begrotingsregels. De overheid moet de zaak weer aan het draaien krijgen, aldus Roemer. Hij beschreef de strikte handhaving van de norm dan ook als 'idioterie'. Zijn tegenstrevers grepen gretig hun kans. Half politiek Nederland viel over de SP-leider heen, voor even ontdaan van zijn aura van goedzakkerige jovialiteit.

 

De hardste kritiek was overigens afkomstig van Alexander Pechtold:

 

"Volgens D66-leider Pechtold is 'een kandidaat-regeringsleider met dit soort rabiate standpunten niet serieus te nemen. De SP zet zichzelf buitenspel.' En: 'We zijn in een crisis terechtgekomen omdat we te veel schulden hebben gemaakt. De oplossing is dus niet meer schulden maken, zoals de SP nu voorstelt."

 

Roemer zegt niets anders dan wat allerhande Nobelprijswinnende economen, zoals Jeffrey Sachs, Paul Krugman en Joseph Stiglitz al maanden roepen. Die stellen al even onsubtiel dat het huidige Europese begrotingspact een vorm van 'economische zelfmoord' is.
http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/15460_de_leugen_van_alexander_pechtold/

 


23 augustus 2012

Pechtold wil cordon sanitaire om SP???
http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/08/pechtold-wil-cordon-sanitaire-om-sp/

 


De Cunduz Club hebben met elkaar afgesproken voor een Cordon Sanitair. Cordon Sanitair moest voorkomen dat Roemer Minister President werd en ook ter voorkoming dat de SP regerings verantwoordelijkheid krijgt . Het is een Corrupt zooitje binnen politiek Den Haag. Er is een groot hetze aan de gang tegen Roemer en de SP .

 

Als het volk kiest voor LINKS dan wordt het NIET rechts.

 

En als Links niet mag regeren , waarom dan eigenlijk nog stemmen?

 

Dan is het toch een uitgemaakte zaak?

 

Den Haag kiest en niet het volk.

 

Pure volksverlakkerij.


En waarom links niet mag regeren is nu ook wel duidelijk!

MSM Rulez
Rockefellertjes Rulez
Illuminatie Rulez
Bilderbergjes Rulez

 

Beatrix en haar familie zijn helemaal geen Oranjes. Niks koningin...
Willem de derde was nl onvruchtbaar.
http://jacobusderoma.blogspot.nl/

 

 

Vóór de eventuele troonopvolging door Willem-Alexander is men staatsrechtelijk verplicht op grond van Art.24 van de grondwet een meervoudig onafhankelijk DNA onderzoek te eisen om vast te stellen of Willem-Alexander wel of niet een afstammeling is van Willem I (1772-1843)


Om met de woorden van Bea te spreken... de leugen regeert!

En alleen rechts kan die leugen hoog houden!!!

 

 

DEMONSTREER MEE IN DE SOLIDARITEIT MET DE GRIEKEN!!!

 

De Nederlandse pers heeft de afgelopen weken haar uiterste best gedaan Syriza neer te zetten als vijand van de eurozone. De Volkskrant kopte met ‘links en rechts, zelfde vijand’. Het NRC is een serie begonnen over ‘Europese ordeverstoorders’ waarbij linkse partijen zoals Syriza en Podemos in Spanje op een hoop worden gegooid met racistische partijen zoals het Front National, UKIP en de PVV.

 

Nederlandse politici en media gebruiken nationalisme om mensen tegen elkaar uit te spelen.

 

Politici en media strooien mensen in Nederland zand in de ogen wanneer ze doen alsof de Griekse bevolking dit aan zichzelf te danken heeft.

 

De nieuwe Griekse regering heeft direct besloten het minimumloon terug te brengen naar het oude niveau en heeft ontslagen schoonmakers weer aangenomen. Zij wil niet nog meer geld om aan de banken te kunnen betalen, maar geld om te kunnen investeren in werkgelegenheid. Omdat we dit in Nederland ook willen zien, steunen we de Griekse bevolking en hopen we dat Syriza woord houdt. Nee tegen de dictatuur van de financiële markt! Scheld de Griekse schuld kwijt!

• Locatie: De Dam, Amsterdam • Aanvang: 14.00
http://socialisme.nu/blog/nieuws/44286/demonstreer-mee-in-solidariteit-met-de-grieken/

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb