Home » Dit gebeurt er als je op NuJij je mening zegt cq de elite 'beledigt'...

Sjeee zeg wil ik inloggen op nujij.nl, lees ik opeens :

 

U heeft een (tijdelijke) ban. Neem contact op met de redactie voor meer informatie en/of de mogelijkheden de ban op te heffen.

Is niet de eerste keer...

 

Dus ik vul het schrijfvlakje in...

 

Ik begrijp even niet wat ik nu weer verkeerd heb gedaan, maar goed als het om het woord duivel gaat ; er worden wel ergere woorden gebezigd dan het woord duivel!!! Typische is dat IK voor het geringste een BAN krijg!!! Die schijt VVD'ERS die mogen de minstbedeelden afzeiken keer op keer daarvoor GEEN ban maar zodra het eens andersom is en de elite een veeg krijgt dan worden er bans uitgedeeld!!! Laat die ban maar zitten. Ik ga niet als een kind kruipen en sorry zeggen ALWEER om NIKS???? Duidelijk is wel dat JULLIE partij trekken voor iedereen die VÓÓR de elite is. De bejaarden, (chronisch) zieken, gehandicapten EN werklozen die mogen als stront worden en worden afgezeken. Krijgen diegenen die anderen afzeiken en jullie ervoor betaald om dat te doen en dat te gedogen???

 

http://www.nujij.nl/algemeen/kerstgeld-rolt-behalve-bij-minima.30534922.lynkx

 

5 Is het niet zo als in alle voorgaande jaren dat de minima al zijn geld al heeft verpatst aan knalvuurwerk?

 

34 Het geld rolt wel degelijk bij de minima. Al was het maar in de vorm van dure telefoons, rookwaar en alcohol. Ook ik zie die zogenaamde minima maar al te vaak lopen bij ons in Aerdenhout.Liever een krat bier en een slof sigaretten dan een gezonde maaltijd is het devies van deze mensen.

 

41 toch heeft die enigszins gelijk..in de achterstandswijken wordt het meeste vuurwerk afgestoken.

 

43 er zijn minima/werklozen die door dit soort acties een betere kerst hebben dan iemand die net onder modaal verdient. Lijkt me ook niet de bedoeling.


44 flink hoor ! Maar het zullen wel van die lullige kerstpakketjes zijn geweest zijn........ schat ik zo in !

 

46 Met 50,- kun je op Kerstavond in de druilerige regen naar de Febo, even iets uit de muur trekken, toch iets warms voor de inwendige mens. Wel oppassen dat je niet uitglijdt over een mayonaiseklodder op die spiegelgladde tegelvloer.

 

53 Aha " vriendlief" twee uitkeringen onder een dak plus de kinderbijslag. Ik moet even bellen, ben zo terug.


Vooral Andy, Liberaal én GTT hebben bij JULLIE een steentje voor.

 

Andy : http://www.nujij.nl/andy.20195.lynkx


Liberaal 123 : http://www.nujij.nl/liberaal123.26067297.lynkx


GTT : http://www.nujij.nl/g-t-hearts-t-secretaire-d-etat-a-l-amour.17709416.lynkx

(reactie's aanklikken)

 

U heeft een (tijdelijke) ban. Neem contact op met de redactie voor meer informatie en/of de mogelijkheden de ban op te heffen.

Vergeet het maar!

 

HEF JULLIE EERST MAAR EENS ALLE VERNEDERENDE EN BELEDIGENDE TEKSTEN OP VAN ANDY, LIBERAAL EN GTT MAAR MIJN GEVOEL ZEGT DAT JULLIE DEZE FIGUREN KENNEN!

 

TOCH EEN GILLER DAT IK WORD GEBAND OM 1 WOORD... MOEST PEDO MARKJE ERG HUILEN?

 

MAIN STREAM MEDIA HE KRIJG JE DAT...

 

MSM DIE BEPAALD WAT WIJ WEL EN WAT WIJ NIET MOGEN WETEN. HET VOLK DOM HOUDEN... HELAAS LUKT DAT NIET BIJ IEDEREEN. GENOEG MEDIA OM KENNIS TE DELEN EN HOE HARDER MSM LIEGT, HOE MEER MENSEN DE WAARHEID VERTELLEN...

MIJN OREN EN OGEN ZIJN OPEN EN DAT AL LANGER DAN EEN JAAR!

 

VEEL PLEZIER MET DIE WIKSERS DIE ERVOOR BETAALD KRIJGEN MENSEN TE BELEDIGEN, AF TE ZEIKEN EN TE VERNEDEREN.

 

MAAR DAN... NA WAT SPEURWERK...

 

MSM... MainStreamMedia = MasSaManipulatie

Nu snap ik het...

 

NUjij is onderdeel van keurig-in-‘t-gareel mediagigant Sanoma met een bereik van 90% in Nederland

 

Sanoma eigendom van globalistisch elitaire familie

 

Top Sanoma bezoekers bijeenkomsten Bilderberg en Trilaterale Commissie

 

Vader Sanoma-eigenaar was hoofd concentratiekampen

 

Wanneer berichten de mainstream media Nederlanders eindelijk over de waarheid?http://www.anarchiel.com/display/eigenaar_nujij_bilderberger_trilaterist_en_cia-agent

 


MSM doet niet aan waarheidsvinding, net als ons rechtsysteem!
Talloze verhalen doen de ronde van NUjij bezoekers die een IP-ban hebben ontvangen omdat zij een mening verkondigen die niet lijkt te zijn toegestaan. Anderen hebben hun artikel zien verdwijnen van de voorpagina of zelfs in zijn geheel.

 


Bekend verhaal IP-ban en nieuwe topics die plotseling worden gesloten of zelfs worden verwijdert. Ik kan de keren niet tellen dat het mij is overkomen. :-)

 

MENING CQ WAARHEID VERKONDIGEN IS TEN ZEERSTE VERBODEN!!!

 

kijk en huiver hoe de machthebbers ons voorliegen en het bevestigd oa het lidmaatschap van beatrix, die bij de bilderberg vertoeft. maar ook hoe de media daar dus niets over mag schrijven en wij dus nooit weten of het koninklijk huis eigenlijk wel wat om deze bevolking geeft. alles is zo geheimzinnig, dat ik nu dus denk dat zij met veel meer duistere zaken te maken hebben. ik kan hier niet teveel over kwijt nu, maar ik wil er in de toekomst zeker een filmpje over maken, als het mij lukt om de feiten met elkaar te verbinden. het filmpje over de bilderberg is een van de meest bekeken, daaruit kan ik opmaken dat de bevolking ook de bevestiging ervan zoekt. dit programma werd in delen uitgezonden op tv. het is geupload door iemand onder de naam '' het grote complot''.

 

 

 

 

Bilderberg bereidt Alexander Pechtold voor op toekomstig presidentschap

 

Bij De Wereld Draait Door stelt Pechtold zich opeens voor als kandidaat minister president. Dit nadat hij drie maanden geleden met Koningin Beatrix en huidig president Mark Rutte naar de Bilderberg conferenties is gegaan. Dit zijn zorgwekkende ontwikkelingen omdat alle Nederlandse presidenten zeer verbonden zijn aan de Koningin en Bilderberg.

 

 

 

 

Oud nieuws eigenlijk. Alle debielen die naar de conferentie van de BilderBergBende gaan worden uiteindelijk president. Kijk maar naar Bakellende, Merkel, Berlusconi, Rutte, Samsoms etc.

 

Staatsgreep Rutte dreigt onder mom van ‘noodmaatregel’

 

Het kabinet Rutte-II houdt na drie dagen van crisis over de door de Eerste Kamer verworpen zorgwet van VVD- minister Schippers van Volksgezondheid stand doordat regeringspartijen VVD en PvdA vannacht een compromis bereikten, in de vorm van een regelrechte staatsgreep vermomd als noodmaatregel.

 

De oplossing voor de crisis werd gevonden in de meest ondemocratische maatregel denkbaar: mocht de Eerste Kamer straks de nieuwe ‘aangepaste’ wet opnieuw wegstemmen, dan komt Rutte met een Algemene Maatregel van Bestuur (AMvB), zodat minister Schippers toch haar zin krijgt.

 

Het kabinet Rutte pleegt dan praktisch een staatsgreep door de wil van de Eerste Kamer naast zich neer te leggen. Dat kan er toe leiden dat in principe Rutte zich niets meer van de tot nu toe kritische Eerste Kamer hoeft aan te trekken. Daarmee verliest deze kamer zijn grondwettelijke invloed op de besluitvorming en wordt in feite naar huis gestuurd.
http://delangemars.nl/?p=4566

 

 

Armoede & Rijkdom in cijfers

Rijk Aantal miljonairs 173.000 in 2013 bezitten samen 322 miljard euro (273 in 2012)
Ministerssalaris 19.050 p.mnd
Topfunctionarissen maximaal 24.765 p.mnd (Balkenende-norm)

 

Arm Onder de armoedegrens >2.600.000 (2013, Eurostat)
Huisuitzettingen door corporaties: 19 per dag (2013)
Aantal voedselbanken: 154
Klanten voedselbanken: 85.000 eind 2013
WW-uitkering is 70% van laatstverdiende loon
Werklozen nov 2014 : 630.000
Vacatures 30/9/2014 : 113.000
Minimumloon va 23 jaar bruto 1501,80 p.mnd
(491.000 mensen minimumloon (2012)

 

Bijstandsuitkering op 1-1-2015
Alleenstaanden 686,31 netto p.mnd
Alleenstaande ouders 960,85 p.mnd
Gehuwden 1372,62 netto p.mnd
Bijstandsgerechtigden 30/9/14: 430.000
Let op: korting uitkering als meerdere personen zelfde adres als hoofdverblijf hebben.

 

AOW op 1-1-2015 (excl. vak.toeslag)
Alleenstaanden 1086,20 bruto p.mnd
Paar 1481,20 bruto p.mnd

 

Wonen
Huurtoeslag 2014 is maximaal 328 per maand
maximale huur sociale woning 710,68 (2014:699,48)
max. hypotheekrenteaftrek 52%

 

Ziekte
Zorgtoeslag 2015 max. 78 per mnd
Minimale zorgpremie 82,50 p.mnd met 375 eigen risico
Minimale zorgpremie 66 p.mnd met 875 eigen risico
http://delangemars.nl/?p=4566

 

 

Brief aan Rutte en het Kabinet.

 

Mark Rutte. Besef jij wel waar je mee bezig bent? Weet jij wel wat je de: Overijsselaren, Drentenaren, Friezen, Groningers, Noord-Hollanders, Zuid-Hollanders, Flevolanders, Limburgers, Gelderlanders, Utrechters, Brabanders en Zeelanders hebt aangedaan?

Je bent een oplichter en een dief! En dit doe je allemaal samen met je poppenkastkabinet, in opdracht van je bilderbergvriendjes, de multinationals en de EU, omdat je een zakkenvuller bent! die steeds meer wilt verdienen!

 

Samen met je bilderbergmaatjes zit je nu wel te lachen om: De Chemtrails die over ons heen worden gesproeid, de plofkippen E-nummers en andere rotzooi in de supermarkten, de gehersenspoelde artsen die 100% zeker weten dat hun medicijnen ''werken'' En de Politie(gestapo) die razzia,s op ons uitvoeren, Boetes geven''kaalplukken'' en erg schietgraag en geweldadig zijn

Aleen maar om ons onder controle te houden en bang te maken.


En dan heb ik nog niets gezegd over de Media waar we propaganda Voorgeschoteld krijgen ook weer om ons bang te maken en te conditioneren.

 

Daar werk jij allemaal aan mee? en je lacht er gewoon om? Jij bent echt een zielig mannetje, en dit noemt zich de ''Minister president'' van Nederland? HAHAHAHAHA

 

Deze boodschap is voor jou en alle graaiers die onder en boven je staan: OPROTTEN!

 

Gelukkig begrijp ik dat steeds meer mensen wakker worden, en hoop ik dat dit bericht zoveel gedeeld wordt dat jij hem te zien krijgt!

 

Groeten Alternatieve Media Nederland

LUCA
https://www.facebook.com/alternatieveMEDIANederland/posts/553758154767864?fref=nf

 

 

OM: veel meer MH17-bewijs verzameld dan bekend

 

Het Openbaar Ministerie heeft in het onderzoek naar het neerstorten van vlucht MH17 "meer, maar dan ook veel meer" bewijs en informatie verzameld dan bekend is geworden via de media. Dat schrijft de coördinator van het onderzoek, hoofdofficier van justitie Fred Westerbeke, in een brief aan de nabestaanden.

Opvallend is dat het OM openlijk spreekt over de mogelijkheid dat het toestel door een Buk-raket is neergehaald.
(Met video)
http://nos.nl/artikel/2009868-om-veel-meer-mh17-bewijs-verzameld-dan-bekend.html

 

 

Getuigenis over kindermoorden in Nederland.

Vereniging voor de vrije mens, vrij van slavernij en mishandeling satanistisch misbruik pedofilie koningshuis vaticcaan paus
http://vereniging.vrije-mens.org/index.php/berichten/52-anne-marie-van-blijenburgh

 

 

Pak Demmink en je hebt de oranjes te pakken inclusief wat VVD'ers... kunnen die ook naar huis!

 

MAAR ALLES MOET IN DE DOOFPOT ALS HET OM PEDOPROMINENTEN GAAT...

 

 

'Krant mocht niet publiceren over pedobende'

 

Een Britse krant die in de jaren tachtig wilde publiceren over een politieonderzoek in een huis waar pedofielen samenkwamen, heeft destijds een officiële waarschuwing gekregen om dat niet te doen. De voormalige redacteur Hilton Tims van de lokale krant Surrey Comet heeft dat verklaard tijdens het onderzoek waarmee de Britse politie duidelijk wil krijgen of een pedobende op hoog niveau is beschermd in de jaren zeventig en tachtig.

 

Het politieonderzoek richt zich op een groep prominente figuren, waarbij mogelijk ook parlementariërs, politieambtenaren, militairen en mensen met banden met het koningshuis waren betrokken. De groep heeft mogelijk ook kinderen gedood. De politie riep deze week slachtoffers op zich te melden.
http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3815759/2014/12/21/Krant-mocht-niet-publiceren-over-pedobende.dhtml

 

 

DAT BEDOEL IK DUS...!!!


In Engeland zijn ze verder dan in Nederland. Hier is volgens mij precies hetzelfde aan de hand, maar de pers is nog steeds gemuilkorfd door MSM. Ik hoop dat daar met de recente uitspraak van de zaak van Demmink tegen het AD verandering in komt.

 

Interview met Kay Griggs wiens man een zeer hooggeplaatste militair in het Amerikaanse leger was. Zij legt haarfijn uit hoe pedofilie en andere perverse praktijken gebruikt worden om de loyaliteit van mannen af te dwingen en een kring te creëren van lieden die tot alles in staat zijn en gebruikt worden voor politieke doeleinden.

 

 

 

 

Senator Adri Duivesteijn heeft tegen de nieuwe zorgwet gestemd vanwege zijn eigen ziekte.


Adri Duivesteijn, donderdagmiddag bij hem thuis: 'Ik heb ZELF de kwetsbaarheid, de diepe onzekerheid ervaren die je als patiënt overvalt als je afhankelijk bent van een arts. Als je je niet veilig voelt bij je eigen arts, MOET je de mogelijkheid hebben naar een andere te kunnen gaan. Ik weet waar ik het over heb.'

 

Volgens Duivesteijn waren er meer dan drie PvdA-Eerste Kamerleden tegen het afschaffen van de vrije artsenkeuze. ''Maar die hebben uiteindelijk gezegd: ik wil niet de consequentie aanvaarden van een eventuele crisis, en dus ben ik voor.''

Dat Duivesteijn toch tegenstemde, was ''een principekwestie''. Behalve Duivesteijn stemden ook Guusje ter Horst en Marijke Linthorst tegen.
http://www.volkskrant.nl/dossier-kabinet-rutte-ii/adri-duivesteijn-ik-ken-de-diepe-onzekerheid-van-de-patient~a3814346/

 


JAMMER DAT DIE SCHOFTEN SCHIJNBAAR EERST ZELF ZIEK MOETEN WORDEN OM TE ERVAREN WAT HUN EIGEN BELEID AANRICHT!!!

 

DIT VERDIENEN ZE NU IN DE ZORG :


ACHMEA : ROELOF KONTERMAN E 698.000

VGZ : ROB HILLEBRAND E 472.000

VGZ : MARTIN DUVIVIER E 546.000

ACHMEA : WILLEM VAN DUIN E 1,000.000

 

TSJA, LOGISH DAT ZE HET KABINET NIET LATEN VALLEN... TOCH?

 

 

 

https://twitter.com/jettakiijnsma/status/481088003813953536

 

 

GOFFER ALSOF HITLER UIT ZIJN DOOD IS OPGESTAAN!!!


TIP VAN MIJ : IN MAASTRICHT STAAT DE UNIVERSITEIT WAAR ZE DIERPROEVEN DOEN...

ALLE ONSCHULDIGE DIEREN ERUIT EN BEESTEN ZOALS JETTA KLIJNSMA ERIN!!!

 

HET AANTAL FOTO'S MET HEFTIGE TEKSTEN NEEMT IN RAZEND TEMPO TOE ALS HET OM JETTA KLIJNSMA GAAT!

 

 

 

NIET NORMAAL DAT DEZE RIOOLRAT IN DE POLITIEK ZIT MET HAAR NAZI SYMPHATIEËN EN ONS KEER OP KEER BESTEELD EN BIZARRE ONMENSELIJKHEDEN DOOR ONZE STROT DUWT OM ONS ZO DOOR EEN DICTATUUR TE LOODSEN.

NAZI'S ZIJN DE POLITIEK NOOIT WEGGEWEEST!!! EUROPA WORDT BESTUURD DOOR NAZI'S, OF ZE ZICH NU EU SCHRIJVEN, NEW WORLD ORDER, BILDERBERG, MSM, GOLDMAN & SACHS, ROTHSCHILD...


DAAROM OOK NIET VREEMD DAT ER ZULKE FOTO'S OP INTERNET CIRCULEREN!!!


EEN AANTAL REACTIE'S BIJ DIE FOTO :


- zo'n hoofd kan alleen een moeder van houden

- Stront wijf dat het is

- eng wijf

- Tering wijf

- Niet meer te redden dat mens!!!

- begin maar bij je 1 graad familieleden, of bij je zelf al! hoogbejaard lastige!!!

- Wat een kut kop zeg

 

WIE DENKEN BOVENGENOEMDE WEL DAT ZE ZIJN OM HET VOLK DOM TE HOUDEN??? HET VOLK ALS SLAVEN TE BEHANDELEN??? HET VOLK TE BESTELEN???

 

WERELDWIJD IS HET HETZELFDE! WERELDWIJD BEHANDELEN POLITIEKE LEIDERS HET VOLK ALS STRONT! WERELDWIJD WORDT HET VOLK IN DE STEEK GELATEN DOOR HUN POLITEKE LEIDERS!!!

 

Citizens Of Developing Nations Say Governments Don't Care What They Think

 

From Latin America to Asia -- and just about everywhere in-between -- citizens say elected officials don’t care about the people. In 31 of the 33 developing or emerging countries surveyed in a recent Pew Research Center poll, a vast majority of people say government leaders either don’t pay attention or don’t care about their opinions.

 

About 67 percent of people in the Middle East and 65 percent of people in Africa say the government doesn’t pay attention to their opinions, while 55 percent of Asians agree. The rate is even higher in Eastern Europe, where about 75 percent of those surveyed say government officials aren’t paying attention.
http://www.ibtimes.com/citizens-developing-nations-say-governments-dont-care-what-they-think-1764206

 

 

ALS DE ELITE STOPT MET LIEGEN DAN STOP IK MET DE (MIJN) WAARHEID TE ZEGGEN!!!