Home » Prins Bernhard

Prins Bernhard is altijd een gevaarlijk iemand geweest...

Prins Bernhard ,voormalig spion van NW-7 – de geheime dienst van het Duitse (Rothschild/Warburg) chemie-bedrijf IG-Farben (de industriële motor achter het NS-Duitsland van Adolf Hitler) –werd de voorzitter van de BilderBerg...
http://www.slaaptgijnog.nl/Dictatuur/Bilderberg.html

Prins Bernhard wilde coup in Indonesië.

Prins Bernhard en zijn stafleden zouden in 1950 betrokken zijn geweest bij een complot tegen de nieuwe Indonesische regering van Soekarno.
Een bron heeft het over een complot waar Bernhard ''tot z'n nek toe in zit''. De prins had onderkoning van Indonesië willen worden naar het voorbeeld van Lord Mountbatten die eind jaren veertig onderkoning was van India.

http://www.nu.nl/achterklap/2133875/prins-bernhard-wilde-coup-in-indonesie.html

 

Was het boosheid of jaloersheid dat hij nooit koning van Nederland zou worden? Geen idee.

In een onlangs verschenen boek over prinses Beatrix schreef voormalig hoofdredacteur Pieter Broertjes dat prins Bernhard De Roy van Zuydewijn een 'verschrikkelijk type' had genoemd. 'Deze man is een vijandig projectiel dat onschadelijk moet worden gemaakt', zou hij tegen Broertjes hebben gezegd.
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3552330/2013/11/27/Ook-familie-De-Roy-van-Zuydewijn-bespioneerd.dhtml

Waarschijnlijk heeft die gevaarlijk iemand ook Peter Nughter onschadelijk gemaakt...

Volgens Roy van Zuydewijn heeft prinses Margarita destijds in onmin met haar tante Beatrix DNA materiaal (Speeksel,een haarlok en slipje) afgestaan om te laten onderzoeken of Beatrix een echte Oranje is en terecht op de troon zit.
De onderzoeker Peter Nugter (voorman van de Republikeinse socialisten)bevestigde dit verhaal en zegt hierover een schriftelijke verklaring te hebben afgelegd over de overhandiging van het Margarita-DNA materiaal. Ook advocaat mr. Pim de Vos bevestigt dit verhaal.
Prinses Margarita en haar advocaat ontkennen heden dat Margarita DNA materiaal heeft afgestaan. De onderzoeker Peter Nugter is van de aardbodem verdwenen
http://www.bewustnieuws.nl/van-oranje/

Peter Nughter zal wel teveel geweten hebben. De waarheid? Ik kan me geen andere reden bedenken waarom hij opeens verdwenen is.

En dan Beatrix die tegen de relatie was van Willem Alexander en Emily Bremers.

Allemaal gestoeld op het feit dat Bernhard de opa van Maxima persoonlijk kende. Beiden zullen samen heel wat plannetjes bedacht hebben en beide kleinkinderen misschien zelfs 'uitgehuwelijkt' hebben. 

Volgens Oranjehistoricus J.G. Kikkert, die als bron de geheim agent Pieter Brijnen van Houten opvoert, bezocht Bernhard zelfs in 1943 Argentinië waar hij te gast was op het landgoed een zekere Juan Zorreguieta, de opa van Maxima.

http://www.geennieuws.com/2010/09/de-duistere-wegen-van-bernhard/

Maxima Zorreguieta achternichtje van Willem-Alexander en Bernhard?!

http://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/180809/maxima-zorreguieta-achternichtje-van-willem-alexander-en-bernhard.html

 

 

Alexia Bénédicte Irina Manuella Olivia Grinda (Boulogne-Billancourt, 10 juli 1967) is een buitenechtelijke dochter van prins Bernhard van Lippe-Biesterfeld.

Bernhard verwekte haar bij zijn Franse maîtresse Hélène Grinda, met wie hij van 1966 tot en met 1969 een buitenechtelijke relatie onderhield. Ze is ook bekend onder de naam Alexia Lejeune, naar haar stiefvader Stanislas baron Lejeune, die Alexia in 1972 erkende toen hij met haar moeder trouwde.

De peetouders van Alexia zijn Edmond de Rothschild, prins Bernhard en haar tante Francine Grinda.[1] Koningin Juliana werd door prins Bernhard over het bestaan van Alexia ingelicht tussen 1977 en 1982. Prins Bernhard gaf namelijk in een interview met de journalisten Pieter Broertjes en Jan Tromp aan dat Alexia op dat moment "ongeveer tien, vijftien jaar" was

http://nl.wikipedia.org/wiki/Alexia_Grinda

 

Rothschild bekende naam...

Juist ja, het wereldbekende bankiershuis Rothschild... óók lid van de Bilderberg!

Met de komst van de nieuwe media (= ook een stuurmechanisme!!) en met al wat een mens leest (in oprechte boeken), begrijpt, ziet, hoort en weet mag het toch duidelijk zijn wie oorlogen begint, wie de macht heeft, wie de massa stuurt, wie de nazi EU heeft opgestart, wie de banken controleert, wie (tijdelijke) welvaart creëert, wie de verschillende crisissen start, wie een rovende bankenunie heeft gesticht, wie de nazi VS is en wie werkelijk massa’s bloed aan zijn handen heeft en ontelbaar veel mensenlevens op zijn geweten heeft.
http://www.ninefornews.nl/de-ijzeren-greep-van-bankiershuis-rothschild/

Bilderberg... Bernhard... Beatrix... en ja hoor.... Rothschild...

Tijdens de Bilderberg conferentie in Duitsland in 2005 zei Michael Rothschild:

“Op het wereldtoneel gebeuren dingen niet bij toeval: iemand zórgt dat ze plaatsvinden. Laat ik iedereen uit de droom helpen. De wereldgebeurtenissen worden in scéne gezet en geleid door de mensen die het geld in handen hebben.Dus hierbij een mededeling aan God: Wij gunnen u het plezier te denken dat u het heelal hebt geschapen, maar wat onze planeet betreft heeft Bilderberg aan u een simpele boodschap: bemoei u nergens mee, wij zorgen overal voor.”

http://www.franklinterhorst.nl/De%20Bilderbergers.htm

Maak een Gratis Website met JouwWeb