Home » KIJK zo doet het BUITENLAND DÁT...

On Tuesday's show on BBC Three, a viewer asked 'Why are there so many programmes about benefit cheats, when the ones who steal the most from the welfare state are the bankers and big corporations?' - here's what happened.

 

 

 

 

 

MSM-KRANTEN FAKEN GROOT DEEL VAN OPLAGE

BRAKING: UDO ULFKOTTE ONTHULT NU NOG GROTER BEDROG ‘KWALITEITSKRANTEN': VRACHTAUTO’S MET HONDERDDUIZENDEN GEDRUKTE KRANTEN RIJDEN VAN DE DRUKKER ZONDER DOEL DOOR DUITSLAND WAARNA KRANTEN WORDEN VERNIETIGD * DIT ALLES LOUTER OM HOGERE OPLAGECIJFERS TE KUNNEN PRESENTEREN AAN ADVERTEERDERS
http://www.klokkenluideronline.is/2014/12/msm-kranten-faken-groot-deel-van-oplage/

 

 

Adolf Juncker probeert wensen bevolking te torpederen

 

Jean Claude Juncker (de nieuwe voorzitter van de Europese Commissie) demoniseert met man en (wehr)macht de nieuwe politieke partijen die de traditionele ingeslapen politieke partijen willen verdrijven. Krampachtig probeert hij de regerende corrupte elite die Europa tot een gevaarlijk kruitvat hebben hervormd, in stand te houden.
http://waarinholland.nl/adolf-juncker-probeert-wensen-bevolking-te-torpederen/

 

 

Rusland 'wil oorlogen voorkomen'

 

MOSKOU -


Het voorkomen van nucleaire oorlogen en andere conflicten is de kern van de Russische militaire politiek. Dat staat in een nieuwe versie van de militaire doctrine, die president Vladimir Poetin vrijdag heeft ondertekend tijdens een zitting van de nationale veiligheidsraad.
http://www.telegraaf.nl/buitenland/23493514/__Rusland__oorlog_voorkomen__.html

 

 

DEMOCRATIE SPANJE STAAT ONDER DRUK

 

Met de nieuwe ‘Wet voor de Veiligheid van de Burgers’ wil de Spaanse regering elke vorm van kritiek op haar beleid ontmoedigen. Zelfs de persvrijheid en de onafhankelijke rechterlijke macht lopen gevaar.
Door de eurocrisis is het land in een zware recessie beland. Miljoenen Spanjaarden zitten werkloos thuis, onder wie de helft van de jongeren tot 25 jaar; de lonen zijn drastisch gedaald; en de sociale uitkeringen verder versoberd. Als gevolg daarvan zijn in de voorbije jaren vele honderdduizenden de straat op gegaan om te protesteren tegen het afbraakbeleid van de regering Rajoy, die sinds november 2011 aan de macht is.
http://www.ftm.nl/exclusive/democratie-spanje-staat-onder-zware-druk/

 

 

China Steps In as World's New Bank

Thanks to China, Christine Lagarde of the International Monetary Fund, Jim Yong Kim of the World Bank and Takehiko Nakao of the Asian Development Bank may no longer have much meaningful work to do.

Beijing's move to bail out Russia, on top of its recent aid for Venezuela and Argentina, signals the death of the post-war Bretton Woods world. It’s also marks the beginning of the end for America's linchpin role in the global economy and Japan's influence in Asia.
http://www.bloombergview.com/articles/2014-12-25/china-steps-in-as-worlds-new-bank

 

 

Die zijn gewoon nog steeds goed bezig omdat ze niet of nauwelijks geïnvesteerd hadden in de banken van die waardeloze jenkies. Die de oorzaak zijn en blijven van deze wereldcrisis. Altijd hebben die cowboys gelachen om de Chinezen maar ook daarmee hebben ze hun financiële graf gegraven waar de Chinezen samen met de Russen nu de keihard lachende derde zijn die het monopolie spel van die cowboys hebben verslagen !!!

 

 

Know Your Enemy (Part 47 - Evolution)