Home » The Forecaster, leugen of waarheid?

De man die zelf een formule bedacht waarmee hij de vorige economische crisis voorspelde. Zijn laastste voorspelling in 2015 stort de wereldeconomie in als nooit tevoren en er komt ook nog een oorlog.

 

 

 

Marike Stellinga recenseert The Forecaster over voorspeller Martin Armstrong (video)
http://pauw.vara.nl/media/329137

 


Vandaag draait op het IDFA in Amsterdam de documentaire over de Amerikaanse economische supervoorspeller Martin Armstrong. Hij ontwikkelde een computer-plus-programma waarmee hij claimt trends, marktpieken, crashes en zelfs opkomst en verval van naties te kunnen zien aankomen. Follow The Money duikt in de wereld van zelfdenkende economische voorspelmodellen.

 

Hij verkreeg wereldwijde bekendheid door zijn tot op de dag nauwkeurige voorspelling van de beurskrach in oktober 1987. Ook heeft Armstrong de top van de Nikkei index (1989) en de instorting van het Rusische financiële stelsel (1998) correct voorspeld. Sedertdien is hij een veel geraadpleegd economisch orakel. En dat, terwijl Armstrong een elfjarige gevangenisstraf heeft uitgezeten wegens (vermeende) beursfraude (van 2000 tot 2 september 2011).

 

Volgens Armstrong zijn niet de bankiers en handelaren het grootste probleem, maar het corrupte politieke systeem, dat risicoloos speculeren met andermans geld mogelijk maakt.
http://www.ftm.nl/exclusive/socrates-de-supercomputer-die-de-hele-wereld-monitort/

 


Misschien heeft Jan van der Heide wat antwoorden voor 2015...
http://www.jancvanderheide.com/component/content/article/36-workshops/348-2015-voorspellingen

 

 

http://urubin.com/helder-zien-ook-in-2014/