Home » Dompteur Jetta Klijnsma en haar SM-zweep...

 

GEEN WERK DOOR ONGEPASTE KLEDING? 3 MAANDEN GEEN UITKERING.


12 november : Klijnsma verandert huishoudtoets in kostendelersnorm en schopt zo de allerzwaksten nog dieper de armoede in.
http://www.nu.nl/economie/3626585/lagere-uitkering-bij-gezamenlijke-huishouding.html

 

De gemeente Leiden (bestuurd door D66, VVD, SP en CDA) geeft als prijs gratis uitkeringsgerechtigden als werkkrachten aan de winnende onderneming in de door hen uitgeschreven prijsvraag Eureka.
http://www.nujij.nl/politiek/leiden-biedt-ondernemers-gratis-werklozen.25716113.lynkx

 

 

PVDA maakt een einde aan het recht op basis-onderhoud...

 

Vanaf juli 2014 is het afgelopen met RECHT op basis-onderhoud.

 

PvdA-er Klijnsma wil het wetsvoorstel WWB Maatregelen vanaf 1 juli 2014 invoeren. Dit betekent de doodssteek van onze sociale voorzieningen. PvdA-er Klijnsma gaat historie schrijven door de meest asociale maatregelen sinds Colijn in te voeren.Deze maatregelen betekenen het einde van het basisrecht van iedereen op voedsel, kleding en opvang.
http://boinnk.nl/blog/67014/vanaf-juli-2014-is-het-afgelopen-met-recht-op-basis-onderhoud/

 

 

Ontslagen zorgmedewerkers in Limburg worden in groten getale gevraagd om weer aan de slag te gaan bij hun oude werkgever. Maar wel als vakantiekracht en tegen een lager loon. „Waanzin” en „slecht getimed”, zeggen de vakbonden.


Om hoeveel werknemers het gaat, weten de bonden Abvakabo FNV, CNV Publieke Zaak, NU'91 en FBZ niet, maar ze zeggen veel meldingen van leden te krijgen. „Hoewel er op het eerste oog geen regels overtreden worden, verdient dit absoluut geen schoonheidsprijs. Het is te gênant voor woorden”, vindt Jacob Riepe, bestuurder Zorg van de CNV. „Eerst ontsla je mensen en dan haal je ze weer terug als goedkope vakantiekracht.”


De vakantiebaan weigeren is voor medewerkers geen optie, zegt Karim Skalli, bestuurder Zorg bij Abvakabo FNV. „Als ze via het UWV teruggevraagd worden, betekent weigering in veel gevallen korting op de WW-uitkering. Ze staan met de rug tegen de muur.”
http://www.limburger.nl/article/20140519/REGIONIEUWS01/140519011

 

 

Best wel triest wat Rutte allemaal mogelijk maakt cq sloopt.

Had ie al de thuiszorgmedewerkers ingeruild voor mantelzorgers (omdat die nu eenmaal gratis zijn).

Ruilt ie nu verplegend personeel van ziekenhuizen ook al in voor mantelzorgers (omdat die nu eenmaal óók gratis zijn... er mag gratis geslapen worden maar als de mantelzorgers honger krijgen zullen ze dat naar aller waarschijnlijkheid uit eigen zak moeten betalen).
http://www.telegraaf.nl/binnenland/23306301/__Mantelzorg_in_ziekenhuis__.html

 

 

Bijstandsgerechtigden die vaak spullen verkopen op Marktplaats moeten soms duizenden euro's van hun uitkering terugbetalen. Dat is het gevolg van een strengere wet tegen bijstandsfraude. Divosa, de organisatie van Sociale Diensten in Nederland, benadrukt dat bijstandsgerechtigden al hun verkopen via Marktplaats beter kunnen melden. Om te bewijzen dat de inkomsten bescheiden waren, moet een boekhouding worden bijgehouden.
http://www.telegraaf.nl/binnenland/22993172/__Bijstand_kwijt_door_Marktplaats__.html

 

 

Bahbahbah. Triest en schofterig genoeg als je elke maand iets van je huisraad verkoopt om de rekeningen te kunnen betalen én je gezin te eten geeft.

Wat moeten mensen in hemelsnaam dan nog? Ze worden voor elke schijt keihard afgestraft!

 

Veel meldingen van huiselijk geweld zijn het gevolg van de economische crisis. De toegenomen stress in huishoudens werkt als katalysator. Dit zegt de Nationale Politie op basis van onderzoek naar huiselijk geweld in Nederland. Elke week krijgen gemiddeld 56 daders een huisverbod.
http://www.volkskrant.nl/leven/economische-crisis-is-katalysator-huiselijk-geweld~a3563337/

 

Het geweld zou mede te verklaren zijn doordat jongeren, gedwongen door de economische crisis, langer thuis blijven wonen.

 

Veel volwassenen die werkloos zijn (geworden) keren (noodgedwongen) ook weer terug bij hun ouders. In het begin gaat dat goed maar als je 24/7 op mekaars lip zit gaat dat ook zijn sporen nalaten. Hun huis en hun regels om maar eens wat te noemen. Uiteindelijk gaat dat vanzelf van kwaad tot erger. Psychisch gezien best wel zwaar voor het kind dat terug naar huis gaat. Als je dan ook nog via de media verneemt dat dat kind zijn uitkering wordt afgenomen omdat het weer thuis woont en op de sociale dienst dan te horen krijgt dat hij of zij op de kosten van diens bejaarde ouders moet leven kan ik me best wel voorstellen dat er dan stoppen gaan springen. Zo iemand weet dat ie dakloos raakt, heeft misschien al geen eigen spullen meer dus moet die ook weer gaan kopen. Een kring waar je niet meer uitkomt.


Een kat in het nauw maakt rare sprongen, mensen ook die met de rug tegen de muur worden gezet!

 

 

 

 

 

 

EL zegt: (17 : 48 : 43)

Ga naar je huisarts, vertel het echt aan iemand die je vertrouwt of die je kunt vertrouwen


Ik heb het geprobeerd bij mijn familie. Mijn tante liet mij verrekken en degene die écht luisterde die moest zonodig aan kanker sterven.

Ik heb het geprobeerd bij mijn huisarts maar die kon er NIKS over zeggen omdat mijn ouders OOK patiënt bij hem zijn. Daarnaast kreeg ik iets van hem te horen dat mij VOORGOED liet zwijgen.

IK WEET VERDOMD GOED WAT EEN EN ANDER INHOUDT EN IK WORD BEDREIGD ALS IK MIJN KLEP NIET DICHT HOU.

EN ZO DUREN DINGEN INMIDDELS AL 42 JAAR EN ENIGSTE WAT IK HOOR HOEFT DE DOKTER NIET TE WETEN.

NEE INDERDAAD DE DOKTER MAG NIET WETEN HOE JOUW WARE AARD NAAR ONS TOE IS. NIEMAND MAG WETEN HOE JIJ IN MEKAAR STEEKT. VOOR IEDEREEN DE LEUKE MAN MAAR THUIS.......... EN DAT GESODEMIETER LAAT OOK MAAR!

42 JAAR LANG WERD IK GEZIEN ALS EEN DOM WICHT MIJN EIGEN KLOTE HUISARTS DIE MIJ BESTEMPELDE ALS EEN NARCIST MAAR NOG NOOIT EEN GESPREK MET MIJ AANGING!!!

DATGENE WAAR HIJ MIJ HET ZWIJGEN MEE OPLEGDE DAT KRIJGT HIJ WEL TERUG DAAR BEN IK VOOR VERDER MEE GEGAAN!!!

 

EN DAN? EN DAN? EN DAN? EN DAN? EN DAN?

 

EN DAN HEBBEN DE MENSEN DE NEUS ERVAN VOL! ZE ZIJN HET KOTS EN KOTSBEU!!! EN DE MENSEN GAAN ZICH WEREN!!! DE MENSEN KOMEN IN OPSTAND.......

 

burgers hebben er genoeg van

“Pegida”, “HoGeSa”, “Demo für alle”: Duitsland gaat de straat op. Iedere week zijn het meer demonstranten, maar de politiek en de grote media reageren met negeren of belasteren.
https://ejbron.wordpress.com/2014/11/26/burgers-hebben-er-genoeg-van/

 

 

Demonstranten Winschoten opgepakt

WINSCHOTEN -


Vijf betogers zijn zaterdagochtend opgepakt in Winschoten omdat zij meededen aan een illegale demonstratie. De groep van zo'n vijftien tot twintig personen van actiecomité Basta! spraken zich uit tegen de bezuinigingsplannen van het kabinet.


video
http://www.telegraaf.nl/binnenland/23389376/__Betogers_Winschoten_vast__.html

 

 

VOLK DAT IN OPSTAND KOMT KRIJGT STEEDS VAKER EEN PAK SLAAG VAN MILITAIREN EN POLITIE. VOLK DAT MET WATERKANONNEN TE MAKEN KRIJGT OMDAT ZE DEMONSTREREN TEGEN HET ONRECHT VAN DEN HAAG!!!

 

VOLK DAT NIET MEER DIE KUNSTJES VAN DOMPTEUR KLIJNSMA WIL DOEN... DE ZWEEP VAN DOMPTEUR KLIJNSMA WAAR DE MENSEN SCHIJT AAN HEBBEN, TIJD OM TERUG TE BIJTEN EN HARD OOK!!!

 

VERGELIJKBAAR MET DIT FILMPJE WAAR DE LEEUWEN ZICH OOK NIET MEER LATEN ONDERKRIJGEN DOOR DE HUFTERS DIE WILLEN DAT ZIJ DE KUNSTJES DOEN VAN HUN DOMPTEUR!!! oOK DEZE LEEUWEN KOMEN IN OPSTAND TEGEN HET ONRECHT DAT HEN WORDT AANGEDAAN!!! ZE BIJTEN TOT BLOEDENS TOE!!!


VAN WIE ZOU DE MENS DAT NU HEBBEN....???

 

 

DAS PASSIERT NUR WENN MENSCHE UND TIERE DIE SCHNAUZE VOLL HABBEN !!!!!!!