Home » Voedselpakettenactie... maar NIET voor gezinnen in Nederland?

 

Zal zo'n 15 jaar geleden zijn geweest. Een zoon van een bekende werkte bij Van de Valk in Urmond als ober. Een dag voor kerstmis moest hij een grote groep bedienen. Toen hij daarmee bezig was vroeg er één van hen, terwijl hij naar buiten wees op een man die eten haalde uit de container ; "Uit welk land komt hij? Uit Nederland meneer." Die jongen is nooit meer terug gegaan naar van de Valk.

 


Waar het misgegaan is? Sinds de rijken zich zijn gaan verrijken over de ruggen van de armen heen. Voor elk bord dat zij VRETEN in een sjiek peperduur restaurant LIJDEN er 100 mensen honger!!! En zich dan GROOT VOORDOEN als ze iets voor dieren doen. Alléén om zichzelf een goed gevoel te geven? Stelletje criminelen!!!

 

EN DAN DE GEMEENTEN EN DE SOCIALE DIENSTEN DIE HIER KEIHARD AAN MEEDOEN!!! ZIJN ZE DAAR NU ÉCHT TE ACHTERLIJK OM NA TE DENKEN WAT DIT MET MENSEN DOET???


NIKS GEVOEL EN NIKS BETROKKENEID!!!

 

EN DAN OOK NOG BEWEREN DAT ER GELD GAAT NAAR ONTWIKKELINGSLANDEN???

 

ALLES WORDT IN EIGEN ZAK GESTOKEN!!! AL HET GELD VERDWIJNT IN EIGEN ZAKKEN!!!

 

EN STRAKS??? OW JA SERIOUS REQUEST. GLAZEN HUISJE EN MAAR GELD DONEREN EN DOOR DE BRIEVENBUS STEKEN. EN HOE MÉÉR GELD ER STEEDS NAAR DIE ACTIES GAAT HOE MEER DIE HUFTERS IN DEN HAAG BEZUINIGEN, NIKS UITMAKEND OF DE ARMEN NIKSSSSSSSSSSSSSSSS DONEREN!!!!


BOYCOTTEN ALLE ACTIE'S!!! NIKS MEER GEVEN!!!

 


Des te bizar is het om in het Limburgse weekblad Zondagnieuws onderstaande foto te moeten aantreffen met de volgende tekst :

 

VOEDSELPAKKETTENACTIE... 30.000 voedselpakketten voor kansarme mensen in oost-Europa...

 

Kijk je op hun site, lees je doodleuk :

 

 

Samen geven we hoop! Armoede en kou maken dat gezinnen en ouderen zich in de winter wanhopig afvragen hoe zij kunnen overleven.

U kunt Kerst voor hen tot een feest maken waaruit blijkt dat God uit liefde omziet naar een wereld in nood.

Geef een voedselpakket!
http://www.zendingovergrenzen.nl/wat-doen-we/voedselpakketten/

 

 


Goffer hoe zit het met gezinnen die in NEDERLAND in armoede leven? Die afgesloten zijn van gas stroom én water??? Die naar voedselbanken moeten waar AMPER nog iets te krijgen is omdat er steeds MEER mensen GEDWONGEN GEBRUIK van MOETEN maken!!!

 

EN DAN STAAT ER OPEENS OP L1

 

 

L1 IN ACTIE VOOR DE VOEDSELBANK : KOM OOK IN ACTIE!Algemene informatie


Elk jaar worden er diverse acties voor goede doelen in het buitenland gehouden, er zijn echter ook meer dan een miljoen mensen die in armoede leven in ons eigen land.

 

Samen met alle Limburgers gaat L1 met de 6 Voedselbanken in Limburg (Limburg-Zuid: Landgraaf, Midden-Limburg: Roermond, Limburg-Noord: Venray, Peel & Maas, Venlo en Weert) zo veel mogelijk levensmiddelen inzamelen. Limburg telt 1.400 gezinnen die zelf niet in hun eerste levensbehoeften kunnen voorzien. Dit zijn maar liefst 3.270 personen die afhankelijk zijn van de voedselbank! Bovendien voorzien de Voedselbanken in Limburg 3 gemeentes uit de Nederlandse armoede top 10, te weten: Heerlen, Kerkrade en Vaals.


Het is toch onvoorstelbaar dat er Limburgers zijn die niet eens één van de eerste levensbehoeften – voedsel - hebben? Samen met alle Limburgers zet L1 zich hiervoor in tijdens de landelijke actieperiode. Jij komt toch zeker ook in actie voor de voedselbank bij jou in de buurt?
http://www.l1.nl/blog/voedselbank

 


Promo Samen voor de Voedselbank - Moeder
video

http://www.l1.nl/video/promo-samen-voor-voedselbank-moeder

 

 

ÉNGELE VAN ZITTARD - GELEAEN

We zagen dat in onze eigen gemeente de nood heel hoog is. Een wachttijd bij de voedselbank tot 8 maanden en dat terwijl de eerste hulpvraag HONGER is...
http://www.evzg.nl/artikel-de-stadkrant/stadskrant/

 

 

KUT ORANJES! KUT KABINET! KUT RIJKEN! KUT GROOTGRAAIERS! KUT ELITE! KUT NWO! VAL ALLEMAAL D**D NEER!!!

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb