Home » Journalisten opgeleid om te liegen???

Journalisten worden opgeleid om te liegen en te bedriegen

CIA dwingt journalisten om oorlog te propaganderen

Hij zegt: “Ik ben ongeveer 25 jaar journalist en ik ben opgeleid om te liegen en te bedriegen, en niet de waarheid aan het publiek te vertellen”. Ulfkotte vertelde verder: “Ik werd hierin financieel ‘ondersteund’ en ‘gepushed’ door de CIA. De westerse media proberen oorlog tegen Rusland aan de man te brengen in Europa, dit is een ‘point of no return‘ en ik moet nu opstaan om te zeggen dat het niet goed is wat ik in het verleden heb gedaan om mensen te manipuleren door propaganda te maken tegen Rusland”.

http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/10/journalisten-worden-opgeleid-om-te-liegen-en-te-bedriegen/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wie bepalen het nieuws in Nederland?

Dit artikel is een enigszins samengevat en bewerkte versie van een eerder verschenen artikel op Anarchiel en Wanttoknow.

Kun je je voorstellen, dat het bij nieuwsvoorziening niet gaat om wat je WEL te zien krijgt, maar meer om wat je NIET te zien krijgt..? Denk er eens over na..! Het NIET-INFORMEREN van mensen over essentiële zaken is het geheimhouden van deze zaken. Of dit nu bewust of onbewust gebeurd, dat is om het even; de essentie is dat er geen sprake meer is van onafhankelijke berichtgeving.

De onafhankelijke media in Nederland zijn nagenoeg ter ziele. Steeds meer mediabedrijven zijn in steeds minder handen. Op een enkele uitzondering als ‘De Groene Amsterdammer’ na, zijn de media in de loop der tijd overgenomen door almaar grotere corporaties die op hun beurt bijna allemaal in bezit zijn van slechts enkele machtige families.

 

Vaak betreft het families met invloedrijke connecties en een dubieus verleden. De media vertegenwoordigen de belangen van de internationale corporaties, volgens de wereldberoemde onderzoeksjournalist John Pilger ‘de nieuwe heersers van de wereld’:
‘Multinationals welke, sinds hun ontstaan in Nederland, winst en het tevreden stemmen van de aandeelhouders als enige drijfveer hebben.’

http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=P1018

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb