Home » HOERA nu ook gratis mantelzorg in ziekenhuizen!

Mantelzorg ook in ziekenhuis

Mantelzorgers kunnen voortaan ook meehelpen in het ziekenhuis. Medisch Spectrum Twente (MST) heeft met de bouw van het nieuwe ziekenhuis extra ruimte gemaakt in de nieuwe eenpersoonskamers, zodat familieleden of mantelzorgers kunnen blijven overnachten.
Het is het eerste ziekenhuis met deze werkwijze en ruimten.
http://www.telegraaf.nl/binnenland/23306301/__Mantelzorg_in_ziekenhuis__.html

 

 

 

Overbelast door mantelzorgtaken

Ongeveer een half miljoen mantelzorgers vindt het mantelzorgen te zwaar worden. Ze doen meer dan dat ze eigenlijk aankunnen. Eenzaamheid, onbegrip of zelf geen aandacht meer krijgen van familie of vrienden kunnen de mantelzorglast extra verzwaren. Voel u niet schuldig als u het even niet meer ziet zitten en de zorg niet meer aan kunt. U bent niet de enige die hiermee worstelt! Overbelasting sluipt erin en gaat ten koste van uzelf.
https://www.izagezondsamen.nl/zorgadvies/mantelzorg/overbelast-door-mantelzorgtaken

 

 


Veel mantelzorgers vinden de zorg niet alleen lichamelijk zwaar, maar vooral ook emotioneel. Ze hebben het gevoel er alleen voor te staan, ze zorgen dag en nacht voor hun naaste met dementie en de situatie laat hen nooit los. Vooral mantelzorgers van wie de naaste nog thuis woont, denken de zorg minder lang te kunnen volhouden.
http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3677897/2014/06/24/Mantelzorger-van-demente-raakt-overbelast.dhtml

 

 

Mantelzorg is onbetaalde zorg voor zieke familieleden of vrienden. Mantelzorgers zijn geen beroepskrachten, maar geven zorg omdat zij een persoonlijke band hebben met degene voor wie ze zorgen. Mantelzorg is niet de alledaagse zorg, bijvoorbeeld de dagelijkse zorg voor een gezond kind.

 

Het onderscheid tussen mantelzorg en gewoon elkaar helpen is niet altijd duidelijk. Een veelgebruikt criterium is dat mantelzorg intensieve zorg is voor langere tijd. Als je een zieke huisgenoot helpt bij een griepje, noemen we dat meestal geen mantelzorg. Wanneer je regelmatig klaar staat voor een langdurig ziek familielid of vriend, noemen we dat meestal wel mantelzorg. Maar de grens is vaak niet duidelijk, en eigenlijk ook niet zo belangrijk.
https://www.cwz.nl/patient/polikliniekbezoek/mantelzorg.html

 

 


Weet je waar al dat participeren toe leidt?


Tot nog meer werkloosheid.

Als iedereen gedwongen wordt soort van mantelzorg te doen als familie zijnde dan vliegen veel thuiszorgsters de straat op.

Ander feit is dat mantelzorgers leken zijn en ik vrees het ergste als leken dingen doen waarvoor ze niet opgeleidt werden.


In onderstaand bericht ging het om geschoold personeel...

 

 


Personeel van de thuiszorginstelling zou onzorgvuldig hebben gehandeld op het sterfbed van de 64-jarige kankerpatiënt, aldus het krantenbericht.

Familie zegt in de krant dat er grove fouten zijn gemaakt. Zo kreeg de man een pijnpomp met morfine, maar een verpleegkundige vergat die aan te zetten. In plaats daarvan zette ze de voedingspomp uit.

’s Nachts kreeg de patiënt oraal morfine toegediend en zou de pomp zijn aangezet, waardoor de man te veel morfine zou hebben gekregen. Een nacht later, 3 juli, overleed hij.
http://www.l1.nl/nieuws/225211-onderzoek-naar-ambulante-thuiszorg-geleen

 

 

Nog meer werkloosheid en nog meer slachtoffers door onkundig handelen is NOT done.

 

GRATIS WERKEN. NIKS GEEN GELD. NOG MEER WERKLOZEN ERBIJ!!!

 


DIT IS GEEN PARTICIPEREN MEER MAAR DE MENSEN ALLES AFPAKKEN!!!

 

De enige plicht in het leven is: LEVEN! En dat betekent niet voor altijd maar een werkslaaf zijn en je verplicht moeten voelen van alles te doen omdat je anders egocentrisch zou zijn. Iedereen is namelijk egocentrisch. Maar als mensen zich wat vrijere en vrolijker konden voelen dan zullen al die zogenaamde sociale plichten die u noemt als vanzelf weer ontstaan. Maar dan moet eerst die druk van de ketel!

 


De gemeente maakt zich schuldig aan dwangarbeid. Dat stelt het comité Dwangarbeid Nee, opgericht door FNV Bondgenoten, AbvaKabo, de Amsterdamse Bijstandsbond en de SP.

Het comité stelt dat duizenden bijstandsgerechtigden werkzaamheden uitvoeren die eigenlijk door betaalde krachten moeten worden gedaan, vaak zonder perspectief op een baan. Wie protesteert, kan gekort worden op zijn of haar uitkering.
http://www.parool.nl/parool/nl/30/ECONOMIE/article/detail/3432314/2013/04/26/FNV-en-SP-Werklozen-uitgebuit-door-gemeente.dhtml

 

 


WORDEN WERKLOZEN NIET UITGEBUIT DOOR DE GEMEENTEN DAN WORDT JE GEWOON GEKORT OP JE UITKERING. ZOLANG HET MAAR GELD OPLEVERT, SCHIJTEGAAL ONDER WAT VOOR OMSTANDIGHEDEN JE LEEFT!!!

 


Kerst2013: Rutte 2 vermoordt iedere menselijkheid in ons land

Maatregel op maatregel verandert ons land in de meest ongure plek voor iedereen die minder dan boven-modaal verdient. Laat staan wanneer je om welke reden dan ook niet werkt, dan wordt met iedere bezuinigingsronde een stukje leefbaarheid meer weggesneden uit de levens van miljoenen. Net zolang totdat er geen levensvreugde voor hen meer overblijft.
http://basisinkomenpartij.nl/?p=900

 

 


ZOU WILLEM ALEXANDER ÓÓK VOOR NIKS WERKEN????????????????????????????????

 


NEE TUURLIJK NIET DAAR HEEFT HIJ ZIJN EIGEN NEDERLANDSE SLAVEN VOOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

EN ZOLANG DIE SLAVENKOETS BLIJFT RIJDEN ZOLANG ZAL DE SLAVERNIJ IN NEDERLAND BLIJVEN BESTAAN!!!!!!!!!