Home » Staatssecretaris Martin van Rijn zelfs schijt aan zijn eigen ouders!!!

 

 

Vanmorgen zag ik het al staan op het AD...

 

 

 

Radeloze Joop (81) : "Soms loopt urine langs haar enkels"

 

 

 

http://www.ad.nl/ad/nl/4560/Gezond/article/detail/3782330/2014/11/04/Radeloze-Joop-81-Soms-loopt-urine-langs-haar-enkels.dhtml

 

 

De hoofdtitel was zó herkenbaar.

Ik heb zelf met mijn moeder te maken waar het bij gebeurt. Ze weet vaak niet eens als het gebeurt is. Je kunt het zo NIET laten. Dan wordt er gewassen en verschoont en de rommel opgeruimt. Aan boos worden heb je niks omdat je eigen moeder daar NIKS aan kan doen.

Maar inderdaad zwaarmoedig wordt je er wel van. Buiten dat mijn moeder wel eens de urine laat lopen is ook zij (net als mijn vader) mentaal aan het veranderen. Dingen niet meer weten en dingen gewoon vergeten. Haren kammen lukt niet meer door haar reuma. Jas aantrekken kan ook alleen met hulp. Niet meer inzien wanneer haar haren gewassen moeten worden. Ze begint te kwijlen. Moeite met schrijven. Was ophangen en afhalen lukt niet meer. Makkelijke thema's kan ze niks meer mee. Als ze de gasaansteker niet aan krijgt dan gooit ze er steeds vaker mee. Spullen vergeten af te wassen of slecht afgewassen.

Ook hier gaat er genoeg mis waarvan twee kleine brandjes het ergste waren. Vaak genoeg gevallen. Scheve heup en kromme pink als gevolg. Trap op alléén met mijn hulp. Erop toezien dat óók zij haar medicamenten neem en óók dat ze ze NIET pakt als het haar tijd nog niet is.

En dan heb ik ook nog mijn vader met zijn hele medische geschiedenis. Die mentaal verandert. Laatst iemand van woningbouw aan de deur omdat mijn vader dingen deed die niet hoorden en toen mensen hem terecht wezen werd mijn vader brutaal. Of ik aub mijn vader kon terecht wijzen. Laatste tijd valt me op dat ie buiten de deur steeds vaker ruzie zoekt. Ik ben verdorie 24 / 7 voor beiden in touw en daarnaast heb ik ook nog een zoon van 18 met autisme. Er zijn nook nog schulden waar ik me GEEN raad mee weet. En mezelf? Ik cijfer mezelf in ALLES weg. Ik heb NIEMAND om mee te praten hoe klote ik me soms ook voel.

Voor mij houdt dit ook pas op als beiden overleden zijn. En tegen de tijd dat zij er niet meer zijn ben ikzelf helemaal gesloopt.

LAAT JE JE OUDERS IN EEN ZORGINSTELLING VERBLIJVEN DAN LATEN ZE DAAR JE EIGEN OUDERS GEWOON WEGROTTEN!!!

LAAT JIJ JE OUDERS THUISWONEN EN NEEMT DAAR ALS WERKLOZE CHRONISCH ONRENDABELE JE INTREK MET JE AUTISTISCHE ZOON EN ZORGT 24 / 7 VOOR ZE DAN WORDT JE FINANCIEEL KEIHARD GESTRAFT...........

WAAROM???

IK WEET HET ECHT NIET WAT DIE HUFTERS DAAR IN DEN HAAG BEZIELD EN VOORAL JETTA KREUPELSMA NIET MET HAAR ROLLATOR!!! ZIJ ZOU BETER MOETEN WETEN...
ZOU JE DENKEN.


EN DAN BLIJKT JOOP BOVENIN HET VERHAAL NIEMAND MINDER TE ZIJN DAN DE VADER VAN MARTIN VAN RIJN....

MARTIN VAN RIJN STAATSSECRETARIS VAN VOLKSGEZONDHEID, WELZIJN EN SPORT.

Staatssecretaris van Rijn zegt in een reactie tegen Omroep West dat zijn 'persoonlijke situatie' zijn 'inspiratiebron' is geweest om de politiek in te gaan.
http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/vader-staatssecretaris-klaagt-krant-over-slechte-zorg

 

 

ZIJN PERSOONLIJKE SITUATIE???

 

 

 

ALS JOCH VROEGER NOOIT ZIJN ZIN GEKREGEN???

 

 

 

EN DIT IS DE AFSTRAFFING VOOR IEDEREEN???

 

 

 

EN WAT IS JETTA HAAR PROBLEEM DAN???

 

 

 

DOOR HAAR HANDICAPT VROEGER NOOIT KUNNEN DOEN WAT ANDERE MEISJES WEL KONDEN???

 

 

 

EN DIT IS HAAR AFSTRAFFING VOOR IEDEREEN???

 

 


BEIDEN OPSLUITEN IN EEN INRICHTING EN PRECIES ZO BEHANDELEN ZOALS ZIJ DAT NU DOEN MET DE ALLERZWAKSTEN!!!