Home » Justitie ruim ton kwijtaan verdediging Demmink... Klasse(-)Justitie? o_0

Het ministerie van Justitie heeft de afgelopen twee jaar bijna 120.000 euro bijgedragen aan de verdediging van de voormalige eigen topman Joris Demmink. Die wordt al jaren achtervolgd door beschuldigingen over seksueel misbruik van jongens.
http://www.telegraaf.nl/binnenland/23583807/__Demmink_kost_justitie_ruime_ton__.html

 


Waarom wordt er in deze man 120 duizend euro gestoken terwijl VVD en de rest van de elite-apen juist de gang naar de rechter voor de zwakkeren met een bijna lege beurs onmogelijk wordt gemaakt???

 

Vreemd dat er op rechtsbijstand wordt bezuinigd. Iedereen die onschuldig is wil wel zulke bedragen ontvangen om zichzelf vrij te pleiten. Zelfs een bedrag van ruim 6500 euro van een zelf aangespannen proces, bovendien verloren, wordt vergoed.
Hier wordt de schijn opgewekt. Welke andere persoon in Nederland die onschuldig is ontvangt zulke bedragen voor rechtsbijdragen?

 

Waarom de belastingbetaler moet opdraaien voor wanpraktijken van een voormalige "topman" is mij volstrekt onduidelijk.


Rechters worden goed betaald, en zouden dus een eventuele private rechtszaak zelf prima moeten kunnen betalen.

Demmink was overigens geen rechter, maar top beleidsmedewerker op het ministerie. Een functie waarin hij eveneens het risico loopt om gedaagde te worden in een rechtszaak voor zijn werkzaamheden. Dat er dan vergoed wordt? Kan ik mee leven.

Maar wat hem te laste gelegd wordt heeft niets met zijn werk te maken.

En dan vind ik dat hij, net als elke andere verdachte, gewoon zelf moet betalen.

Is de wet anders? Moet de wet aangepast worden!


Logisch vezekerd van klasse justitie dan ook gratis advocaat. De burger betaalt. Was dat ook niet bij Möllenkamp? De Vestiaberover! Geen geld maar wel bezittingen. De rijken hebben het voor het zeggen en Jan de Arbeider betaalt zich scheel. Met dank aan VVD en vooral aan de zorgrover van de PVDA!

 

Lees het waargebeurde verhaal Montyn en je begrijpt dat in de wereld van hooggeplaatste figuren men door teveel geld van gekkigheid en decadentie niet meer weet wat ze met het geld moeten doen. Al onder de Romeinen bleek dat teveel macht en geld ziekelijke geesten schiep.

 

Geeft wel te denken dit. Ministerie van justitie die betaalt om niet de onderste steen boven te krijgen, hmmmm zijn er soms meerder belangrijke elitefiguren bij betrokken? Dit is toch geen VOLKStribunaal? Dit is inderdaad klassejustitie, betaald door de belasting betalende slachtoffers en ouders van slachtoffers! Hoelang nog?

 

Deze doofpot gaat nooit open, dit heerschap weet heel veel en heeft zich goed ingedekt...

 

Zoals eerder omschreven.... in de volgende links...

 

http://gederfde-levensvreugde.jouwweb.nl/andere-stinkende-oranje-zaken

 

http://gederfde-levensvreugde.jouwweb.nl/spinnenwebben-rondom-joris-demmink-beginnen-los-te-laten

 

http://gederfde-levensvreugde.jouwweb.nl/pedophiles-united

 


Prince Andrew 'sex slave' scandal: Virginia Roberts 'met the Queen'

Prince Andrew 'underage sex slave' claims she was paid £10K after he bedded her

The American who alleges she had sex with Prince Andrew at an “underage” orgy today claims he licked her toes while sharing a bath.

She also describes how the two then romped in a bedroom, saying: “It wasn’t like rape. But it wasn’t like love either. It was more like, ‘I’m getting my business done’.”
http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/prince-andrew-underage-sex-slave-4915304

 

 

Royal Family granted new right of secrecy

The Royal Family is to be granted absolute protection from public scrutiny in a controversial legal reform designed to draw a veil of secrecy over the affairs of the Queen, Prince Charles and Prince William.

Letters, emails and documents relating to the monarch, her heir and the second in line to the throne will no longer be disclosed even if they are in the public interest.
http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/royal-family-granted-new-right-of-secrecy-2179148.html

 


LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

GRANTED NEW RIGHT OF SECRECY

DAT ZAL WEL MOETEN ALS JE ALS "ROYAL FAMILY" NIET DEUGT...

BEN BENIEUWD WANNEER DIT RECHT VOOR DE "ORANGE ROYAL FAMILY" GAAT GELDEN... !!!

LEUGENS...

LEUGENS...

EN NOG EENS LEUGENS...

 

Nog zo'n verhaal dan maar...

 

Was (is) er sprake van een grootschalig Koninklijk Pedofiel Netwerk in en rond “HET RONDE HUIS bij Nunspeet en begon hier de collaboratie met Nazi Duitsland?

(

 

http://nl.wikipedia.org/wiki/Ronde_Huis

Oordeelt u zelf over de volgende intriges. (bron o.a krant nunspeet 1976)

 


Het ronde huis bestaat niet meer in de bossen bij Nunspeet,waardoor de sporen werden gewist,doch de herinneringen leven en komen meer en meer naar buiten. Op het landgoed Nieuw Nunspeet van eigenaar Frank van Vloten speelden zich in het begin 20ste eeuw vreselijke taferelen af die u in de stoutste droom niet kunt bedenken. De familie Vloten, één van de grootgrondbezitters op de Veluwe,bezat een enorm grondgebied, waarvan de volgende gebieden deel uitmaakten: Ronde Huis, Vlasmeer, Roostee, Mythstee, De Vennen, Saxenheim, Mosterdveen, Kraaienhorst, Heidehof, Willemsbos, Hendriksbos, Hendrikszand, Zuiderveld, Horstmeer en het Belvédèrebos en nog enkele andere gronden.
http://www.stopdebankiers.nl/het-ronde-huis-bij-nunspeet-hier-begon-het-koninklijk-pedofiel-netwerk/

 

 

 

 

NUNSPEET - Er gebeuren de laatste tijd vreemde dingen op de plek waar zo'n 100 jaar geleden het Ronde Huis stond in de bossen van Nunspeet. Niemand weet wie daarachter zit.

 

Er zijn briefjes opgehangen met de tekst: "als wij de gangen loskrijgen zal er nog veel meer bovenkomen." En er is ook een gat gegraven. Er gaat een gerucht dat er een ondergronds gangenstelsel ligt en dat er mogelijk ook een stoffelijk overschot zou kunnen worden gevonden.

 

Republikein Ton Biesenmaat schreef ooit dat er zich 100 jaar geleden Dutroux-achtige seksorgiën zouden hebben afgespeeld met de elite van Nederland, onder wie prins Hendrik. Navraag op straat wees uit dat de meeste mensen in Nunspeet dat verhaal helemaal niet kennen.

 

 

 

 

 

 

 

De Waarheid Achter Illuminati #5 - Koningshuis, Regering en Ronde Huis Nunspeet (1080p HD)

 

 

 

MINISTERIE VAN JUSTITIE DIE BETAALT OM --> NIETTTTTTT <-- DE ONDERSTE STEEN BOVEN TE KRIJGEN...


HMZZZZZ ZIJN ER SOMS MEERDER BELANGRIJKE ELITEFIGUREN BIJ BETROKKEN???


DIT IS TOCH GEEN VOLKSTRIBUNAAL???


DIT IS INDERDAAD KLASSEJUSTITIE, BETAALD DOOR DE BELASTINGBETALENDE SLACHTOFFERS EN OUDERS VAN SLACHTOFFERS!!!


HOELANG NOG???


KLASSE JUSTITITE...!!!

Maak een Gratis Website met JouwWeb